تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 531 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

داره خودمونی میشه haa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

1

ايرادي نميگيري اون پايين روي كانكشن يه علامت خطر ميزنه و وب رو باز نميكنه اما دانلود ميكنه adsl هست توي xp همچين ايرادي ندارم
    از internet explore استفاده میکنی ؟اگه همینطوره به internet option برو به قسمت connection برو به قسمت lan برو هم تیک ها رو به جز اولی بردار ok رو بزن ببین brandband رو ببین default هست یا نه.
    اگه درست نشد از firefox استفاده کن.

2. این کاربر از haa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ايرادي نميگيري اون پايين روي كانكشن يه علامت خطر ميزنه و وب رو باز نميكنه اما دانلود ميكنه adsl هست توي xp همچين ايرادي ندارم
    داريورشو ابديت كني مشكل درست ميشه
    منم همينكارو كردم درست شد

4. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نميتونم به اينترنت وصل شم ودليلش پيدا كردم اما نميتونم رفعش كنم adsl دارم هي مينويسه در حال شناسايي اينترنت بعد اون پايين كنار ساعت روي آيكن اينترنت يه علامت خطر ميده بعد هر چي هست مربوط به انتي ويروس يا فايرواله چون وقتي nod رو روش ريختم يك روز كامل خوب بود يعني به محضي كه nod رو ريختم علامته رفتو به اينترنت وصل شد دوباره بعد روشن خاموش خراب شد دوباره nod رو پاك كردم يه نيم ساعت خوب شد اما ديگه انگار فايده نداره و گول nod رو نميخوره kasper رو هم ريختم ولي فايده نداشت 1 ثانيه هم وصل نشد

حالا هم از توي xp دارم پست ميدم

يعني اينجا هيچ كس بلد نيست من بايد چي كار كنم ؟؟؟

تورو خدا يكي كمك كنه من از همه چيزيه اين ويندوز راضيم فقط سره اين چيزه مسخره هي بايد كامپيوترو ريستارت كنم و بيام توي xp واسه اينترنت
    از internet explore استفاده میکنی ؟اگه همینطوره به internet option برو به قسمت connection برو به قسمت lan برو هم تیک ها رو به جز اولی بردار ok رو بزن ببین brandband رو ببین default هست یا نه.
    اگه درست نشد از firefox استفاده کن.
    داريورشو ابديت كني مشكل درست ميشه
    منم همينكارو كردم درست شد
    ببین دوست عزیز به نظر من شما باید این مراحل رو بری تا ببینیم مشكل كجاست؟

اون علامت اخطار كنار ساعت یعنی شمار درون شبكه رجیستر نمیشین و وصل نمیشین
    راهش اینه كه كی بار دیگه كانكشن ای دی اس ال بسازی
    بعد هم موقعیكه اتصال برقرار شد و پرسید كه این شبكه چه مدلی هست
    گزینه حالت پابلیك رو انتخاب كن مثل شكل نیمكت پارك هست
    اگه هنوز نود 32 داری برو در تنظیمات فایروال دیواره آتش رو بذار روی حالت اتوماتیك
    داخل اكسپلورر هم برو داخل اینترنت آپشن و تنظیمات سكوریتی و پرایوسی رو بذار رو دیفالت خودش
    Last edited by H@mid-Vista; 09-09-2009 at 21:28.

6. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahab_H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من روی لپ تا= خودم ویندوز 7 نصب کردم حالت شیشه ای نداشت و preview صفحه ها رو روی تسک بار نشون نمی داد و گزینه ی preview desktop with aero peek خاموش بود درایور کارت گرافیکمو داونلود کردم درست شد.
    الان روی vaio نصب کردم همین مشکلو داره درایورشو داونلود کردم و نصب کردم ولی درست نمیشه! وقتی display -> screen resolution میرم هم اسم کارت گرافیکیم نیست وقتی رو detect می زنم به لیست اضافه میشه nvidia m 8400 gmt که مدل کارت گرافیکشه و روش کلیک می کنم ولی میرم بیرون دوباره میام می بینم برگشته به حالت قبل!
    چی کار باید بکنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دنبال تحقیقی حدوداً 50 صفحه ای در خصوص یکی از ویندوز های ویستا یا xp با فرمت doc می گردم کسی میتونه کمکم کنه لطفا خیلی سریع

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دنبال تحقیقی حدوداً 50 صفحه ای در خصوص یکی از ویندوز های ویستا یا xp با فرمت doc می گردم کسی میتونه کمکم کنه لطفا خیلی سریع
    دوست عزیز جای سوالتون اینجا نیست, شما یه نگاه به صفحه اصلی P30World بندازی حتما موضوع رو پیدا میکنی/.

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام
    من ویندوز 7 رو نصب کردم الان یکی از درایو هامو نشون نمیده چیکار کنم ............. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

14

سلام.دوستان یه اشکالی بوجود اومده در خاموش کردنم. اگر دقت کرده باشید وقتی به اینترنت وصل میشید ویندوز 7 خودش شروع میکنه به اپدیت کردن.منم گزاشتم 100% بشه و اینستال رو زدم و به پایان رسید و خواست ری استارت بشه.اما بعد اول به صفحه ی داس میره و یه چرت و پرت هایی میاره و بعد ریست میشه. اما وقتی شاتدان میزنم صفحه ی داس که میاد دیگه نمی ره و دستگاه خاموش نمی شه و کاملا هنگ میکنه.
    به دادم برسید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    وقتی روی کامپیوترم xp نصب می کنم مشکلی نداره ولی وقتی ویستا یا هفت نصب میکنم همین که میخواد بالا بیاد به صفحه آبی در حد نیم ثانیه ضاهر و سپس ریستارت میشه!!!!
    چکار کنم؟

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من ویندوز 7 رو نصب کردم الان یکی از درایو هامو نشون نمیده چیکار کنم ............. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مراحل زیر را برو

computer_mange_disk managment

اسم درایوت را تغییر بده تا درایوتو نشون بده

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •