اگه توقع زیاد از گوشی نداشته باشی میتونه واست گوشی خوبی باشه...
اگه توقع زیاد از گوشی نداشته باشی میتونه واست گوشی خوبی باشه...
خوب مگه LG COOKIE ساخت کره نیست؟؟؟؟
نه ساخت ایرانه![]()
[quote=Michael Ropy;4472343]اینم از دل و روده ی کوکی (با تشکر از کاربر عزیز moslem-visual):
[/quote
آقا واقعا" دمتون گرم با این سایتی که پیدا کردین.
چقدر واضح و راحت نحوه باز کردن گوشی رو نشون داده و خیلی قسمتهای جالب دیگه که این سایت داره.
حالا اگه کسی خدای نکرده LCD گوشیش آسیب دید خیلی راحت میتونه خودش اونو عوض کنه و البته با کمترین
هزینه.![]()
اینم یک کد برای تست گوشی
1809#*500#
اول
1809
بعد مربع و بعد ستاره
بعد 500
بعد مربع
یک سایت پیدا کردم برا کوکی تم داره یکیشو دانلود کردم ولی فک نکنم به این راحتی عوض بشه وباید تو حافظه سیستمی گوشی ریخته بشه. پس احتیاج به فلش هست که ما نمیتونیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ال سي دي گوشي من شكست ولي بنده خدا خيلي سگ جونه هر گوشي ديگه بود بجاي چند خط داخلش بايد خورد ميشد. حالا بحث اينه كه آيا مي صرفه تعميرش كنم آخه بدنش هم آسيب ديده. كسي قيمت داره؟ به نظرتون بدم موبايل فروش و يه 20-30 بابت قطعه و شارژر و ... بگيرم بهتره يا تعمير كنم؟
آخرش شکستیش؟
ایندفعه چیکارش کردی؟ حتما ایندفعه گذاشتیش زیر پایه میز و اونو کوبیدی روش
به نظر ایندفعه اعصابت خیلی خورد بوده.![]()
آره بالاخره كار خودمو كردم ولي حيف شد خيلي گوشي دوست داشتني بود. به سرم زده برم نوكيا 5530 بگيرم ولي موندم اينو هم درست كنم يا نه.
دوست عزیز قبل از هر کاری برو از تعمیرکارها یا همون شرکت کامتل هزینه تعمیر رو بپرس بعد از قطعه فروشیهای تو علاالدین قیمت LCD رو بپرس اگه خیلی تفاوت داشت میتونی خودت بخری و با استفاده از همون سایتی که دوستان معرفی کردن خودت عوض کنی و هزینه کمتری بدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)