همیشه هر چند وقت یک بار یه بک آپ از روی گوشیت بگیر ، کسیم از دست تو ناراحت نشد ، ناراحتیه من از حرف رام ضعیفه بود ، آخه رام ضعیفه یعنی چی؟ مگه می شه رام ضعیف یا قوی باشه ؟ رام رامه دیگه...
همیشه هر چند وقت یک بار یه بک آپ از روی گوشیت بگیر ، کسیم از دست تو ناراحت نشد ، ناراحتیه من از حرف رام ضعیفه بود ، آخه رام ضعیفه یعنی چی؟ مگه می شه رام ضعیف یا قوی باشه ؟ رام رامه دیگه...
یعنی امنیا از لحاظ سخت افزاری قابل قبوله؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام 4 شنبه بگیرماااا![]()
ولا اگه قابل قبول نمیبود که این همه سر و صدا نمیکرد و این همه هم فروش نداشت.
اصلا تولید نمیشد!
اصلا همچین تاپیک بزرگی ایجاد نمیشد
و...
حرف میلاد دوستمون صحیحه ، در حال حاضر یکی از قویترین سی پی یوها رو بین پاکت پیسیها داره و 16gb هم حافظه جانبی با رم 128 و رام 256 که باید گفت این مشخصات برای یک پاکت پیسی کاملاً قابل قبوله ، البته می تونست رم و رام بالاتریم داشته باشه ، اما با همینا هم مشکلی پیش نمیاد و من با همین رم و رام کلی برنامه و بازی روش نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.
ویندوز موبایل 6.5 و تاچ فلو هم که به راحتی روش قابل نصبه ، فارسیم که ساپورت می کنه ، موشین سنسور و جی پی اس هم که داره اگه این قابل قبول نباشه پس چی قابل قبوله؟
بالاخره یه چیزی بوده که این گوشی اینهمه سر و صدا کرده و توی هر فروم و سایتی که راجع به پاکت پیسی باشه برید ، نامی از امنیا توش پیدا می کنید.
Last edited by ali_MacBook_Apple; 14-02-2009 at 14:27.
salam darkol az i900 razi hasti
يه تاپيك واسه مقايسه امنيا با x1 زدم اگه دوستان لطف كنن تجربياتشون رو بگن تا همه استفاده كنن. خواستم اينجا مطرح كنم ديدم نظم اينجا بهم ميخوره البته اينم بگم كه چون تو كلوپ x1 هم اين در خواست رو مطرح كردم احتمالا مقايسه خوبي ميشه.
اينم تاپيك مقايسه امنيا با x1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amin.M.1986; 14-02-2009 at 18:17.
چجوري بک آپ بگيرم
ماشالا علی خودش یک تنه اینجا رو دست گرفته و نیازی به حضور کس دیگه ای هم نیست!
اما برای روشن شدن ذهن شما فقط یک خبر کاملا درگوشی رو خدمتتون عرض میکنم که چند روز پیش نتایج تست فنی گوشیها توسط مایکروسافت اعلام شد (کسانی که سررشته دارند میدونند که نتایج این تست کاملا محرمانه هست). توی تستی که انجام شده، اومنیا مکان چهارم رو بین تمام گوشیها بدست آورده (شاید هم سوم! دقیق خاطرم نیست) که تازه همین مقام هم توسط مقامات سامسونگ با اعتراض شدید مواجه شده (که حق هم دارن چون در بعضی زمینه ها از اومنیا امتیاز کسر شده بوده که بی انصافی محض بوده). چقدر پرانتز داشت حرفم!
حالا فکر کنم بتونید با افتخار چهارمین گوشی برتر دنیا در سه ماهه اول 2009 رو خریداری کنید!
علی شما رزومت رو بفرست واسه شرکت سامسونگ به عنوان مدیر تبلیغات استخدامت میکنن حتما!![]()
شما چرا فقط امنیا رو میگید پس رتبه های اول و دوم و سوم چی؟ بزار من بگم
1. HTC Touch HD
Xperia x1.2
تازه امنیا چهارم شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)