تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 162 از 262 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

مایلی‌کهن دست بر نمی‌دارد: حمله حاجی به افشین قطبی

مثل اينكه محمد مايلي‌كهن نمي‌خواهد دست از حواشي و اتفاقاتي كه در فوتبال ايران مي‌افتد، بردارد. انگار او خودش تبديل به يكي از حاشيه‌سازترين و جنجالي‌ترين چهره‌هاي فوتبال ايران شده است.

به گزارش «فردا» به نقل از خبرگزاری ایپنا، سایت ورزشی گل امروز صبح با انتشار اظهارات ناپسند روز گذشته محمد مایلی کهن، فضای فوتبال ایران را مورد نقد قرار داد.

این سایت معتبر فوتبال در گزارش خبرنگار خود از دیدار روز گذشته صبا و سایپا نوشت: «حاجي» در آخرين بازي ليگ‌برتر، باز هم چهره عصباني خود را نشان داد تا و با پرخاش نسبت به اين اتفاقات واكنش نشان داد . مايلي‌كهن ابتدا از زمين بازي اخراج شد، خودش دليل اين اخراج را در كنفرانس مطبوعاتي اينگونه بيان مي‌كند:«به داور اشاره كردم تا بيايد كنار زمين با او حرف بزنم به او گفتم اين آقا محيط مقدس فوتبال را با باغ‌وحش اشتباه گرفته است.

برخورد و لحنش در شان فوتبال ايران نيست. داور گوش نكرد و بحث‌ها و اعتراضات من ادامه دار شد تا داور هر دو ما را اخراج كرد.» گويا فيروز كريمي در اين بازي يكي از بازيكنان تيمش را به نام يكي از حيوانات صدا كرد كه خشم حاجي‌مايلي‌كهن را برانگيخت.

حقتان است
    جالب اينجاست بعد از اتمام بازي درحالي كه داور به همراه كمك‌داوران منتظر بود تا بازيكنان از زمين خارج شوند، سيدجلال حسيني به داوران حمله‌ور شد كه مايلي‌كهن در مقابل او ايستاد تا دست مدافع سايپايي‌ها به داور نرسيد.

اين درحالي است كه خود حاجي با لحن جالبي به آنها گفت: «لياقت شما همين كريمي است كه با شما همين طور برخورد كند.» كنفرانس مطبوعاتي مايلي‌كهن بعد از صحبت‌هاي فيروز كريمي جنجالي‌تر شد. او همان ابتدا به سرمربي صبايي‌ها حمله كرد و گفت:«كريمي دلقك است . شما تلويزيوني‌ها هم تبليغ او را مي‌كنيد و عكس و تصوير و صحبت‌هايش را پخش مي‌كنيد. من نام همه را افشا مي‌كنم چند نفر ديگر هم در فوتبال ايران هستند كه نام آنها را هم افشا خواهم كرد.»

فدراسيون رنگ عوض كرد
    جالب اينجاست مايلي‌كهن در مورد فدراسيون و مهدي تاج هم حرف مي‌زند:«وقتي تاج با من صحبت مي‌كرد از شهيد باكري‌ها و شهيدان ديگر برايم مي‌گفت كه مرا بارها تحت‌تاثير قرار مي‌داد. من مطمئنم آقاي تاج براي افشين قطبي از تام‌كروز و بازيگران هاليوودي مثال مي‌زند. فدراسيون چرا اينقدر رنگ عوض كرده.»

اينها نماينده نيستند
    صحبت‌هاي حاجي حتي به مجلس و كميسيون ورزش هم مي‌كشد: «در مجلس دوستان در مورد تيم‌ملي صحبت كرده‌اند و اعلام آمادگي كرده بودند تا از من حمايت كنند متاسفانه اين اتفاقات افتاد. من نمي‌دانم چطور آنها نام خود را نماينده مجلس اين مملكت مي‌گذارند من به مقدار نجف‌نژاد مي‌گويم «بي‌مقدار» نجف‌نژاد. او حرفش را 180درجه تغيير داد، با استقلال همان كاري را كرد كه همه ما مي‌دانيم».

شما رفيق قطبي هستيد!
    محمد مايلي‌كهن كه حسابي به هم ريخته است. او درپاسخ به اين پرسش كه شمايي كه نسبت به فحاشي هواداران استقلال آن واكنش را نشان داديد، چرا در مقابل فحاشي‌ هواداران سايپا كه توسط كانون هواداران اين باشگاه جمع شدند هيچ واكنشي نشان نمي‌دهيد. او با لحن جالبي پاسخ داد از كجا معلوم شما به آن هواداران خط نداده باشيد. خبرنگاری گفت:«ما آدم‌هاي معمولي هستيم مثل شما نيستيم»

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

مایلی‌کهن دست بر نمی‌دارد: حمله حاجی به افشین قطبی

مثل اينكه محمد مايلي‌كهن نمي‌خواهد دست از حواشي و اتفاقاتي كه در فوتبال ايران مي‌افتد، بردارد. انگار او خودش تبديل به يكي از حاشيه‌سازترين و جنجالي‌ترين چهره‌هاي فوتبال ايران شده است.

به گزارش «فردا» به نقل از خبرگزاری ایپنا، سایت ورزشی گل امروز صبح با انتشار اظهارات ناپسند روز گذشته محمد مایلی کهن، فضای فوتبال ایران را مورد نقد قرار داد.

این سایت معتبر فوتبال در گزارش خبرنگار خود از دیدار روز گذشته صبا و سایپا نوشت: «حاجي» در آخرين بازي ليگ‌برتر، باز هم چهره عصباني خود را نشان داد تا و با پرخاش نسبت به اين اتفاقات واكنش نشان داد . مايلي‌كهن ابتدا از زمين بازي اخراج شد، خودش دليل اين اخراج را در كنفرانس مطبوعاتي اينگونه بيان مي‌كند:«به داور اشاره كردم تا بيايد كنار زمين با او حرف بزنم به او گفتم اين آقا محيط مقدس فوتبال را با باغ‌وحش اشتباه گرفته است.

برخورد و لحنش در شان فوتبال ايران نيست. داور گوش نكرد و بحث‌ها و اعتراضات من ادامه دار شد تا داور هر دو ما را اخراج كرد.» گويا فيروز كريمي در اين بازي يكي از بازيكنان تيمش را به نام يكي از حيوانات صدا كرد كه خشم حاجي‌مايلي‌كهن را برانگيخت.

حقتان است
    جالب اينجاست بعد از اتمام بازي درحالي كه داور به همراه كمك‌داوران منتظر بود تا بازيكنان از زمين خارج شوند، سيدجلال حسيني به داوران حمله‌ور شد كه مايلي‌كهن در مقابل او ايستاد تا دست مدافع سايپايي‌ها به داور نرسيد.

اين درحالي است كه خود حاجي با لحن جالبي به آنها گفت: «لياقت شما همين كريمي است كه با شما همين طور برخورد كند.» كنفرانس مطبوعاتي مايلي‌كهن بعد از صحبت‌هاي فيروز كريمي جنجالي‌تر شد. او همان ابتدا به سرمربي صبايي‌ها حمله كرد و گفت:«كريمي دلقك است . شما تلويزيوني‌ها هم تبليغ او را مي‌كنيد و عكس و تصوير و صحبت‌هايش را پخش مي‌كنيد. من نام همه را افشا مي‌كنم چند نفر ديگر هم در فوتبال ايران هستند كه نام آنها را هم افشا خواهم كرد.»

فدراسيون رنگ عوض كرد
    جالب اينجاست مايلي‌كهن در مورد فدراسيون و مهدي تاج هم حرف مي‌زند:«وقتي تاج با من صحبت مي‌كرد از شهيد باكري‌ها و شهيدان ديگر برايم مي‌گفت كه مرا بارها تحت‌تاثير قرار مي‌داد. من مطمئنم آقاي تاج براي افشين قطبي از تام‌كروز و بازيگران هاليوودي مثال مي‌زند. فدراسيون چرا اينقدر رنگ عوض كرده.»

اينها نماينده نيستند
    صحبت‌هاي حاجي حتي به مجلس و كميسيون ورزش هم مي‌كشد: «در مجلس دوستان در مورد تيم‌ملي صحبت كرده‌اند و اعلام آمادگي كرده بودند تا از من حمايت كنند متاسفانه اين اتفاقات افتاد. من نمي‌دانم چطور آنها نام خود را نماينده مجلس اين مملكت مي‌گذارند من به مقدار نجف‌نژاد مي‌گويم «بي‌مقدار» نجف‌نژاد. او حرفش را 180درجه تغيير داد، با استقلال همان كاري را كرد كه همه ما مي‌دانيم».

شما رفيق قطبي هستيد!
    محمد مايلي‌كهن كه حسابي به هم ريخته است. او درپاسخ به اين پرسش كه شمايي كه نسبت به فحاشي هواداران استقلال آن واكنش را نشان داديد، چرا در مقابل فحاشي‌ هواداران سايپا كه توسط كانون هواداران اين باشگاه جمع شدند هيچ واكنشي نشان نمي‌دهيد. او با لحن جالبي پاسخ داد از كجا معلوم شما به آن هواداران خط نداده باشيد. خبرنگاری گفت:«ما آدم‌هاي معمولي هستيم مثل شما نيستيم»
    چرا حكم زنداني بودن اينو صادر نميكنن؟
    1000 نفر ازش شكايت كردند
    حداقل مثه خداداد كه ميتونن محرومش كنن
    حيف كه پارتيش ....

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

1000 نفر ازش شكايت كردند
    حيف كه پارتيش .... _________________
    پارتی اش خیلی خیلی کلفته
    متاسفانه هی خودشو به شهدا وصل میکنه و اینجوری داره با ابروی اونا هم بازی میکنه

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

1000 نفر ازش شكايت كردند
    حيف كه پارتيش ....
    آخه به قول نمایندگان مجلس ایشون یکی از مربیان ارزشی نظام مقدس جمهوری هستن
    ایشون هم هی تو صحبتاش اسم شهدا و اسلام و.. میاره و یه جورایی چرت و پرتهاشو با گفتن این کلمات توجیه میکننه
    برای همینم از طرفی چون رئیس جمهور خوشتیپ ما ازش حمایت کرده هیچکس جرئت نمیکنه کاری باهاش داشته باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

آخه به قول نمایندگان مجلس ایشون یکی از مربیان ارزشی نظام مقدس جمهوری هستن
    ایشون هم هی تو صحبتاش اسم شهدا و اسلام و.. میاره و یه جورایی چرت و پرتهاشو با گفتن این کلمات توجیه میکننه
    برای همینم از طرفی چون رئیس جمهور خوشتیپ ما ازش حمایت کرده هیچکس جرئت نمیکنه کاری باهاش داشته باشه
    همون عامل سوم براي هر نفر كافيه تا بياد اراجيف بگه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

خدایی دیدین دیشب هر چی فردوسی پور میخواست قطبی را وارد حاشیه کنه نتونست و قطبی میگفت الان ارامش برای تیم ملی از همه چیز مهم تره
    ولی اون دفعه که این بیسواد را دعوت کرده بود هر چی میخواست عادل به بحث اصلی بکشونشن هی میرفت وارد حاشیه میشد و دنبال تسویه حساب های قدیمی بود
    انشالله همه اینایی که پشتش هم هستند پشتشو خالی کنن
    ببینیم بازم ور میزنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

خدایی دیدین دیشب هر چی فردوسی پور میخواست قطبی را وارد حاشیه کنه نتونست و قطبی میگفت الان ارامش برای تیم ملی از همه چیز مهم تره
    ولی اون دفعه که این بیسواد را دعوت کرده بود هر چی میخواست عادل به بحث اصلی بکشونشن هی میرفت وارد حاشیه میشد و دنبال تسویه حساب های قدیمی بود
    انشالله همه اینایی که پشتش هم هستند پشتشو خالی کنن
    ببینیم بازم ور میزنه
    قطبي حتي حاضر نشد علت رفتنش از پرسپوليس رو بگه و مصطفوي و سايد مديرا رو زير سوال ببره

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بزرگترین ضربه ای که مایلی کهن به فوتبال ایران زد این بود که نگذاشت اشکان دژاگه ملیت ایرانی پیداکنه .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

الان اشکان چه ملیتی گرفته؟
    تو کدوم تیمه ؟
    به این بابا چه مربوط بود؟
    مگه دست اینه؟

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بزرگترین ضربه ای که مایلی کهن به فوتبال ایران زد این بود که نگذاشت اشکان دژاگه ملیت ایرانی پیداکنه .
    راستي جريان اشكان دژاگه چي بوده؟ من فكر ميكردم فدراسيون در صدد جذبش مثل فريدون زندي هست. واقعاً اين بشر اينقدر نفوذ داره؟

اگه اون باعث و باني اين كاره بايد دارش زد.

اينا اعتقاد دارن بازيكنان داخلي با لژيونرها فرقي ندارن ولي من معتقدم كه لژيونر هاي اروپايي حتي اگه در تركيب اصلي تيمشون نباشن از تمام بازيكنان داخلي سر ترن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •