آقا میشه یه تست بزارید ببینیم پینگتون چجوریاست !؟
اینم خدمت شما :
راستی ، من نمی تونم اینترنتی پول واریز کنم ، کسی این مشکل رو نداره ؟
من که همین چند روز پیش 4 ماهه شارژ کردم به صورت اینترنتی
به بخش فروش بزنگ و بهشون بگو
دوستان کسی تو منطقه مخابرتی ولیعصر تازگی ها تونسته از داتک بگیره؟
من حدود سه ماه پیش رزرو کردم ولی هیچ خبری نیست!
شنیدم که اگه پارتی داشته باشی سه سوت میدن!(البته نه فقط داتک بیشتر شرکتا!)
سلام من حسین هستم 256 دارم از داتک مرکز توحید از بچه های قدیمی هستم این هم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من از دم در سیم مستقیم کشیدم تو مودمم نمیدونید چقدر زیاد تاثیر داره خدا شده هیچی هم سر راهش نیست نه تلفن نه چیز دیگه اگه می تونین یک خط واسه خونه بگیرین اون خط اینترنت رو مثل من بزارید برای نت
من خیلی وقته این جا نیومدم اما هنوز بچه هارو میشناسم تهران شهر .زد 2. اس ام اس 11.مصطفی و بقیه که به جا نمیارم
به به لرد خان از این ورا
هنوز تریبال رو بازی می کنی؟
از چه نوع سیمی باسه سیم کشی استفاده کردی؟
مخلص zed2 هم هستیم از اون نوع کابلی که مخابراتی ها ازش استفاده میکنن از لاله زار گرفتم جا های دیگه ندارن سیاه رنگه سفید نگیریدا 2 زوج هست یعنی میتونین 2تا تلفن از توش رد کنین2 تا شیلد داره واسه جلو گیری از ارعاشات مغناطیسی و یک سیمه بدونه روکش برای جلو گبری از کش اومدن کابل قیمت هم متری 250 تومنه من 40 متر گرفتم شد 8000 تومن خیاله خودمو راحت کردم
راستی دیگه من تریبال نمیرم کم پیدا شدم دیگه اگه امضا رو هم ببینی واسه همون موقع هستش که با هم می رفتیم دیگه پشت کنکور فوق هستم دارم واسه کنکور می خونم وقت نمیشه
میبینم که شدی همکار انجمن
اوه اوه تعداد پستاشو
رابطه ای به ما چندتا از اون ستاره قشنگات بده
با امضات خیلی حال کردم
از گفتن نوع ممنون ...برای تعویض سیم کشی در اینده کیفیت مهم خواهد بود
بعد از کلی مسائل ارتباطی مجدد دارم میام انجمن ....ماشاالله از تایم اوت خفه کرده منو
از بس نیومدی از تغییرات خبر نداریحالا بخون کنکور ارشد قبول شو بعد بیا باست تعریف می کنم.
از عوارض همکار شدن است و گرنه خودت می دونی قبل از همکار شدن به زور به 300 می رسه....الان هم کلا اگر پست های تذکری ام رو حساب نکنیم تعدادش 700 تا میشه....( دلم باسه ان موقع ها تنگ میشه)
بیا ستاره می خوای باسه خودت.....منو چه به ستاره.....
در اخر ممنون![]()
بچه ها باز برنامه محدود کردن فرمت های دانلودی داره اجرا میشه؟
از هر چی سرور هست می خوام فایل های avi دانلود کنم یا دانلود نمی شه یا ارور میده....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)