سلام بر دوستان
بچه ها شما ان 85 تون چه قدر براتون شارژ میره؟و لطفا بگید در چه شرایطی؟
سلام بر دوستان
بچه ها شما ان 85 تون چه قدر براتون شارژ میره؟و لطفا بگید در چه شرایطی؟
ببخشید دوست عزیز یعنی دیگه مثل قدیما سریال گوشی هیچ تاثیری در اصل بودن اونا نداره؟اخه قدیما میگفتن که حتما یا باید00 باشه یا دیگه حداقل 01 ----- n86 شما سریالش چند بود ؟
دوستان یه n85 سریال 02 قیمت 260 واسه دوستم گیر آوردم قیمتش مناسبه یا گرون میده ؟ موقع خرید چی رو چک کنم؟ کلا این گوشی از n86 به غیر از دوربین چی کم داره ؟
درسته رفيق تا اونجايي كه من مي دونم همه گوشي هاي وارداتي چه قاچاق چه گمركي چيني اند ولي او سريال ها هم بعد از چيني بودن كيفيت رو نشون ميدن![]()
چطور ميتونم اس ام اس هامو به كامپيوتر منتقل كنم
يه نرم افزار لطفا ؟؟
سلام
دوستان من به یه مشکل جدی برخوردم : بعد از یه مدت چند تا از عکس ها و ویدئو های داخل مموری خراب میشن و اروری به این شکل میده :
General : System error داخل کامپیوتر هم که وا می کنم این فایل ها وجود ندارند و حتی داخل file manager هم نیست و فقط تو گالری هست . یه بار گوشی رو فرمت کردم . یه مدتی درست شد و باز دوباره ... . در ضمن تقریبا مطمئنم که هیچ گونه ویروسی نداره . چون با آنتی ویروس کامپیوتر که آپدیته چک کردم .
سلام دوست عزیز
شما گوشیتو بده یجا برات فلش کنن و مموری (فون+مموری کارت) رو فرمت کن.
درست میشه.
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:45 AM ----------
سلام
دوست عزیز بهترین کار استفاده از همون پی سی سوییت خو گوشی هست.
---------- Post added at 07:48 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
سلام
دوست عزیز اتفاقا خیلی ارزون میده.کمی مشکوکه.جاهای دیگه هم قیمت بگیر.سریالم اصلا مهم نیست دیگه.
دوست عزیز گوشی کار کرده هستا؟ میارزه یا نه؟ اگه نه چند بده واسش بگیریم ؟
سلام
نه دوست عزیز به هیچ عنوان نمیرزه.
قیمت نو این گوشی 290 هست .دست دومش خیلی بخواد باشه 220 الی 230.
اون 00 برای گوسی 3310 بود که هنوز فراموش نشده و برای اکثر ان85 ها 02 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)