خو میخواستی نگیمن که مثه تو بیجنبه نیسم
یه چیزی بهت گفتم زود رفتی گزارش دادی![]()
کچل ! من قبل از اینکه تو چیزی بگی گفته بودم GSM اشتباه داره ! یبار برو اون پستو بخون !!خودتی![]()
حالا دیگه اشتباه داره![]()
زحمت بده اون صفحه که لینکشو گذاشتم نگا کن .. تو قسمت COLOR ACTUALYتو اون منبع که گفته رنوار بهترین رنگ بندیو داره بیار ببینم
دقیقا از همونجا پیست کردم .. اینم ترجمش :
KC910 احتمالا طبیعی ترین رنگها را دارد .. هرچند به نظر ما I8510 نیز رنگها خوبی میگیرد و ما
آن را بیشتر میپسندیم (میخام نپسندن)
البته الان متن اصلیش یادم نیست ... ولی این تیکه که گفته رنوار طبیعی ترین رنگا رو داره دقیقا ذکر شده
هرچند به رنوار و I8510 امتیاز برابر 8 و بیشترین امتیاز رو داده (سلیقه رو اینجا دخیل کردهوگرنه خودش
هم اشاره کرده بود که رنگای رنوار طبیعی ترن)
به همین دلیل میگم GSM هم با وجود اعتبار زیادش اشتباه هم داره..اینم منبع من :
مثلا اومده پیکسون آپدیت شده رو که الگوریتم هاش تصحیح شدن با عکسای قدیمی رنوار مقایسه
کرده !
یکی نیست بگه خو رنوار هم آپدیت شده .. الگوریتم هاش تصحیح شده مثل I8510 که آپدیت شده..
میگم بچه ایاین حرفا اثرات سوختنه![]()
![]()
ما مخلصشیم .. اصلا واسه من حزب و حزب گرایی مهم نیست ..آره واقعاً ... سامسونگیه دیگه ... سامسونگیا کلاً خیلی محترمن
آقا رضا کارش درسته .. حالا میخاد گوشیش سامسونگ باشه یا اپل !
بریدیم و دوختیم ؟؟؟!!!شماها واسه خودتون بریدینو دوختینو که رنوار بهترین 8 ه ... حالا هر چی مدرک بیاریم که اشتباه میکنید قبول نمیکنید که
مرد مؤمن ! مقداد بیچاره خودشو داغون کرد و با استدلال و عکس و کراپ حرفاشو زد ! اونوقت میگی بریدیم و دوختیم
دست پیش میگیری که پس نیفتی ؟تو روز که بهتر نیست ... حداقل مساوین و چون رزولوشن 8510 بیشتره تو وضوح بهتره پس 8510 در کل بهتره
تو شبم فلش 8510 چون سفید میکنه به خوبیه جت نیست
خوب باشه مساوین ! من که نگفتم جت بهتره ! خودت گفته بودی !
دقیقا تو یکی از تاپیکا گفتی جت اینو سوسکش کرد .. i8510 اصلا بهترین 8 مگ نیست
ما مخلصتیم بابامحمد جان ما دوستیم نمیخاد انقد خودتو ناراحت کنی
الان مدیرا میان هرچی پست دادیم پاک میکنن
تو مطمئن باش من با این چیزا ناراحت نمیشم
من روح بسیار وسیعی دارم
وقتی تو دم و دیقه تو هر تاپیکی بدون یه ذره انصاف میگی رنگ ها رنوار آبرنگین !!من چیزی نمیگم ... فقط شماها هی همه جا نگین بهترین 8 ه ... اول مقایسه کنید بعد
چه انتظاری داری
من تا چند روز دیگه دوربین دستم میاد .. یه مقایسه میکنم
آقا رضا هم که هروقت مقایسه کرد بذاره .. اوساس ایشون![]()