از internet explore استفاده میکنی ؟اگه همینطوره به internet option برو به قسمت connection برو به قسمت lan برو هم تیک ها رو به جز اولی بردار ok رو بزن ببین brandband رو ببین default هست یا نه.
اگه درست نشد از firefox استفاده کن.
از internet explore استفاده میکنی ؟اگه همینطوره به internet option برو به قسمت connection برو به قسمت lan برو هم تیک ها رو به جز اولی بردار ok رو بزن ببین brandband رو ببین default هست یا نه.
اگه درست نشد از firefox استفاده کن.
داريورشو ابديت كني مشكل درست ميشه
منم همينكارو كردم درست شد
ببین دوست عزیز به نظر من شما باید این مراحل رو بری تا ببینیم مشكل كجاست؟
اون علامت اخطار كنار ساعت یعنی شمار درون شبكه رجیستر نمیشین و وصل نمیشین
راهش اینه كه كی بار دیگه كانكشن ای دی اس ال بسازی
بعد هم موقعیكه اتصال برقرار شد و پرسید كه این شبكه چه مدلی هست
گزینه حالت پابلیك رو انتخاب كن مثل شكل نیمكت پارك هست
اگه هنوز نود 32 داری برو در تنظیمات فایروال دیواره آتش رو بذار روی حالت اتوماتیك
داخل اكسپلورر هم برو داخل اینترنت آپشن و تنظیمات سكوریتی و پرایوسی رو بذار رو دیفالت خودش
Last edited by H@mid-Vista; 09-09-2009 at 21:28.
من روی لپ تا= خودم ویندوز 7 نصب کردم حالت شیشه ای نداشت و preview صفحه ها رو روی تسک بار نشون نمی داد و گزینه ی preview desktop with aero peek خاموش بود درایور کارت گرافیکمو داونلود کردم درست شد.
الان روی vaio نصب کردم همین مشکلو داره درایورشو داونلود کردم و نصب کردم ولی درست نمیشه! وقتی display -> screen resolution میرم هم اسم کارت گرافیکیم نیست وقتی رو detect می زنم به لیست اضافه میشه nvidia m 8400 gmt که مدل کارت گرافیکشه و روش کلیک می کنم ولی میرم بیرون دوباره میام می بینم برگشته به حالت قبل!
چی کار باید بکنم؟
سلام دنبال تحقیقی حدوداً 50 صفحه ای در خصوص یکی از ویندوز های ویستا یا xp با فرمت doc می گردم کسی میتونه کمکم کنه لطفا خیلی سریع
دوست عزیز جای سوالتون اینجا نیست, شما یه نگاه به صفحه اصلی P30World بندازی حتما موضوع رو پیدا میکنی/.
سلام
من ویندوز 7 رو نصب کردم الان یکی از درایو هامو نشون نمیده چیکار کنم ............. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.دوستان یه اشکالی بوجود اومده در خاموش کردنم. اگر دقت کرده باشید وقتی به اینترنت وصل میشید ویندوز 7 خودش شروع میکنه به اپدیت کردن.منم گزاشتم 100% بشه و اینستال رو زدم و به پایان رسید و خواست ری استارت بشه.اما بعد اول به صفحه ی داس میره و یه چرت و پرت هایی میاره و بعد ریست میشه. اما وقتی شاتدان میزنم صفحه ی داس که میاد دیگه نمی ره و دستگاه خاموش نمی شه و کاملا هنگ میکنه.
به دادم برسید.![]()
سلام.
وقتی روی کامپیوترم xp نصب می کنم مشکلی نداره ولی وقتی ویستا یا هفت نصب میکنم همین که میخواد بالا بیاد به صفحه آبی در حد نیم ثانیه ضاهر و سپس ریستارت میشه!!!!
چکار کنم؟
مراحل زیر را برو
computer_mange_disk managment
اسم درایوت را تغییر بده تا درایوتو نشون بده
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)