تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 381 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همیشه هر چند وقت یک بار یه بک آپ از روی گوشیت بگیر ، کسیم از دست تو ناراحت نشد ، ناراحتیه من از حرف رام ضعیفه بود ، آخه رام ضعیفه یعنی چی؟ مگه می شه رام ضعیف یا قوی باشه ؟ رام رامه دیگه...

2. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

والا اگه فهمیدی این حرف یعنی چی ، واسه ما هم بگو...
    بنده تاحالا هر چی که بگی روش نصب کردم ، از انواع رامها گرفته ، تا تاچ فلو و انواع فارسی سازا و عربایزرها و ویندوز موبایل 6.5 و ...
    هیچ مشکلیم تاحالا برام پیش نیومده...
    دوست من این رام نیست که ضعیفه ، بعضی دوستانن که توی کار کردن با گوشی یکم ضعیفن ، گوشیهای ویندوز موبایل گوشیهای حساسی هستن ، هرکسی نمی تونه به راحتی باهاشون کار کنه ، چون سیستم عامل حساسی دارن ، با یک اشتباه ممکنه مشکل پیدا کنه.
    تازه این مشکلم راه حلش فقط یه بک آپه.
    بارها گفتم قبل از هر کاری یه بک آپ بگیرید ، اگر بعد از هر کاری مشکلی پیدا کرد ، کافیه یه هارد ریست کنید و ریستور کنید ، تمام شد و رفت...
    همون دوستمون هم که این همه ناله می کنه ، براش پیغام خصوصی هم دادم ، اینهمه نگرانی نداره ، یه هارد ریست کن و تمام شد و رفت...همه چیز می شه روز اول...
    کافیه موقع روشن شدن ، اونجا که می نویسه omnia دکمه های قطع و وصل رو با هم نگه داری ، بعد که پیغام داد ، دکمه وصل رو بزن تا هارد ریست بشه و همه چیز برگرده به روز اول .
    تا کاملاً به گوشی مسلط نشدید ، حتی یک برنامه کوچیکم روش نصب نکنید ، این مشکلاتم مختص امنیا نیست ، همه گوشیهای ویندوز موبایل از این مشکلات داره...
    یعنی امنیا از لحاظ سخت افزاری قابل قبوله؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام 4 شنبه بگیرماااا

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ولا اگه قابل قبول نمیبود که این همه سر و صدا نمیکرد و این همه هم فروش نداشت.
    اصلا تولید نمیشد!
    اصلا همچین تاپیک بزرگی ایجاد نمیشد
    و...

5. 2 کاربر از milad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حرف میلاد دوستمون صحیحه ، در حال حاضر یکی از قویترین سی پی یوها رو بین پاکت پیسیها داره و 16gb هم حافظه جانبی با رم 128 و رام 256 که باید گفت این مشخصات برای یک پاکت پیسی کاملاً قابل قبوله ، البته می تونست رم و رام بالاتریم داشته باشه ، اما با همینا هم مشکلی پیش نمیاد و من با همین رم و رام کلی برنامه و بازی روش نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.
    ویندوز موبایل 6.5 و تاچ فلو هم که به راحتی روش قابل نصبه ، فارسیم که ساپورت می کنه ، موشین سنسور و جی پی اس هم که داره اگه این قابل قبول نباشه پس چی قابل قبوله؟
    بالاخره یه چیزی بوده که این گوشی اینهمه سر و صدا کرده و توی هر فروم و سایتی که راجع به پاکت پیسی باشه برید ، نامی از امنیا توش پیدا می کنید.
    Last edited by ali_MacBook_Apple; 14-02-2009 at 14:27.

7. 2 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

salam darkol az i900 razi hasti

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

يه تاپيك واسه مقايسه امنيا با x1 زدم اگه دوستان لطف كنن تجربياتشون رو بگن تا همه استفاده كنن. خواستم اينجا مطرح كنم ديدم نظم اينجا بهم ميخوره البته اينم بگم كه چون تو كلوپ x1 هم اين در خواست رو مطرح كردم احتمالا مقايسه خوبي ميشه.

اينم تاپيك مقايسه امنيا با x1

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Amin.M.1986; 14-02-2009 at 18:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ناكجا

پيش فرض

چجوري بک آپ بگيرم

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ماشالا علی خودش یک تنه اینجا رو دست گرفته و نیازی به حضور کس دیگه ای هم نیست!
    اما برای روشن شدن ذهن شما فقط یک خبر کاملا درگوشی رو خدمتتون عرض میکنم که چند روز پیش نتایج تست فنی گوشیها توسط مایکروسافت اعلام شد (کسانی که سررشته دارند میدونند که نتایج این تست کاملا محرمانه هست). توی تستی که انجام شده، اومنیا مکان چهارم رو بین تمام گوشیها بدست آورده (شاید هم سوم! دقیق خاطرم نیست) که تازه همین مقام هم توسط مقامات سامسونگ با اعتراض شدید مواجه شده (که حق هم دارن چون در بعضی زمینه ها از اومنیا امتیاز کسر شده بوده که بی انصافی محض بوده). چقدر پرانتز داشت حرفم!

حالا فکر کنم بتونید با افتخار چهارمین گوشی برتر دنیا در سه ماهه اول 2009 رو خریداری کنید!

12. 2 کاربر از Masih60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حرف میلاد دوستمون صحیحه ، در حال حاضر یکی از قویترین سی پی یوها رو بین پاکت پیسیها داره و 16gb هم حافظه جانبی با رم 128 و رام 256 که باید گفت این مشخصات برای یک پاکت پیسی کاملاً قابل قبوله ، البته می تونست رم و رام بالاتریم داشته باشه ، اما با همینا هم مشکلی پیش نمیاد و من با همین رم و رام کلی برنامه و بازی روش نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.
    ویندوز موبایل 6.5 و تاچ فلو هم که به راحتی روش قابل نصبه ، فارسیم که ساپورت می کنه ، موشین سنسور و جی پی اس هم که داره اگه این قابل قبول نباشه پس چی قابل قبوله؟
    بالاخره یه چیزی بوده که این گوشی اینهمه سر و صدا کرده و توی هر فروم و سایتی که راجع به پاکت پیسی باشه برید ، نامی از امنیا توش پیدا می کنید.
    علی شما رزومت رو بفرست واسه شرکت سامسونگ به عنوان مدیر تبلیغات استخدامت میکنن حتما!

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ماشالا علی خودش یک تنه اینجا رو دست گرفته و نیازی به حضور کس دیگه ای هم نیست!
    اما برای روشن شدن ذهن شما فقط یک خبر کاملا درگوشی رو خدمتتون عرض میکنم که چند روز پیش نتایج تست فنی گوشیها توسط مایکروسافت اعلام شد (کسانی که سررشته دارند میدونند که نتایج این تست کاملا محرمانه هست). توی تستی که انجام شده، اومنیا مکان چهارم رو بین تمام گوشیها بدست آورده (شاید هم سوم! دقیق خاطرم نیست) که تازه همین مقام هم توسط مقامات سامسونگ با اعتراض شدید مواجه شده (که حق هم دارن چون در بعضی زمینه ها از اومنیا امتیاز کسر شده بوده که بی انصافی محض بوده). چقدر پرانتز داشت حرفم!

حالا فکر کنم بتونید با افتخار چهارمین گوشی برتر دنیا در سه ماهه اول 2009 رو خریداری کنید!
    شما چرا فقط امنیا رو میگید پس رتبه های اول و دوم و سوم چی؟ بزار من بگم

1. HTC Touch HD
    Xperia x1.2

تازه امنیا چهارم شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •