من که آنلاین بازی نمی کنم ولی فکر کنم پچی که میگی این باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که آنلاین بازی نمی کنم ولی فکر کنم پچی که میگی این باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز ممنونم با راهنماي شما كارم راه افتادحالا فهميدم مشكل چيه خوشبختانه تو ديويدي بازي آخرين درايور كارت گرافيك همراه با دايركست و نرم افزار هاي ديگه موجود بود
كه من اونها رو نصب كردم و حالا راحت بازي رو اجرا مي كنم بازم بگم خيلي ممنون
بابت راهنماي تون چون من ديگه داشت اعصابم خورد مي شد بس كه با اين بازي ور رفتم
![]()
این جدیدترین پچه ولی بازم تو قسمت لوگین نمیتونه اصلاً کانکت بشه به نظرم همون سرورا مشکل اصلیه که بازی کرک شده بهش وصل نمیشه
سلام دوستان
من زیاد بازی نمیکنم
تازگیا این بازی رو نصب کردم
ولی اصلا خوشم نیومد ازش
چرا اینقدر کسل کننده است
تمام مسابقاتش شبیه هم هست
کلی دسته بندی داره و توی هر بخش هم چند تا زیر مجموعه ولی در کل همه شبیه به همند
از طرفی ماشینایی که توی مثلا کربن دیدم اصلا اینجا نیست و هر چقدر هم که مسابقه میدم و اول میشم بازم همون ماشینای قبلی توی گاراژ هست...
از طرفی مثل نسخه های قبلی نمیشه توی خیابون پرسه زد
میخواستم بدونم من بلد نیستم بازی کنم یا واقعا این نسخه اینقدر کسل کننده است
خوب بله وقتی این رو با موست وانتد یا کربن یا آندر کاور مقایسه کنی گیم پلی خسته کننده ای داره به نظر من مناسب ترین بازی NFS آندر کاور هست. البته با اینکه چند روز پیش من این بازی رو تموم کردم ولی بهم نچسبید کلا یخه این بازی. البته بازم بهتر از پرو استریت هست ولی نتونست بهتر از آندر کاور باشه و این یعنی شکست. فکر می کنم الان که این بازی رو تموم کردم می تونم یه چند مطلب بگم در موردش:
1- مشکل اولی که می تونم بگم همون مشکل آندر کاور هست توی آندر کاور شما سوار بوگاتی هستید و با آخرین سرعت با نیتروژن حرکت می کنید ماشین استیشن پلیس می تونست بیا از پشت بپیچه جلوی شما. یکی می خواست ازش بپرسه آخه ما داریم با بوگاتی با آخرین سرعت می ریم تو با چه سرعتی میای با این استیشن که جلو ما می پیچی. اینجا توی این بازی ها توی Car Battle ها مشکل مشابه هست و در حالیکه ماشین شما خیلی قوی تر از رقیب هست ماشین رقیب با سرعت و شتاب باور نکردنی حرکت می کنه و حتی سر پیچ ها با چنان سرعتی می تونه بپیچه که شما با پاگانی نمی تونید با نهایت دقتتون چنین کاری انجام بدید.
2- مشکل دوم هم همون یکنواختی بازی هست. که بعد از Carbon این مسئله دامن گیر NFS هست. آندر کاور هم خیلی متنوع نبود. ولی حداقل دمو هاش یا پیشرفت بازی نسبتا باعث شده بود این مسئله کمتر به چشم بیاد.
3- با تموم کردن Tire 1 و Tire 2 شما می تونید مرحله پایانی که همون NFS Live Tour باشه رو انجام بدید که به نظرم خیلی راحت هست شما با یه پاگانی می تونید کل این مسابقات رو به راحتی فتح کنید. کاری که من در کمتر از چند ساعت انجام دادم و بعد از برنده شدن در مرحله آخر تیتراژ پایانی اومد . مثلا بازی تموم شد اونم چه تیتراژی پس زمینه اش ریپلای اون آخرین Lap بود.
