آره کار می کنه...احتمال هم داره با این پچ مشکل دسته ها هم حل بشه..
آره کار می کنه...احتمال هم داره با این پچ مشکل دسته ها هم حل بشه..
آقا من میگم ریختم زده به هم ریخته تکسچرو اونوقت شما میگی نگیری از دستت رفته!!!!!![]()
یکی بگه این پچ جدیده چجوری نصب میشه؟؟؟؟
من دانلود کردم ولی نتونستم راش بندازم.
البته مشکل خاصی ندارم ولی بعضی موقع ها یه تیک های کوچیکی میزنه.
با کرک رزور کا میکنه دیگه!!!![]()
بچه ها من بعد از اینکه این پچ رو ریختم یه مشکلی درست شد به این صورت که به هیچ وجه پشت کامپیوتر نمی نشست...نه تو مرحله...نه همینجوری...مجبور شدم دوباره نصب کنم و الان که پچ رو نریختم خوب کار می کنه...
نشد یه پچ بذارن که یه جا دیگه رو خراب نکنه!
ا راست میگی پس من بدبخت شدم!!!!!
ولی توپه توپ شده گرافیک وایییییییییییییییییییی!!!!!! !!!!!!!!!!!
من که تموم کردمش کامپیوتر میخوام چی کار!
ولی به نظر من که میرزه دیگه نه توی بازی گیر خراب میکنه و نه ساختمونا خرابن!!!!
به درد من که میخوره ولی به خاطر تو همین الان یک دید میزنم
یکی کمک کنه
من اصلا هیچی نمی فهمم....توی مانیتورها هیچی مشخص نیست
plz help....
سلام دوستان
مثل اینکه مشکلات این بازی تمومی نداره...
به قولی این پچ هم خودش به یه پچ نیاز داره!
بعد از ریختن پچ 1.0.2.0 دیگه نمیتونم از اینترنت داخل بازی استفاده کنم و هر چی جلوی کامپیوتر(چه توی کافی نت چه توی خونه) دکمه e رو میزنم فایده ای نداره!
دوستان لطفا یه نفر تست کنه و ببینه برای خودش هم اینجوریه یا نه و جوابشو بزاره.
ممنون...فعلا!![]()
دوست عزیز اگه 3 تا پست قبل رو نگاه می کردی بنده هم این مشکل رو داشتم و بخاطر پچه
سلام
اقا ما هم اخر این بازی رو گرفتیم ...ولی به یه مشکلی بر خودم...
بازی رو طبق گفته های شما نصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشم موس بازی هم چند ثانیه یه بار گیر میکرد ....از بازی اومدم بیرون دوباره رفتم توی بازی دیگه گیر نکرد...استارت گیم رو زدم وارد بازی شد بدون مشکل دمو دیدم (تا دم در خونه رومن هم بردم بدون مشکل) ولی تا یه زره tv میبینم باز اون حالا لگ های کوچیک که هر چند ثانیه یه بار میزنه شروع میشه ....
وقتی هم از خونه میام بیرون هیچ مشکلی ندارم (به جز سایه های پل بالا که انگار کنارش رو با سپری پینت رنگ زدن ) ولی باز اون مشکل لگ های کوچیک هستش....باز وقتی از بازی میام تو منو میبینم باز موس داره هی گیر میکنه....
حالا کسی میدونه مشکل از کجاست؟
در ضمن من چجوری سیوم رو لود کنم اصلا" گزینه لود گیم نداره.... (پروفایلم ساختم)
مرسی دوستان
ای ! کمی تا قسمتی حال میکنیم ! راستش رو بخوای خیلی حال نمیکنیم ! ولی قبل از ریختن پچ من با پایین ترین تنظیمات اصلا نمیتونستم بازی کنم ولی الان خیلی خیلی بهتر شده ! الان منم اوردمشون پایین ! ولی 100 درصد از قبلیه بهتره ! من از memturbo هم اخه استفاده می کنم !
اون دیگه احتمالا مشکل شماست ! تو عکس می بینی که تکسچرها هم مشکلی نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)