قيمت مانيتور LCD سامسونگ مدل P23500 چنده
قيمت مانيتور LCD سامسونگ مدل P23500 چنده
سلام دوستان
4870 چنده الان ؟
بهترین انتخاب به ازای پول پرداختی 4870 می تونه باشه؟
mb: m2n32 sli deuluxe
cpu amd athlon 64 x2 6400 + black
power :
380 real
سلام
قیمت 4670 با برند های مختف رو اگه لطف کنید ممنون میشم
-این مدل امروز بازار بودم (پاساژ ایران) گقت تا هفته دیگه میاد . گفت حدودا 270 تومان
----------------------------------------------------------
یک سوال ؟؟؟؟؟؟
دوستان من می خوام یه چیزی تو مایه T220p بگیرم . خودش که تو بازار اصلا نیست
پس میخام 22500 بگیرم. خوبه؟ این HDMI به چه دردی میخوره که این نداره؟
لطفا اگر اشکال دیگه ای داره قبل از اینکه بخرم بفرمایید. ممنون
Last edited by salavan; 12-09-2009 at 15:08.
اساتید میگن اینجا جای مشاوره نیست ولی یه بار اشکال نداره
22500 مونتاژ داخل هست و به خاطر همین هم ارزونه
HDMI برای Entertainment هست و میتونی از طریق این رابط انواع کنسول های بازی یا دستگاه های پخش رو به مانیتور وصل کنی ( DVD Player , DB-player و... ) خوبی این کابل اینه که صدا و تصویر باهم هست
اما DVI فقط تصویر داره و معمولا برای کامپیوتر استفاده میشه و دستگاه های پخش اغلب پشتیبانیش نمیکنن
رو VGA هم اصلا حساب نکنید که تو رزولوشن FullHD در حد تیم ملی نویز میندازه رو تصویر
ضمن تأیید صحبت دوستمون در مورد DVIو HDMI یه نکته رو لازم می دونم که اضافه کنم و اینه که شما می تونید از HDMI استفاده کنید در مانیتوری که DVI رو داره و این با خرید یه تبدیل DVI به HDMI صورت می گیره...مشکلی از این بابت شما نخواهید داشت![]()
ببخشید که تو این قسمت پست زدم (مدیرش ببخشه)
خیلی ممنون از هر دو عزیز
راستی
1- پول تبدیلش چنده؟
2- این تبدیل کیفیت را پایین نمیاره
خودم تا حالا نپرسیدم قیمتش رو اما یه دوستی می گفتن دو سه هزار تومن بیشتر نیست و در مورد کیفیت بگم که تو یه مقاله ای خوندم که اصلاً رو کیفیت تأثیر نمی ذاره...چون تصویر که خود DVI مثل HDMI دیجیتاله و هیچ تفاوتی با هم ندارند فقط می مونه صوت که اونم به قول دوستمون برای کنسول و نمی دونم پلیرها استفاده می شه که تأکید می کنم توی یکی از مقالات خوندم که هیچ تأثیری نمی ذاره...
راستی این مانیتور 2350 رو من سپرده بودم یکی برام بپرسه از نمایندگی حرفی از این که میاد نزده بوده اما تو تبلیغات سامسونگ تو ایران نوشته که هستش اما هنوز تو بازار نیست ...خود منم می خوامش...اگر پیدا شد این جا بنویسید ممنون می شم
من خریدم 7 تومان از مشهد کیفیت رو هم پایین نمیاره![]()
اقا من saphire 4670 512 گرفتم ولی رمشو دفت نکردم زده GDDR3
رو سایتش زده باس 873
فرق اش با بردهایی که باس رمشون 1800 یا 2000 خیلی زیاده ؟
منظور از این G چیه؟
اختلاف پرفرمنس چقده ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)