تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 394 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مطلبي رو از دوستمون SEYMOUR نقل ميكنم پست 1061:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شیشه صفحه جلویی S9 رو یه کمپانی معروف به نام Corning ساخته که جزو پیشروهای صنعت شیشه و اپتیک محسوب میشه .. یعنی برای مصارف هسته ای و فضایی هم شیشه تولید می کنه (مثلاً پنجره های شاتل های فضایی!) ...

یکی از انواع شیشه هایی که برای تجهیزات الکترونیکی مصرفی می سازه اسمش Gorilla هستش.. مثلاً این یه صفحه از سایت خود اون کمپانی هست که در مورد s9 توضیح داده.

البته Corning برای رقبای cowon هم کار می کنه و میشه گفت مقاومت اکثر مدلهای این تیپی کم و بیش یکسانه (P3 سامسونگ یا Xfi کریتیو مثلاً) ... ضمن اینکه حتی با این حال باز هم خش روی صفحه از سوی بعضی کاربرها گزارش شده و بهرحال به نظر نمیاد استفاده از محافظ صفحه نمایش خیلی کار بیهوده ای باشه.
    کد:
    کد:
    در مورد ضد خش بودن تا حدود زيادي موافقم باهاتون ولي در S9 و J3 هم همين مسائل رو داريم
    Last edited by t_tanhayam; 19-06-2010 at 12:57.

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوست عزیزم من حرفی از کیفیت نزدم ! ...

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

مدل SPINN رو باهاش کار کردم مدل بدی نیست ... ولی از نظر کیفیت صدا و ... خوب بازم از COWON کم میاره ..
    ضمن اینکه این مدل مثلا داره رو امکانات مانور میده و ... چون یه سری تم و بازی های خاص هم براش هست اگه به دنبال این چیزا هستی با بودجه بالا میتونی ای تاچ رو بگیری ...
    در ضمن حساسیت تاچش قوی نیست و به اون صورت کار کردن با صفحش راحت نیست و حتما باید با دو دست کار کنی باهاش !...
    ....................................
    در مورد ضدخش بود ای تاچ که این دیگه یه مورد مشخص و معروف هست ... صفحه ای تاچ و ایفون به شدت ضدخش هستن و واقعا یکی از نکات + شون هست دوست من چندین بار با صفحه افتاده زمین هیچ خشی نیوفتاده این تجربه خودم و نظر دیگران رو هم میتونید بپرسید ...
    بازم سلام به همگی
    نظرتون راجع به Iriver چیه؟
    مدل SPINN
    مشخصات بالایی داره
    میخواستم راجع به کیفیتش بدونم
    من یه T7 شو داشتم بعداز یه مدت حس میکنم صداش کم شد
    میخوام تجربه دوستان رو بدونم از لحاظ کیفیت صدا و ساخت و ...
    یک ایرادی که spinn بهش وارد هست و اون صفحه amoled اونه که واقعا amoled نیست. و با مقایسه با مدل های هم تراز برند های دیگه از لحاظ تصویر پایین تر هست.
    اپل بخواتر فناوری خاصی که تو صفحه لمسی هاش استفاده میکنه دستگاه هاش با کوچکترین لمس عکس العمل نشون میدن و حساسیت بسیار بالایی دارند ولی از لحاظ کیفیت تصویر و مقاومت صفحه در برابر خش همانطور که دوست عزیزمون t_tanhayam گفت J3,S9 در شرایط بسیار بهتری هست البته حساسیت صفحه تو پلیر واقعا مهم نیست چون بجز ipod بقیه مارک ها بجز پخش تصویر و صوت کار دیگه ایی انجام نمیدن برای همین حساسیت لمسی خیلی به چشم نمیاد.
    الان صفحه های amoled کمی متعارف شدن ولی S9 با این طراحی زیبا واستفاده از این صفحه عالی تو اون زمان با خروجی واقعا عالی... خلاصه من وقتی این پلیر درست شده بود واقعا فکر نمی کردم بشه روزی اون رو تو ایران دید.

5. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dexter 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

پيش فرض

سلام دوستان...می خواستم ازتون راهنمایی بگیرم چه mp3 پلیری بخرم...یکی می خوام که
    قیمتش زیر 60 تومن باشه
    قدترت ضبطش فوق العاده باشه
    نویز نندازه
    بتونه از راه دور (چند متر )هم خوب ضبط کنه
    .
    .
    .
    حالا چی خوبه؟ چه مدلی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

یک ایرادی که spinn بهش وارد هست و اون صفحه amoled اونه که واقعا amoled نیست. و با مقایسه با مدل های هم تراز برند های دیگه از لحاظ تصویر پایین تر هست.
    اپل بخواتر فناوری خاصی که تو صفحه لمسی هاش استفاده میکنه دستگاه هاش با کوچکترین لمس عکس العمل نشون میدن و حساسیت بسیار بالایی دارند ولی از لحاظ کیفیت تصویر و مقاومت صفحه در برابر خش همانطور که دوست عزیزمون t_tanhayam گفت J3,S9 در شرایط بسیار بهتری هست البته حساسیت صفحه تو پلیر واقعا مهم نیست چون بجز ipod بقیه مارک ها بجز پخش تصویر و صوت کار دیگه ایی انجام نمیدن برای همین حساسیت لمسی خیلی به چشم نمیاد.
    الان صفحه های amoled کمی متعارف شدن ولی S9 با این طراحی زیبا واستفاده از این صفحه عالی تو اون زمان با خروجی واقعا عالی... خلاصه من وقتی این پلیر درست شده بود واقعا فکر نمی کردم بشه روزی اون رو تو ایران دید.
    خیلی ممنون از توضیحاتتون
    یکم باید صبر کنم واسه افزایش بودجه
    عجله کنم پشیمون میشم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون
    عجله کنم پشیمون میشم
    قطعا همينطوره اگه ميتونيد كمي صبر كنيد وبا بودجه بيشتر گزينه مناسب تري رو پيدا كنيد

9. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون
    عجله کنم پشیمون میشم

با این حال با بودجه حدود 160 هم میتونی ایپاد نانو 8 گیگ رو بخری ...
    یا cowon i7 با حجم 4 گیگ که اونم 140 تومن هست ... البته باید ببینی دقیقا نیازت چیه که با توجه به نکته ای که در پست قبل گفتی هر کدوم از این دو میتونن مناسب باشن ...

11. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام بچه ها ، آیا فریمور فارسی واسه موزاییک وجود داره ؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام بچه ها ، آیا فریمور فارسی واسه موزاییک وجود داره ؟
    من تا بحال نشنیدم پلیری فارسی ساپرت کنه حتی عربی تنها یک نرم افزار هست که زبان عربی داره و من وقت زیادی گذاشتم تا زبان فارسی به دیتا بیسش اضافه کنم که به سه دلیل متوقف کردم مشغله درسی و دوم عدم استقبال حتی از طرف یک نفر برای بوجود اضافه شدن فارسی به این سیستم مورد بحث و دلیل آخر خراب شدن فایل نوت و قاطی شدن فونت فارسی و در نتیجه از بین رفتنانگیزه لازم برای دوباره نویسی ترجمه فارسی فرم ویر.
    آدرس این سیستم rockbox.org هست و طیف وسیعی از پلیر ها از برند های مختلف رو ساپرت میکنه هر چند متاسفانه موزائیک رو ساپرت نمیکنه.
    Last edited by peaceful1; 20-06-2010 at 03:11.

14. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dexter 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

پيش فرض

ممنون که اصلا به سوالم نگاه نکردید!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •