سلام
یوسف جان این ویدیو رو ببین اینم از اتصال برای flash memory
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یوسف جان این ویدیو رو ببین اینم از اتصال برای flash memory
یعنی این داداش کوچیکه فقط این قابلیت رو داره؟
میــــــخــــایـــــم!
جریان Usb Out چیه؟
می تونه به عنوان یه Flash Disk به یه ورودی Usb In وصل شه؟: دی
جلل خالق: دی
تو فیلم که میگه پرینتر های سامسونگ و اس دی کارت؟؟؟....از فلش خبری نبود ها؟؟
چی خبرا ااااااااااااااااااااااااا اا![]()
سلام دوستان
خوبیییییییییننننننننننننن نن؟
سامسونگ در سال جدید میلادی نیز توانسته ارزش نام خود را افزایش داده و با 5 پله صعود نسبت به سال پیش در رده هجدهم رتبه بندی برندهای برتر دنیا قرار گیرد:
برای دیدن همه برندها به لینک زیر مراجعه کنید:
عجیبه.
اماری که من داشتم این بود که پارسال، رتبه اش 18 بود. اپل هم 17. اما الان می بینیم که تازه امسال 18 شده...
سلام دوستان
سامسونگ فرانسه در طی یک کنفرانس خبری که هفته پیش در فرانسه برگزار کرد اعلام کرد که سال پیش در فرانسه بیش از 8.8 میلیون گوشی(غیر هوشمند) و 2.1 میلیون گوشی هوشمند که در مجموع 10.9 میلیون میشود فروخته است .
برای امسال سامسونگ در این کشور در نظر دارد که 5.5 میلیون گوشی(غیر هوشمند ) و 6میلیون گوشی هوشمند بفروش رساند که از این بین 25% آنها دارای سیستم عامل اندروید و یا بادا و 5% دارای ویندوزفون7 میباشند.
سامسونگ در سال پیش 1.2 میلیون گوشی ویو در فرانسه فروخت که موجب شد سیستم عامل بادا در این کشور با سهمی 20.1 درصدی بعد از اندروید (با سهم 31.3%) و iOS ( با سهم 20.5%) به عنوان سومین سیستم عامل در بین همه سیستم عاملها در این کشور قرار گیرد.
برای امسال سامسونگ در نظر دارد که 3 گوشی جدید بادا که هرسه مجهز به فناوری NFC و دوتای آنها مجهز به bada 2.0 میباشند عرضه نماید:
گوشی دومی که شما در تصویر فوق میبینید که در ماه سپتامبر عرضه خواهد شد احتمالا به عنوان پرچمدار جدید خانواده ویو خواهد بود.
سامسونگ در نظر دارد که جدیدترین نسخه سیستم عامل خود یعنی bada 2.0 را در ماه جولای در هند عرضه نماید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 11-04-2011 at 17:40.
سلام دوست من
والا چه عرض کنم , ظاهرا موسسات مختلف آماراشون با هم فرق داره و حرف شما هم درست هست ولی فکر میکنم چیزی که دیگه بشه به یقین گفت اینه که جایگاه فعلی سامسونگ در بین 20 برند برتر دنیاست![]()
سلام
امکانات:
dual-SIM support
3.2-inch WQVGA capacitive display
1200mAh battery
TouchWiz 3.0 UI
Social Hub
QuickType T9 Trace keyboard input
Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth 3.0
3.2MP camera
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)