اسپلیتر هم هیچ ربطی به مودم نداره بستگی به خط داره و اونجایی که ازش اینترنت رو میگیرید که ممکنه خود شرکت اسپلیتر رو بسته باشه البته توی ایران هیچ کدوم از شرکتها تا اونجایی که من میدونم تا حالا کار نزاشتن چون براشون گرون تموم میشه .
اسپلیتر هم هیچ ربطی به مودم نداره بستگی به خط داره و اونجایی که ازش اینترنت رو میگیرید که ممکنه خود شرکت اسپلیتر رو بسته باشه البته توی ایران هیچ کدوم از شرکتها تا اونجایی که من میدونم تا حالا کار نزاشتن چون براشون گرون تموم میشه .
باید ببینم چی میشه . میخوام بدم یکی برام بگیره . خودم نمی تونم برم .
گارانتی یا نمایندگی نداره ؟
سرعتش هم adsl2+ ساپورت میکنه اونطور تو ریویو ها دیدم یعنی 24 دانلود و 3.5 آپلود ( مگابیت )
پس برای کمک میتونم روتون حساب کنم ( نصب ) .
خیلی ممنون از توجهاتتون به من .
کجا زندگی میکنی شما؟؟؟ شیراز گارانتی داره گروه کینگ wag200g هم adsl2+ هست و تا 25 مگ دانلود برای نصب هم هیچ مشکلی نداره.
سلام
این گروه کینگ که تو سایت ایستگاه هم آگهی زده wag200g رو زده 85 تومن خیلی فرق میکنه با ان یکی از فروشنده
می خواستم بیینم که این شرکت معتبریه ؟؟؟؟
سلام
این گروه کینگ که تو سایت ایستگاه هم آگهی زده wag200g رو زده 85 تومن خیلی فرق میکنه با ان یکی از فروشنده
می خواستم بیینم که این شرکت معتبریه ؟؟؟؟
یکیم 2640 فقط از نظر برد با wag200g فرق میکنه؟؟؟؟
اره معتبره من از اونجا گرفتم برگه گارانتی و همه چیزو بهم داد ضمنا قیمت 85 تومان تغییر کرده به علت تعرفه گمرکی که بشون خورده الان چیزی حدود 90 تا 95 و توی بازار حتی 100 تا 130 تومان شده؟؟؟!!!!!تعرفه گمرکی از 10% شده 50%!!!!!!
همه نوع مارک مودمی هم داره dlinkو tp-dlink و زیمنس , linksys.
از نظر برد سرعت بالاتر (25 مگ) و امکان ریسیت دستی مودم wag200g که دیگه نیازی به در اوردن اداپتور اون در مواقع هنگ نیست.
Last edited by rassool; 13-12-2008 at 13:24.
دوستان میشه درباره قیمت این مودم های ADSL نظر بدین؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعرفه سرویس هاش خوب
ولی مارک و مدل مودم و ننوشته که بشه نظر داد
زیادم جالب نیست
خیلی از شرکتهای معتبر هم به همین قیمت و چند هزار تومن ارزان تر هم سرویس میدن
مثلا 128 نامحدود را میده ماهی 30 که با آبونمان میشه 33
خب خیلی شرکتها از این ارزونترم میدن
فقط هزینه نصبش کمه
کلا زیاد شرکت قوی و ارزانی نیست
از جوابتون ممنونم توی شهر ما فقط همین شکرت adsl میده و من میخواستم ببینم خوبه یا نه....
پس با این حرفها من ازش نگیرم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)