تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 162 از 1042 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه Zoolbia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ip static چه فاییده یی داره؟؟اصلا به چه درد میخوره؟مزیتش چیه؟

سرویس 128 افروز خوبه؟پینگم بالاست نه؟
    هر چند یکی از دوستان به تعریف ای پی استاتیک و دینامیک اشاره کردند اما فکر کنم که دانستن تعریف و تفاوت مورد سوال شمانبود
    برای مشخص شدن کاربردهای ای پی استاتیک با یک مثال ساده شروع می کنم
    ای پی استاتیک همانند یک شماره موبایل دایمی است درحالی که ای پی دینامیک شبیه استفاده از تلفن عمومی است که با پایان یافتن مکالمه شماره شما هم ازبین میره.
    خوب طبیعیه که تازمانی که فقط شما با دیگران تماس می گیرید و شماره خود را به هیچکس نمی دهید و نیازی به در دسترس بودن ندارید تفاوتی بین شماره موبایل دائمی و تلفن عمومی نیست
    اما همین که قرار شد برای انجام امور شخصی یا کاری شماره خود را به کسی بدهید در این صورت شماره ای که همواره بتوان با ان با شما تماس گرفت ارزش واهمیت خود را نشان می دهد
    خوب حال با این مقدمه بریم سر این موضوع که ثابت ماندن ای پی شما در اینترنت (همان شماره تلفن شما در مثال فوق) در کجا ها ضروری و لازمه؟
    1) Remote access
    اولین مزیت داشتن ای پی استاتیک دسترسی راحت به کامپیوترتان از هر نقطه دنیا است برنامه هایی همچون Remote Administrator یا PC Anywhere مزیت واقعی خودشون رو وقتی نشون می دند که کامپیوتر مورد نظر شما چه در خانه چه در محل کار ای پی استاتیک داشته باشه و گرنه پس از برقراری هر ارتباط فقط تا پایان همان ارتباط به ان کامپیوتر دسترسی دارید و با تعویض شدن ای پی ارتباط قطع می شه و برقراری ارتباط مجدد با دادن فقط بادادن ای پی جدید امکان پذیره
    2) وب سرور
    اگر مایل هستید که بروی کامپیوتر خود یک وب سرور داشته باشید برای امور شخصی یا کاری
    3) راه اندازی FTP SERVER
    4) راه اندازی یک game server
    اکثر بازیهای کامپیوتری دارای امکاناتی هستند که به شما اجازه می دهد کامپیوتر خودرا بعنوان سرور معرفی و نحوه اجرا و این که چه کسانی امکان حضور در بازی رو داشته باشند رو کنترل کنید

معایب ای پی استاتیک
    هکرها
    همانطور که اگر مزاحم تلفنی شماره شما رو بدست بیاره می تونه مزاحمت برای شما ایجاد کنه هکرها هم با داشتن ای پی استاتیک شما می تونند حملات خود رو به صورت مداوم برعلیه شما ادامه بدن
    طبیعیه که کسانی که بدلایل مختلف که در بالا هم به ان اشاره شد به ای پی استاتیک نیاز دارن بازهم می تونند با استفاده مناسب از امکاناتی همچون فایروال و رعایت مسائل ایمنی امنیت خود را حفظ کنند همچون وب سایتهاو ...
    ولی اگر به هیچکدام از موارد ذکر شده در بالا نیازی ندارید ای پی دینامیک امنیت خاص خودش رو به شما می ده امنیت ناشناس بودن.
    در یک کلام امکان رهگیری و ... فعالیتهای شما مشکل تره
    موارد دیگه ای هم بسته به کار و نوع فعالیت شخص می تونه مهم باشه که خوب فکر نمی کنم برای یک کاربر معمولی اهمیتی داشته باشه

2. این کاربر از Zoolbia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام .من الان یک سرویس adsl از قبل دارم.( البته مال داداشمه) من میتونم رو همون خط تلفن یک سرویس adsl برای خودم سفارش بدم؟؟ اگر نمیشه راهی داره که ( یعنی منظورم مودم وجود دارد )که بدون شبکه کردن دو تا کامپیوتر اینترنت رو بطور مجزا به هر کامپیوتر بده؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام .من الان یک سرویس adsl از قبل دارم.( البته مال داداشمه) من میتونم رو همون خط تلفن یک سرویس adsl برای خودم سفارش بدم؟؟ اگر نمیشه راهی داره که ( یعنی منظورم مودم وجود دارد )که بدون شبکه کردن دو تا کامپیوتر اینترنت رو بطور مجزا به هر کامپیوتر بده؟
    شما نمی توانید دو مودم رو به صورت همزمان بروی یک خط داشته باشید.
    isp هر وقت که وصل می شید بهتون یه ای پی اختصاص می ده که طبیعتا دو مودم در ان واحد نمی تونند از یک ای پی استفاده کنند
    از طرفی تکنولوژی ADSL از پهنای باندی که در مکالمات تلفنی مورد استفاده قرار نمی گیره برای انتقال دیتا استفاده می کنه که طبیعتا این مقدار توسط مودم اول مورد استفاده قرار می گیره حتی اگر این کار با تغییرات فنی و بصورت تکنیکی امکان پذیر می بود گمان نمی کنم که شرکتهای ارائه کننده سرویس زیر بار دردسرها و دشواریهای ان می رفتند مسئله مخابرات هم که جای خود داره
    بنظرم تنها راه منطقی برای شما استفاده از یک شبکه است که علاوه بر شیر شدن اینترنت به اشتراک گذاشته شدن سایر منابع سییستم همچون هارد دیسک هم از دیگر مزایای این کار هست
    اگر مایل به استفاده از سوییچ نیستید می توانید فقط با استفاده از یک کابل کراس این کار رو انجام بدید ولی هر وقت که کامپیوتر اصلی (اونی که به اینترنت وصله ) خاموش باشه کامپیوتر دیگه هم نمی تونه از اینترنت استفاده کنه

5. 2 کاربر از Zoolbia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باید از مودم روتر دار استفاده کنی.مودمهایی که به بیش از یک کامپیوتر سرویس میدن.

7. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

باید از مودم روتر دار استفاده کنی.مودمهایی که به بیش از یک کامپیوتر سرویس میدن.
    گویا ایشون می خواد با یک خط تلفن دو تا اشتراک اینترنت پرسرعت داشته باشه و بدنبال دستگاهی برای این کار می گرده و مودم /روتر به جای اونکه داشتن دو اشتراک از طریق یک خط رو امکان پذیر کنه اجازه می ده یک اشتراک اینترنت بین دو یا چند کامپیوتر شیر بشه یا اینکه من بد متوجه سوال شدم؟!
    ولی اگر به داشتن یک اشتراک بروی یک خط راضی هستند
    از دو حالت خارج نیست اگر مودم فعلی روتر داره که بدون صرف کوچکترین هزینه ای بسته به تعداد خروجیها همین الان هم می تونی این کار رو انجام بدی
    مثلا اگر مودم روترت فقط یک خروجی اترنت و یک خروجی یو اس بی داره هم میتونه کارت رو راه بندازه
    حالت دوم این میشه که مودم فعلی روتر نداره که یا می بایست یه مودم روتر بخری(صرف هزینه ولی تر تمیز و بی دردسر) یا شبکه lan
    ایجاد کنی که خوب مزایای و معایب خودش رو داره
    که اگر مزایای شبکه به کارت نمیاد جواب سناتوری و اعلا رو دوستمون بهت داده

ویرایش:گفتم ابن نکته رو هم اضافه کنم که با روتر هم میشه فایل شیرینگ و... رو ایجاد کرد
    ولی خودم تا بحال از یک مودم /روتر برای این کار استفاده نکردم
    یک دلیل مثبت دیگه برای توجه به توصیه دوستمون
    Last edited by Zoolbia; 10-10-2008 at 18:18. دليل: رای مثبت به لایحه پیشنهادی سناتور اف

داره خودمونی میشه Mahyarrrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر چند یکی از دوستان به تعریف ای پی استاتیک و دینامیک اشاره کردند اما فکر کنم که دانستن تعریف و تفاوت مورد سوال شمانبود
    برای مشخص شدن کاربردهای ای پی استاتیک با یک مثال ساده شروع می کنم
    ای پی استاتیک همانند یک شماره موبایل دایمی است درحالی که ای پی دینامیک شبیه استفاده از تلفن عمومی است که با پایان یافتن مکالمه شماره شما هم ازبین میره.
    خوب طبیعیه که تازمانی که فقط شما با دیگران تماس می گیرید و شماره خود را به هیچکس نمی دهید و نیازی به در دسترس بودن ندارید تفاوتی بین شماره موبایل دائمی و تلفن عمومی نیست
    اما همین که قرار شد برای انجام امور شخصی یا کاری شماره خود را به کسی بدهید در این صورت شماره ای که همواره بتوان با ان با شما تماس گرفت ارزش واهمیت خود را نشان می دهد
    خوب حال با این مقدمه بریم سر این موضوع که ثابت ماندن ای پی شما در اینترنت (همان شماره تلفن شما در مثال فوق) در کجا ها ضروری و لازمه؟
    1) Remote access
    اولین مزیت داشتن ای پی استاتیک دسترسی راحت به کامپیوترتان از هر نقطه دنیا است برنامه هایی همچون Remote Administrator یا PC Anywhere مزیت واقعی خودشون رو وقتی نشون می دند که کامپیوتر مورد نظر شما چه در خانه چه در محل کار ای پی استاتیک داشته باشه و گرنه پس از برقراری هر ارتباط فقط تا پایان همان ارتباط به ان کامپیوتر دسترسی دارید و با تعویض شدن ای پی ارتباط قطع می شه و برقراری ارتباط مجدد با دادن فقط بادادن ای پی جدید امکان پذیره
    2) وب سرور
    اگر مایل هستید که بروی کامپیوتر خود یک وب سرور داشته باشید برای امور شخصی یا کاری
    3) راه اندازی FTP SERVER
    4) راه اندازی یک game server
    اکثر بازیهای کامپیوتری دارای امکاناتی هستند که به شما اجازه می دهد کامپیوتر خودرا بعنوان سرور معرفی و نحوه اجرا و این که چه کسانی امکان حضور در بازی رو داشته باشند رو کنترل کنید

معایب ای پی استاتیک
    هکرها
    همانطور که اگر مزاحم تلفنی شماره شما رو بدست بیاره می تونه مزاحمت برای شما ایجاد کنه هکرها هم با داشتن ای پی استاتیک شما می تونند حملات خود رو به صورت مداوم برعلیه شما ادامه بدن
    طبیعیه که کسانی که بدلایل مختلف که در بالا هم به ان اشاره شد به ای پی استاتیک نیاز دارن بازهم می تونند با استفاده مناسب از امکاناتی همچون فایروال و رعایت مسائل ایمنی امنیت خود را حفظ کنند همچون وب سایتهاو ...
    ولی اگر به هیچکدام از موارد ذکر شده در بالا نیازی ندارید ای پی دینامیک امنیت خاص خودش رو به شما می ده امنیت ناشناس بودن.
    در یک کلام امکان رهگیری و ... فعالیتهای شما مشکل تره
    موارد دیگه ای هم بسته به کار و نوع فعالیت شخص می تونه مهم باشه که خوب فکر نمی کنم برای یک کاربر معمولی اهمیتی داشته باشه
    یعنی با داشتن IP Dynamic دیگه نیازی نیست که فایروال نصب کنیم؟ خودش از تحت نفوذ قرار گرفتن کامپیوتر جلوگیری میکنه؟

10. این کاربر از Mahyarrrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یعنی با داشتن IP Dynamic دیگه نیازی نیست که فایروال نصب کنیم؟ خودش از تحت نفوذ قرار گرفتن کامپیوتر جلوگیری میکنه؟
    معلومه که باید نصب کنید این چه حرفیه
    مقصود من از نام بردن از فایروال و رعایت مسائل امنیتی این بود که در ای پی استاتیک هم باوجود مسائل ذکر شده با بکارگرفتن تمهیدات مناسب می شه جلوی تهدیدات احتمالی رو گرفت
    منظور از امنیت در ای پی دینامیک مشکل تر شدن رهگیری یک کامپیوتر خاص به خاطر گرفتن ای پی متفاوت در هر بار وصل شدن به اینترنت بود در مقایسه با ای پی استاتیک

12. این کاربر از Zoolbia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من تو مشهدم
    و میخواستم بدونم با وضعیت الان که صبانت کاهش سرعت داره چه سرویس 128 خوبه که عین قدیم صبا 512 اجازه دانلود میده اما با سرعت 128

مچکرم راهنمایی کنید بای

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون و متشکر از دوستان گرامی زولبیا جان و سناتور عزیز.......................................... ......... بله من اول میخواستم دو تا اشتراک بگیرم که الان با توجه به راهنمایی شما متوجه اشتباهم شدم ................ من قبلا با کابل کراس شیر میکردم ولی خوب اون مشکلات خودشو داشت و کامپیوتر اصلی که خاموش یا ریست میشد ، دست من تو حنا میموند...................................... .........................پس با توضیح شما دو بزرگوار برم مودم روتر دار بخرم میتونم بدون وابستگی به هیچ کدام از کامپیوتر ها ، مستقلا هر کدام رو روشن کنم و سرعت به هر کدام به نسبت مساوی تقسیم میشود؟؟ درست گفتم؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام دوستان من تو مشهدم
    و میخواستم بدونم با وضعیت الان که صبانت کاهش سرعت داره چه سرویس 128 خوبه که عین قدیم صبا 512 اجازه دانلود میده اما با سرعت 128

مچکرم راهنمایی کنید بای
    128 آسیاتک سرعت دانلودش مثل 512 است. البته مجدودش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •