واقعا" هدفونش به نظر شما بزرگترین مشکلشه؟؟این بستگی داره که "مشکل" رو دقیقاً در چه ببینیم... مثلاً ممکنه کیفیت صدا و هدفونهای تاچ واسه من جالب نباشه، اما برای عده بسیاری قابل قبول باشه... آیا درسته که من بگم "کیفیت صداش بزرگترین ضعفشه"؟ ... بهرحال اصلش به نظر من همینه.
سلام ...بزرگترین مشکل ipod touch در چیست؟
دوستمون که جواب همه ی سوالا رو داد اما ...
دوست من اگه واقعا" کسی هستی که مث من عاشق گوشی و وسایلی از این قبیل هستی آیپاد بگیر وگرنه اینقدر مشکل های ریز و درشت بی خود جلو پای یه آیپاد یا آیفون دار هست که اگه واقعا" عاشق تکنولوژی نباشه طی 1 ماه دیوونه و کاملا" پشیمون از خریدش میشه ...
مثلا" اگه جیلبریک نکرده باشی (که تعداد ریادی تو ایران که به وایرلیس دسترسی ندارن نتونستن این کارو بکنن) مجبوری از خود نرم افزار اپل یعنی iTunes به نت وصل شی و با یه فیلتر شکن (چون ایران تحریمه) برنامه یا بازی بگیری.
من 2 شب بی خوابی کشیدم که با دایل آپ یه بازی 60 مگی روبگیرم اما وقتی دیدم فیلتر شکنم دچار مشکل شده و خواستم با یه فیلتر شکن دیگه استفاده کنم و وقتی ریسوم رو زدم شروع کرد از اول دانلود کردن!!!یعنی همه ی زحمت و وقت و هزینه و بی خوابی و 45 مگی که دان کرده بودم به باد رفت.این فقط یکی از مشکلای کوچواوی اپل هست...
اما با این حال اونقدر خلاقیت و تکنولوژی توی این لامذهب هست که منو با همه ی این مشکلا راضی نگه داره ...
سلام.حالا که شده !!!!چیکارش میشه کرد.همینه که هست ...سلام.
میگم نرم افزار iBluetooth داره میاد واسه iphone 3gs و سیستم عامل 3.1 به بعد.
ولی تو لیست سخت افزار های پشتیبانی شده نوشته :
iPod Touch 2G (1G doesn’t have bluetooth), iPhone 2G, iPhone 3G and iPhone 3GS.
هیچ اسمی از iPod Touch 3g نبرده.
مگه میشه یه نرم افزار واسه سیستم عامل 3.1 به بعد بیاد ، واسه iPhone 3GS هم ساخته شده باشه ولی روی iTouch 3G کار نکنه!؟