4- NFS از موست وانتد به این ور یه چیزی برای رو کردن داشت مثلا توی پرو استریت زوندا پاگانی رو به نمایش گذاشت توی آندر کاور بوگاتی رو ولی توی این نسخه باز هم بهترین ماشین ها زوندا و بوگاتی هستند. البته شاید این رو نشه به گردن سازنده بازی انداخت خوب وقتی بهترین ماشین حال حاضر بوگاتی هست نمی تونند که هواپیما شبیه سازی کنن. در هر صورت این چیزی هست که وجود داره و سورپرایز نشدیم با یک ماشین جدید
5- هندلیگ ماشین ها گرچه با پچ رسمی اخیر بهتر شد ولی می تونست کمی راحت تر باشه تا گیمر لذت بیشتری از رانندگی ببره. حداقل می تونست راحت ترین درجه کنترل ماشین رو راحت تر از اینی که هست بذاره طوری که وقتی یه نفر که واسه اولین بار داره با یه ماشین سرعت پایین رانندگی می کنه بتونه کنترل کنه ماشین رو. یه ماشین خیلی سرعت کم رو یه آماتور نمی تونه کنترل کنه. این ضعفه به نظرم
6- تیونینگ ماشین ها خیلی تخصصی شده طوری که یه دوره مکانیکی باید پشت سر بذارید تا بدونید چه نوع تیونینگی می تونه خوب باشه باری ماشین واقعا تخصصی شده. البته تیونینگ سریع هم هست ولی خیلی آپشن کمتری داره و تاثیرش کم.
از نقاط قوت بازی می تونم به گرافیک نسبتا خوبش اشاره کنم (عالی نیست ولی خوب هست)
ماشین ها ریالیتی قابل قبولی دارند به جرات می تونم بگم کوچکترین جزئیات ماشین طراحی شده.
در حالت کلی بازی هیجان خاصی داره بخصوص برای کسی که کنار شما نشسته و داره به رانندگی شما نگاه می کنه. (این مطلب رو بغل دستیم میگه)
در کل بازی هست که میتونه یه مدت سرگرم کنه آدم رو ولی به اون صورت بازی نیست که آدم حسرتش رو بخوره. ولی خوب اگه NFS خور باشی بازی کنی بهتره به نظر من
دوستان میگم وقتی میخوام مسابقه بدم این پیغام رو میده
چکار کنم؟
you do not own a car eligible for this event
ماشین مدل پایین خریدم درست نشد
مدل بالا ( بوگاتی ) هم گرفتم باز درست نشد
منظورش چیه
باید با چه ماشینی مسابقه بدم؟
اگه توی Tire 2 هستی باید ماشین Tire 2 بخری کلا قبل وارد شدن به هر Event اول event Detail اون نگاه کن ببین محدودیت ها و شرایطش چی هست. مثلا میگه که چه نوع ماشین هایی می تونی استفاده کنی حتی توی سری های اروپا یا آمریکا یا ژاپن حتما باید ماشین اون کشور رو بخری تا بتونی وارد اون event ها بشی به نوشته های داخل بازی توجه کنی و متن های انگلیسی رو بخونی نیازی پیدا نمی کنی که مشکلت رو اینجا مطرح کنی. در هر صورت اگه مشکلی پیش اومد بیا مطرح کن من در خدمت هستم عزیز جان.
موفق باشی
دوستان منتازه بازی رو شروع کردم
فرمان واسه خودش انحراف داره ؟ یا دیر عمل می کنه .... اصلا یه جورایی کنترل ماشین سخته .... خیلی نا فرمه ... اه مشکل چیه؟
تمام Assist ها رو off کن عزیزم.
اون زمان دیگه خودش نمیپیچه و ترمز نمیگیره و ...
اون ریویویی که چند پست بالاتر نوشتم رو بخون... البته اگه وقتش رو نداری به این مورد اشاره کنم که اگه قبل این موست وانتد رو بازی کردی بعد یهویی بخوای بیای اینو بازی کنی خوب کار سختی در پیش داری کلا فرمان بازی خیلی سخت شده یعنی هر بازی هم سر کنترل در بیاری نمی تونی به این راحتی کنترل کنی کلی باید وقت بذاری تمرین کنی که یه مقدار عادت کنه دستت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)