مثل این که شما آیین نامه جدید رو که در چند پست قبل گذاشتن نخوندین
کلا شدن 3 تا گواهینامه:
پایه یک
پایه دو
پایه سه
مثل این که شما آیین نامه جدید رو که در چند پست قبل گذاشتن نخوندین
کلا شدن 3 تا گواهینامه:
پایه یک
پایه دو
پایه سه
ب2 ماله خودرو های تا 15 نفر ظرفیته نه 14 تا
من منظورم این بود که اگه من بخوام پایه1 بگیرم
حالا که ب2 دارم میتونم مستقیما واسه پایه1 امتحان بدم؟
یا باید اول پایه2 بگیرم بعدش پایه1؟؟؟
با سلام به همه ی بچه ها من یه سوالیه چند وقت دارم الان گیر کردم میخواستم بپرسم این گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت خدمت برای ثبت نام گواهینامه شامل چه کسانی میشه آخه من تازه 18 سالم کامل شده واز یکی شنیدم اونایی که تازه 18 سالشون کامل بشه تا یک سال وقت دارن بدون گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت پایان خدمت ثبت نام کنند لطفا منو راهنمایی کنید الان من میتونیم بدون مدارک فوق ثبت نام کنم یا این قانون برداشته شده است لطفا هرچی مبحث در این مورد هست بیان کنید تو رو خدا راهنمایی کنید باتشکر.
bebinid vase govahiname gereftan yeki az madareke lazem ya karte payan
khedmate ya govahie eshteghal b tahsil.
govahie eshteghal b tahsil ham dar sorati hast k shoma ya daneshamoz bashin ya
daneshjo k dar on sorat bayad az mahale tahsilet va amozesh o parvareshe nahiaton in govahi ro begiri
movafagh bashi![]()
Last edited by erfan ghobadi; 10-03-2012 at 11:33.
اگه دانشجو یا دانش آموز باشی کارت خدمت نمیخوای.مثلا من 18 سال داشتم دانشجو بودم و از دانشگاه برگه اشتغال به تحصیل گرفتم.البته یادت باشه تاریخ انقضاش رو طولانی تر بزنن.
با سلام دوباره بچه ها متاسفانه من دیپلممو گرفتم ولی دانشگاه قبول نشدم به خاطر همین از شما کمک خواستم حالا اگه چیزی میدونید بازم راهنمایی کنید ممنون از همتون
گواهناممو آبان همین امسال گرفتم ، محدود خروج از شهر برام وجود داره؟ محدودیت 31 چیه؟
برای سفر های بین شهری باید حداقل یک سال از صدور کارتتون بگذره...یعنی آبان سال دیگه...
محدودیت 31 یعنی رانندگی با عینک طبی.
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
چون شما دیگه محصل حساب نمیشید نمیتونید برگه اشتغال به تحصیل از مدرسه قبلیتون بگیرید...
2 راه دارید:یا اینکه تو یه مدرسه شبانه یا بزرگسالان ثبت نام کنید و از اونجا گواهی بگیرید ...
یا اینکه اگه میخواید تو همین نزدیکی ها برید خدمت با برگه سبز هم میتونید گواهینامه بگیرید...
اتفاقا من چون دانشگاه قبول نشدم الان دارم کار های معافیمو انجام میدم و اگه خدا بخواد دارم معافیه کفالت پدرمو میگیرم و اگه خدا بخواد دیگه آخرشه میخواستم بازم بپرسم اگه کارای معافیم ردیف و دیگه معاف شدم میتون یه نامه از نظام وظیفه برای گواهینامم بگیرم چون تا کارت پایان خدمت برسه دستم حدودا ۲ ماه یا بیشتر طول میکشه چون دیگه وضعیت خدمتم مشخص شده میخواستم بدونم آیا میشه همچین چیزی یا بازم از دست همتون درد نکنه .
نه!نظام وظیفه هیچ چیز موقتی به شما نمیده!باید صبر کنید تا کارت معافیت بیاد...
ولی اگه حتی مثلا تو یه یگان به مدت خیلی کوتاه خدمت کرده بودید میشد ازشون معرفی نامه گرفت...
شما حتی اگه همین الان هم کارت داشته باشی یه ماه طول میکشه تا تو آموزشگاه رانندگی آموزش ببینی...تازه اگه بار اول قبول بشی!
پس زیاد عجله نکن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)