تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 170 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

كمك كمك كمك
    با قيمت 350-400 چه دو چرخه اي ميتونم بگيرم كه خوب باشه .لطفا بهم مدل معرفي كنيد.
    كار كرده هم باشه خيالي نيست فقط سالم باشه.
    در ضمن اگه قيمتها با دبي يا تايلند خيلي تفاوت داره از اونجا ميتونم بگيرم.
    لطفا راهنمايي كنيد
    سلام 50 هزار تومان بودجه بیشتر کنید یکی از این دوچرخه ها بگیرید
    قیمت دوبی و تایلند با اینجا تفاوت چندانی نداره با هزینه باری که می دید هم قیمت اینجا در میاد ولی اونجا انتخاب های بیشتری دارید -برند های مختلف و همه ی مدل ها از یک برند اونجا ها می تونید پیدا کنید
    میریدا matts 10 قیمت :حدود 420
    یا جیتان 20 قیمت :460
    یا جیتان10 قیمت :فکرکنم 400
    بگیرید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لامرد-شيراز

پيش فرض

سلام .از راهنماييتون ممنونم .
    merida matts 10 خوشكله .اگه ميشه جيتان رو با اسم(مدل) كاملش رو بهم معرفي كنيد كه بتونم تو سايتهاي خارجي دنبالش بگردم . راستي اگه بخوام از اون طرف آب بيارم(دبي و ...) هزينه بار برام نداره(آشنا دارم) پس اگه تفاوت قيمت زياده از اونجا ميخرم؟
    خيلللللللي آقاييييييييي

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام .از راهنماييتون ممنونم .
    merida matts 10 خوشكله .اگه ميشه جيتان رو با اسم(مدل) كاملش رو بهم معرفي كنيد كه بتونم تو سايتهاي خارجي دنبالش بگردم . راستي اگه بخوام از اون طرف آب بيارم(دبي و ...) هزينه بار برام نداره(آشنا دارم) پس اگه تفاوت قيمت زياده از اونجا ميخرم؟
    خيلللللللي آقاييييييييي
    مدل های جیتان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    تفاوت قیمت اینجا با کشور های دیگه زیاد نیست ولی بازم بیشتر پرس و جو کنید شاید بتونین اونطرف آب قیمت مناسب پیدا کنید
    توی بعضی سایت ها دیدم که دارن دوچرخه ها با تخفیف بالا می فروشن حالا نمیدونم برای نزدیک شدن به زمستان تخفیف می دن یا مدل های قدیمی با تخفیف می فروشن
    یکی از سایت ها که مال انگلستان هست اینه

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لامرد-شيراز

پيش فرض

امروز يك دوچرخه دست دوم GT LTS 5000 رو تلفني از يكي قيمت گرفتم ميگفت صد و ده هزار تومن .فروشنده اصلا از دوچرخه چيزي نميدونه .اسمش هم به زور برام خوند مدل شانژرمان shimano deor و ترمزهاي لقمه ايش shimano acera البته با هزار دردسر با راهنمايي كه كردم تونست بهم بگه اخه اصلا نميدونه دوچرخه چيه.
    خلاصه فردا قراره برم نگاش كنم.حيف حيف حيف كه اين مدل دانهيله وگرنه فكر كنم چيز خوبي باشه.
    دوستان آيا ارزش داره كه بخرمش؟
    راستي يه giant rock 5000 با ترمز ديسك سيمي هم ديدم خيلي خوشكل بود رنگ آبي ميگفت 300 هزار تومن لوازمش ست shimano deor بود تازه هم سرويس شده بود ايا ارزش خريدن داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امروز يك دوچرخه دست دوم GT LTS 5000 رو تلفني از يكي قيمت گرفتم ميگفت صد و ده هزار تومن .فروشنده اصلا از دوچرخه چيزي نميدونه .اسمش هم به زور برام خوند مدل شانژرمان shimano deor و ترمزهاي لقمه ايش shimano acera البته با هزار دردسر با راهنمايي كه كردم تونست بهم بگه اخه اصلا نميدونه دوچرخه چيه.
    خلاصه فردا قراره برم نگاش كنم.حيف حيف حيف كه اين مدل دانهيله وگرنه فكر كنم چيز خوبي باشه.
    دوستان آيا ارزش داره كه بخرمش؟
    راستي يه giant rock 5000 با ترمز ديسك سيمي هم ديدم خيلي خوشكل بود رنگ آبي ميگفت 300 هزار تومن لوازمش ست shimano deor بود تازه هم سرويس شده بود ايا ارزش خريدن داره؟

سلام با توجه به نیاز شما اصلا خرید دانهیل توصیه نمی شه .
    ولی جیانت که گفتین به نظر خوب میاد فکر کنم منظور شما این دوچرخه باشه

کد:
    البته توی سایت من شانزمان acera دیدم . ولی 300 یکم زیاده به نظر من. سعی کنید ارزون تر بخرید .

