ببین رو صفحه نوشت on وoffیا upgrade firmware
![]()
ببین رو صفحه نوشت on وoffیا upgrade firmware
![]()
آره رو صفحه نوشت آپگریدینگ سورس و فونت و فریم ویر...
شوخی میکنم دوست عزیز گفتم کمی...
امیدوارم .......
بزار تو iaudiophile.net بپرسم ببینیم چی میشه.
سلام ببین از یکی از این یوزر ها که i9 داره پرسیدم این رو گفت:
/نوشته شده توسط Peaceful1
یه کاری کن اگه باز هم به نتیجه نرسیدی یه زنگ به امترتات بزن شاید پشتیبانی تلفنی کمک کنه از هیچی بهتره(یه تیری تو تاریکی,چیزی که از دست نمیدی)نوشته شده توسط WalkGood
ممنون از کمکت انجام می دم بببینم درست می شه یا نه
صداش یه حالت خش خش داره انگار هدفون خراب شده باشه ولی ایراد از هدفون نیست با چندتا تست کردم و این حالتش کم و زیاد می شه،ثابت نیست همیشه...![]()
اومدم firmware 1.13 رو روش بریزم ببینم چی می شه حالا دیگه به سلامتی اصلا بالا نمیاد!بعد اینکه ریختن کامل شد و پلیر خاموش شد وقتی روشن کردم وسط بالا اومدن گیر کرد دکمه ریستو هم می زنم خاموش می شه روشن می کنم باز همون وضع...دیگه انگار باید بفرستم گارانتی...
شاید با Tcctool بتونی خودت پلیر رو برگردونی.
این نرم افزار رو یکی از برنامه نویس های راک باکس نوشته بود تا اگه در حین ارتقا یه پلیر مشکلی پیش بیاد بشه به راحتی مرتفع کرد.
اگه تو نت اسمش رو سرچ کنی اولین نتیجه ایی که میاد ورژن مخصوص D2هست.
چون سخت افزار این ها شبیه هست میشه با کمی تغییر کد برای پلیر های مختلف به کار برد ولی ندیدم کسی برای i9 استفاده کنه ولی خوب میشه پی مضوع رو گرفت و دید که چی میشه.
کسی فعلا با این پلیر به مشکل نخورد همین چند دقت پیش برای j3 هم یه رژن آماده کرده بودند.
دیشب خسته بودم خوب نگاه نکردم برای i9 هست یه نگاهی به پست های زیر بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمال J3 روی i9 جواب میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)