سلام
ممنونم از راهنماییتون ... دیروز که این دکمه رو میزدم نمی دونم چرا این علامت نمیومد ~
فکر کنم مشکل از سیستمم بود ... بعضی وقت ها فونت هاش قاطی می کنن!
100% موافقم از چیت نباید استفاده کرد ... می خواستم فقط امتحانش کنم و ببینم چه جوریه![]()
سلام
ممنونم از راهنماییتون ... دیروز که این دکمه رو میزدم نمی دونم چرا این علامت نمیومد ~
فکر کنم مشکل از سیستمم بود ... بعضی وقت ها فونت هاش قاطی می کنن!
100% موافقم از چیت نباید استفاده کرد ... می خواستم فقط امتحانش کنم و ببینم چه جوریه![]()
سلام.
یکی میتونه بگه که تا حالا چندتا dlc اومده و کارشون چیه ؟ و آیا با Mod ها فرق میکنن یا نه !؟
ماموریت های فرعی این بازی کمه یا زیاد ؟!! ( از یکی شنیده بودم خیلی کمه )
43 quest فرعی
14 quest اصلی
یکم کم نیست برای بازی ای به این وسعت ؟
و آیا تو این پچ های جدید وسیله ی نقلیه اضافه شده ؟
از کجا میشه فهمید که نسخه ی بازی کجاییه ؟ uk یا eroup !!
این ابزاری که در قسمت Misc قرار میگیرند ، جز فروختن به درد دیگه ای هم میخورن ؟؟
Last edited by brain; 09-08-2009 at 14:33.
بچه ها بازی من با گیم پد شده چی جوری دوباره برگردونمش به حالت کیبورد و موس...اصلا تو قسمت controls ش نمیشه اینکارو کرد
مرسی
اون وقت این گرافیکش را کجا باید تنظیم کرد؟ توی آپشن نیست ؟ از کجا تنظیم میشه.
جواب اون سوال بالا را هم بدید.
ممنون
سلام
یکی از آقایون در مورد Expansion pack هایی که بعد از fallout3 برای PC اومد یک توصیح کوچیک میده که من هم بدونم ؟
ممنون
اگه 1 عکس بذاری بهتره.من تو سن 20 سالگی گیر کردم تو همون مرحله ی 2 یا3 اونجایی که سوسک ها حمله میکنم رفتم حالا پشت یه در گیر کردم/
حتما 1 جای اشتباه داری میری.
وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنین 1 منو برای شما باز میکنه که play رو میزنین و میرین توی بازی.اون وقت این گرافیکش را کجا باید تنظیم کرد؟ توی آپشن نیست ؟ از کجا تنظیم میشه.
توی همون منو 1 قسمت داره برای تنظیمات گرافیک بازی.
شما گیم پد رو از کامپیوتر جدا کن. 1 امتحان کن.بچه ها بازی من با گیم پد شده چی جوری دوباره برگردونمش به حالت کیبورد و موس...اصلا تو قسمت controls ش نمیشه اینکارو کرد
مرسی
اگه نشد برو تنظیمات بازی رو default کن.
من خودم متاسفانه بازی رو نصب ندارم که گزینه های دقیق رو بگم
سلام.سلام
یکی از آقایون در مورد Expansion pack هایی که بعد از fallout3 برای PC اومد یک توصیح کوچیک میده که من هم بدونم ؟
ممنون
من خودم از این اکسپنشن ها استفاده نکردم و منتظر آخرین اکسپنشن یا همون dlc هستم که بیاد چون همه dlc ها رو با هم داره.
ولی میدونم که این dlc ها بازی رو گسترده تر میکنن.
مثلا در حالت عادی شما حداکثر تا level بیست پیشرفت میکنین ولی با dlc تا 30.
یا مثلا تفنگ و دشمن های جدید اضافه میکنه.
یا بعد از مرحله آخر بازم بازی ادامه پیدا میکنه و . . .
4 تا dlc اومده که اسلحه و لباس و نقشه جدید داره .
هر ماموریت خودش چندین ماموریت داره و بازی بسیار طولانیه .
وسیله نقلیه که نداره ...
ابزار Misc هم چندین کاربرد دارن .
مثلا یکیش اینه که از ترکیبشون اسلحه میشه ساخت
اولش همین کارو کردم نشد...منوی بازیم هم روسیه نمیشه هیچ کاریش کرد!!شما گیم پد رو از کامپیوتر جدا کن. 1 امتحان کن.
اگه نشد برو تنظیمات بازی رو default کن.
من خودم متاسفانه بازی رو نصب ندارم که گزینه های دقیق رو بگم
سلام دوست منسلام.
من خودم از این اکسپنشن ها استفاده نکردم و منتظر آخرین اکسپنشن یا همون dlc هستم که بیاد چون همه dlc ها رو با هم داره.
ولی میدونم که این dlc ها بازی رو گسترده تر میکنن.
مثلا در حالت عادی شما حداکثر تا level بیست پیشرفت میکنین ولی با dlc تا 30.
یا مثلا تفنگ و دشمن های جدید اضافه میکنه.
یا بعد از مرحله آخر بازم بازی ادامه پیدا میکنه و . . .
ممنون بابت توضیحات
یکی dlc من دارم ماله e3 که جالبه به نظر میرسه و مناطق جدید بهش اضافه شوده ( البته مناطق قبلی رو ندیدم)
و برای xbox360 است
ایا منظور شما همون نسخه است ؟
و منظور شما از level 20 پیشرفت می کنه ارتقاع درجه هاست قدرت و ... ایمجور چیزاست دیگه اره ؟
ببخشید ادرس سایت که می خواد این dlc رو بده ببیرون رو ندارید ؟
با تشکر
پس باید یکی از دوستان برات جای دکمه های منو رو بگه تا بتونی تنظیمات رو دیفالت کنی.
من متاسفانه dvd بازی رو دادم به کسی وگرنه نصب میکردم میگفتم.
سلام.سلام دوست من
ممنون بابت توضیحات
یکی dlc من دارم ماله e3 که جالبه به نظر میرسه و مناطق جدید بهش اضافه شوده ( البته مناطق قبلی رو ندیدم)
و برای xbox360 است
ایا منظور شما همون نسخه است ؟
و منظور شما از level 20 پیشرفت می کنه ارتقاع درجه هاست قدرت و ... ایمجور چیزاست دیگه اره ؟
ببخشید ادرس سایت که می خواد این dlc رو بده ببیرون رو ندارید ؟
با تشکر
دوست من تا حالا چند تا dlc برای بازی زده شده. مثل:
reloaded
broken stelel
. . .
بعد از 1 مدت exp گرفتن لول شما میره بالا.و منظور شما از level 20 پیشرفت می کنه ارتقاع درجه هاست قدرت و ... ایمجور چیزاست دیگه اره ؟
وقتی به لول 20 رسیدین دیگه به شما exp نمیده. ولی با dlc تا لول 30 میتونین پیشرفت کنین.
این سایت خود بازی هست.
من برای گرفتن dlc ها به تورنت میرم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی همین تاپیک بگردی بچه ها لینک برای دان گذاشتن.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)