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

توصیه هایی برای خرید دوچرخه دست دوم

۱- ترمز جلوی دوچرخه رو محکم نگه دارید و دوچرخه رو جلو و عقب ببرید با این کار نباید لقی احساس کنید و صدایی هم نباید بشنوید... با این کار متوجه لق بودن دو شاخ میشید که به خاطر گشاد شدن لوله پیشونیه. مشکل دیگه ای که با این کار میتونید متوجه اش بشید لق بودن دوشاخ تو پوسته دوشاخه.
    ۲- طبق جلو رو به خوبی بررسی کنید و از سالم بودن همه دندونه ها مطمئن بشید.

۳- سالم بودن پره ها رو چک کنید تا پره ای شکسته نباشد.

۴- دوچرخه رو حدود ۵ سانتی بیارید بالا و ولش کنید... نباید صدای خاصی غیر از صدای زنجیر بشنوید.

۵- دوچرخه رو ثابت نگه دارید و چرخ ها رو بگیرید و به چپ و راست تکون بدید در اینجا هم اگه لقی احساس کردید به خاطر لقی توپی چرخه (البته حواستون باشه که ضامن های چرخ یا مهره های گیوش خوب بسته شده باشه) که تو دراز مدت میتونه به کاسه آسیب بزنه.

۶- یه جای دیگه هم هست که امکان داره لق و لوق باشه و اون توپ تنه هست که میتونید با تکون دادن قامه متوجه لقی احتمالیش بشید.

۷- دقت کنید وقتی از دو طرف به دوچرخه نگاه می کنید دوشاخ صاف باشه چون اگه از جلو تصادف کرده باشه (مثلا خورده باشه به سپر پشت یه ماشین)کمی به سمت داخل خم میشه و همین باعث میشه که کنترل فرمون راحت نباشه و به قول معروف فرمون گیج بزنه!

۸- سالم بودن و تاب نداشتن چرخ ها هم مهمه که با چرخوندن چرخ ها تابلو میشه... حواستون به تاب سر بالا هم باشه .

۹- جوش های تنه رو هم چک کنید. برای این کار میتونید با یه چیزی مثل دسته ژیچ گوشتی ضربه های یواشی به اطراف محل جوش ها بزنید و اگه یه صدای وزوز (یا "زینگ"...منظورمو متوجه شدید دیگه! راستش نمیتونم بهتر از این بگم...) به گوشتون خرد احتمالا ترک داره.

۱۰- شانژمان از قسمت های مهم و آسیب پذیر دوچرخه هست... وقتی از بالا به شانژمان نگاه میکنید بازو هاش باید در موازات زنجیر باشه که خیلی اوقات به خاطر ضربه هایی که بهش وارد میشه به داخل کج میشه.

۱۱- سوار دوچرخه بشید و چند بار با قدرت به کمک دوشاخ جلو فشار بیارید که اگه دوشاخ سالم باشه نباید فنر به طور کامل جمع بشه و به انتها برسه.

به نقل از :
    کد:

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام علی آقا خیلی توصیه های خوبی بودن کیف کردم اتفاقا خودم هم در پی خرید یکی کارکرده هستم ممنونم از راهنماییاتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لامرد-شيراز

پيش فرض

سلام علي جان من هم از شما براي توصيه هاي خوبتون تشكر ميكنم.
    دوچرخه giant rock 5000 (همون عكسي كه گذاشته بودي دقيقا همين رنگ)رو ديدمش خيلي تميز بود (تازه سرويس-ترمز ديسك) توصيه هاي شما رو روش تست كردم سالم بود ولي هر كاري كردم كمتر از 300 قبول نكرد .منم فعلا بي خيالش شدم.
    بيشتر جست و جو ميكنم انشاالله با راهنمايي هاي شما يك مورد خوب پيدا ميكنم. خيلي از اطلاعات شما استغاده كردم باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چند توصیه برای استفاده بهینه از لاستیک دوچرخه:

1- هر چند وقت یکبار لاستیک های جلو و عقب دوچرخه جا بجا کنید این کار باعث افزایش عمر لاستیک میشود . لاستیک عقب سریع تر از لاستیک جلو پوشش خود را از دست می دهد

2-به دلیل وجود مقداری پس ماند روی لاستیک های نو این لاستیک ها مقداری لغزنده هستند . در هنگام استفاده از لاستیک نو با دقت برانید . شستوشو مناسب لاستیک در ابتدا می تواند باعث از بین رفتن این لایه ی لغرنده شود.

3- هنگام تعویض تیوپ مقدار کمی پودر تالک به تیوپ بزنید این کار باعث می شود هنگام جا انداختن تیوب به راحتی حرکت کرده و در جای خود قرار گیرد . و همچنین از چسبیدن تیوپ به لاستیک در دراز مدت جلوگیری میکند . ( برخی از تیوپ های خارجی موجود در بازار این پودر از کارخانه بهشون زده شده )

10. این کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوست عزیز hzmaral به نظر من قیمت اون دوچرخه ی giant رو خوب گفتن حالا با ده پانزده تومن تخفیف به نظر من که عالیه چون همین دیروز 06/23 دنبال چرخ بودم بد نیست قیمتش حالا اگه بتونی یکم تخفیف بگیری خیلی خوب میشه

12. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •