تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 334 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من یه جواب کلی برای این سوال شما دارم.گفتم شاید به درد بخوره. از افراد مختلفی که تو سایپا درگیرند و از سایتهای دیگه جمع کردم:

کینستر ماشین تیبا دقیقا با ریو یکی هست
    رادیاتور و فن کولر وسیستم خنک کننده = پراید
    بوستر ترمز = ریو
    سیستم ترمز = ریو به همراه دیسکهای خنک شونده
    دسته دنده - دسته ترمز دستی = ریو
    کلیه قطعات جلوبندی -سیبکها و کمک فنر جلو = ریو
    فرمان = پراید
    هیدرولیک = پراید و ریو
    کلید شیشه بالابر و تودوزی = ریو
    رادیاتور آب = مخصوص تیبا
    کمک فنر و اکسل عقب = مخصوص تیبا
    گیربکس = پراید
    سرپلوسها از داخل گیربکس = پرایدی - ازقسمت چرخ = ریو
    رینگ ولاستیک = ریو
    سیستم تعلیق = مخصوص تیبا
    صندلی و رودریها = ریو
    جلو داشبرد = مخصوص تیبا
    بدنه و اطاق = بسیار محکم مخصوص تیبا
    در تكميل آمار دوستمون ماشين از لحاظ نرمي مثل ريو هست- شيشه هاي عقب مثل ريو برقي نيست- سيستم صوتي مثل ريو - صداي موتور داخل اتاق از ابتداي سال 90 رفع شده و مدلهاي 90 مثل مدلهاي قبلي صداي زيادي نداره - در مورد بند 9 نظر من اينكه L90 ماشين عالي از همه لحاظ نسبت به تيبا ست ولي با اين امكانات تيبا شما بايد مدل فول L90 بخرين كه حداقل 4 ميليون اختلاف قيمت داره- قيمت قطعات L90 , 206 فوق العاده بالاست . و...

---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------

منظورم میدونیه چیه؟ انصراف بدیم از بیرون بگیریم چون الانم ثبت نام کنیم با همون سود 20 درصد هم باز به سودمون نیست.

اگه كسي پول نقد داشته باشه عاقلانه ترين كار اينكه نقدي از بيرون بخريد(خودتون بيخود الاف وعده و وعيد هاي شركت بي تعهد سايپا نكنيد)

2. 4 کاربر از امير رسول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Romina.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تو باغچه!

پيش فرض

نمي دونم چرا از قيافه ي تيبا خوشم نمي ياد! آدم فكر مي كنه همون شاسي پرايده فقط متفاوت تر!

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

در تكميل آمار دوستمون ماشين از لحاظ نرمي مثل ريو هست- شيشه هاي عقب مثل ريو برقي نيست- سيستم صوتي مثل ريو - صداي موتور داخل اتاق از ابتداي سال 90 رفع شده و مدلهاي 90 مثل مدلهاي قبلي صداي زيادي نداره - در مورد بند 9 نظر من اينكه L90 ماشين عالي از همه لحاظ نسبت به تيبا ست ولي با اين امكانات تيبا شما بايد مدل فول L90 بخرين كه حداقل 4 ميليون اختلاف قيمت داره- قيمت قطعات L90 , 206 فوق العاده بالاست . و...

---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------

اگه كسي پول نقد داشته باشه عاقلانه ترين كار اينكه نقدي از بيرون بخريد(خودتون بيخود الاف وعده و وعيد هاي شركت بي تعهد سايپا نكنيد)

امیر جان شرمنده.شیشه عقب ریو برقیه ها!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

يونيت فرمان و ايبرگ مخصوص تيبا مي باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

امیر جان شرمنده.شیشه عقب ریو برقیه ها!!
    منم به دوستومون همينو گفتم شيشه هاي عقب ريو برقي ولي از تيبا دستيه

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستانی که این تاپیک رو همچنان مورد توجه قرار دادن، بویژه آقایان بندری،امیر رسول،آقا نوید و سایرین،من مدت هاست که این تاپیک رو دنبال میکنم و از مطالب شما استفاده میکنم. امروز تصمیم گرفتم که در مباحث شرکت کنم و امیدوارم در بهبود افق دید مشاهده کنندگان این تاپیک موثر باشم

8. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکی از ثبت نامی های بهمن 89 هستم،علت انتخابم ایرانی بودنم و توجه به تولیدات ایرانی است تا شاید کمکی به پیشرفت کشورم کرده باشم.هیچ رابطه ی دوستانه ویا خصمانه با سایپا،ایران خودرو و سایر خودرو سازان ندارم.احتمالا نقد های گزنده ای هم به اونها خواهم داشت ولی انشاالله نقدم در جهت بهبود عملکرد این شرکتها خواهد بود.

10. 2 کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از آنجا که فعلا پست های من بسته به همت مدیران فوروم با تاخیر بر روی تاپیک ارائه میشود .عذرخواهی قبلی اینجانب را در خصوص آنلاین نبودن بپذیرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستانی که این تاپیک رو همچنان مورد توجه قرار دادن، بویژه آقایان بندری،امیر رسول،آقا نوید و سایرین،من مدت هاست که این تاپیک رو دنبال میکنم و از مطالب شما استفاده میکنم. امروز تصمیم گرفتم که در مباحث شرکت کنم و امیدوارم در بهبود افق دید مشاهده کنندگان این تاپیک موثر باشم
    با عرض سلام به شما دوست عزیز.
    خوشحالیم که در مباحث شرکت میکنین
    امیدواریم با هم بتونیم به همه ی سوالات و مباحثی که برامون پیش میاد پاسخگو باشیم و کمک کننده ی هم باشیم
    خوش اومد میگم بهتون از طرف خودم و همه ی دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان من اکثر پست های قبلی رو خوندم از کسایی که این ماشین رو دارن میخوام موارد زیر رو بصورت مقایسه ای با ریو و پراید ( که همه میگن مثل این دو ماشین هست بگن )
    1- جنس قطعات داشبورد و تو دری ها: آیا تو دری ها پارچه ای هست یا پلاستیک خشک؟ داشبورد چطور از جنس داشبورد پرایده یا نرم تره؟
    2- سیستم فنر بندی: آیا مثل ریو نرم هست یا مثل پراید خشک که تو هر دست اندازی کلی صدا میاد تو ماشین؟
    3- سیستم صوتی و بلند گوهاش مثل پراید های تولید الانه یا بهتره؟
    4- ایمنی این ماشین چی؟ مثل ریو محکم هست سپر جلو عقب یا مثل پراید با کوچکترین ضربه 1متری جمع میشه؟
    5- آیا فرمونش تلسکوپیه یا مثل فرمون پرید قاتل جان آدمها؟
    6- در هاش آیا زه و میله محافظ دارند یا نه؟
    7-آیا ایربگ هاش واقعا کار میکنند یا جنبه تزیینی دارند؟ آیا کسی دیده کار کنند؟
    8-صدای موتور آیا داخل کابین میاد یا نه
    9-در کل ارزش داره کسی که پول زیادی نداره پراید 87 رو بفروشه 6500 و 11800 یکی ثبت نام کنه یا نه همون پرایدو آدم نگه داره تا یه پولی دستش بیاد 206 یا ال90 بخره؟
    ممنون میشم کسایی که این ماشین رو دارند بدون تعصب جواب بدن

سلام به شما
    دوست خوبم از جایی که منم خودم روی خیلی ازین مسائل خیلی حساس بودم و برام جای سوال بود روزهای اولی که ثبت نام میخواستم بکنم و کلی جست و جو کردم و پرس و جو
    الان شما رو درک میکنم
    چون با دقت بارها این موارد رو چه در نمایندگی از نزدیک چک کردم تا حدی میتونم صحبت کنم در مورد برخی صحبتاتون
    پاسخ ها رو تا جایی که خودم دیدم براتون مینویسم.امیدوارم کمکتون کنه....

-در مورد ایمنی باید بگم که جنس ورق استفاده شده با پراید قابل مقایسه نیست .
    بدنه از نظر استحکام مشابه ریو هست و در داخل درها برای محافظت میله محافظ به کار بردن .
    جنس ورق هم با پراید نمیشه مقایسش کرد.
    کلا از نظر ایمنی افزایش محسوس کیفیت رو داشته.
    البته تا حد زیادی میشه این مساله رو با دیدن وزن بالای خودرو فهمید.
    حدود 400 کیلوگرم از پراید سنگین تر و با پژو روآ که از نظر ابعاد خیلی بزرگ تر از تیبا است فقط 80 کیلوگرم فاصله وزن دارد.
    در جریان هستید که بدنه پژو بسیار مستحکم و البته موتور پژو بسیار سنگین تر از حد و اندازه های تیباست.
    اما وزن آنها بسیار به هم نزدیک است. پس از نظر بدنه با کمی بررسی این پارامترها میتوان فهمید چه خبر است ...
    در مورد جنس داشبورد باید بگم من که از نزدیک دیدم:"
    مثل پراید که نیست
    پراید که پلاستیک خشک خشک خشک است
    اما تیبا آنطور نیست و روکش نرم تری دارد
    اما خوب اگر بخواهید با جلو داشبوذد سمند مقایسه اش کنید تفاوت زیاد دارد.
    سمند و 206 و ال 90 در این نظر واقعا مطلوب و عالی هستند.
    جنس و راحتی صندلی های تیبا همه را راضی کرده و همه از راحتی صندلی ها و خوشنشینی آن تعریف میکنند.
    از فرمان پذیری و کنترل خوب و راحت سیستم فرمان ماشین در پیچ های تند و کنترل خوب تیبا هم خیلی تعریف شنیدم.
    حداقل افرادی که من دیدم و دوست و اشنا که مسافرت هم رفته اند همه از کنترل خوبش تعریف کردند.
    صدای موتور در مدل 89 در سرعت 100 به بالا چیزی بود که همه را ناراضی کرده بود و استثنا نداشت این ایراد
    اما در مدل 90 با رفع مشکل خیلی خیلی کم صدا شده
    طوری که دوستی در اینجا که قبلا 405 و 206 داشته بودند از نظر صدا تیبا را مثل این 2 خودرو معرفی کرده بوند.
    در نهایت در مورد اخر خودتون تصمیم گیر هستین
    اما پراید واقعا ماشین خطرناکی هست
    دوستانه میگم
    با پراید خیلی مراقب باشین در سفر....
    سرعت رو نشون نمیده اما امنیتش در حد زیر صفره
    با پیکان اگه خدای نکرده برخورد کنه چیزی ازش نمیمونه
    چه برسه به خودروهای پرشتاب تر و سریع تر
    فرمانش هم که ....
    موفق باشی دوست خوبم و همیبشه سلامت
    Last edited by TIBA-NAVID; 05-07-2011 at 19:11.

14. 2 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •