من هم همون جا گیر کردم !!
گاوصندوق کجاست ؟!!!
من هم همون جا گیر کردم !!
گاوصندوق کجاست ؟!!!
شما به کرک reloaded احتیاج دارید:
ولی باید یادتون باشه که باید بازی رو کلا از اول برید(ترجیححا یم اکانت دیگه) ولی با دستکاریهایی قبیل کپی برداری از xlive و بعضی کارهای دیگه هم فکر کنم بعضی از بچه ها ادامه همین سیو رو رفتن ولی ضمانتی توش نیست از همون اول بری خیالت دیگه تا آخر بازی راحتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببین قبلا گفته بودم!
شما به اولین کتابخونه تو بازی که میرسی. همونجا که چند تا ضلع مثل صلیب داره و چند نفر اون پایین منتظر شما هستند! و 2 نفر هم از نگهبونا رو بستن!گاوصندوق توی یه اتاق نزدیک کتابخونه هست.باید از دری که در انتهای قسمت شمالی کتابخونه هست بری بعد باید از طریق کانال خودتو به اتاق مذکور برسونی
دستت طلا. ولي راستش رو بخواي اصلا حوصله 35% از بازي رو رفتن رو ندارم اگر كسي با همين كرك تا اين درصد از بازي پيش رفته و يا سيوش رو كسي داره لطف كنه برام بزاره يا راه حلي جلوي پام بذاره
تنیبلی نکن راهی نداره!
من خودم همین مشکلو داشتم ولی کل زمانی که طول کشید تا بازی رو از اول تا آخر رفتم 5 روز روزی 4 ساعت بود!
شما الان حدودا نصفشو رفتی اگه تا اخر بری 69 %![]()
دوستان من یه جا گیر کردم...کمک کنید...اون جایی که یه ماشین را دارن میزنن.بعد یه اسپری میگیرم ..میگه اسپری را بزن و donate کن..فکر کنم باید به اون در ها بزنی و علامت سوال ها را بگیری اما درها باز نمیشن..
چیکار باید کرد این جا را؟؟؟؟
کی بازی را تموم کرده؟؟؟
اون اسپری ژل انفجاری هست
زمانی که روی حالت Detective هستین روی بعضی دیوار ها و بعضی از قسمت ها علامتی ستاره ای مانند وجود داره شما اگه ژل رو اونجا اسپری کنید میتونید منفجرش کنید
من با Xbox با RT منفجرش میکنم![]()
وقتی که اسپری رو گرفتی همون دورورا یه دروازه قفله. اگه X رو بزنی بقلش یه دیوار سست میبینی که اگه روش اسپری کنی و بعد Shift+right click+ قلطک موس را بزنی اونو منفجر میکنه و یه راه باز میشه!
شما میتونی تا 3 بار اسپری کنی و بعد همشو یکدفعه با هم بتترکونی!
در کل علامت سوال ها را هر جا دیدی باید Space رو بزنی و بهت امتیاز میده. علامت سوالها بیشتر تو کانالهای هوا و پشت همینجور دیوارهای سسته!
یه مشکل دیگه...
جایی که دکتر ها را باید نجات داد..یکی از طناب اویزانه و چند نفر تو اتاق زندانی و گاز همه جا را فرا گرفته..یه پروانه هواکش هستش دکمه را بازدن بومرنگ فعال میکنم و هواکش به راه میافته ...بازم گاز ها تخلیه نمیشن...تا اینجا رد نشه در ها باز نمیشه...؟؟؟؟
کلا گازهای اون سالن در سه مرحله کم و در آخر تخلیه میشه. سه تا دستگاه رو باید با بت رنگ روشن کنین. دومیه رو به رو سمت چپ سالنه. اما برای مورد سوم, با بت رنگ طناب اون بیچاره ایی رو که اویزونه رو هدف میگیرن که سقوط کنه تا سقف اتاق زیرش خراب بشه. داخل اون اتاق, دستگاه سومه.
پس مسیر حرکتتون طوریه که باید از سمت چپ سالن برین. بعد خودتون رو به گوشه سمت راست برسونین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)