خواهشن دوستان بیخیال این صحبتها شین ...................
در مورد بازی بحث کنیم ....!
خواهشن دوستان بیخیال این صحبتها شین ...................
در مورد بازی بحث کنیم ....!
Mosilim جان اختیار داری چرا قبول نکنم .خب کسی که اینقدر سابقه بازی داره طبیعی هستش بتونه با این اختلاف بازیو ببره.میشه یک کم از روشهای گل زدن و سیستم بازیت بگی . ممنون
درسته حق با شماست اما من فقط به سوال جواب دادم. من عضو این انجمن شدم چون این انجمن رو جایی برای دوستی ها و آشنایی ها می دونم نه کلکل و دعوا.![]()
جناب 4039 خواهشن این بحث رو تموم کنین دیگه..........
بچه ها ... تاریخ انتشار این بازی کی هست ؟
آقا من تا الان هرچی با کامپیوتر بازی کردم اخراجی داده شما چطور؟
زیاد هم داورو گول میزنه یعنی دایو میکنه
با تشکر از مطلبتون به نظر من هم خیلی جالبه و وطبیعیه اما کله و نگاه ویدیچ باید به سمت توپ باشه نه به سمت بازیکن حریف! اینجوری انگار داره شیرین کاری می کنه ... ولی در کل عالیه!
نکته جالب داوری اینه که داور انگار مطابق قانون، تکلای روی توپ که با بی احتیاطی زده بشه رو هم خطا می گیره. یعنی شما ممکنه به اصطلاح رایج (که امشب تو برنامه 90 ریشه کن شد) اول توپ رو بزنی و بعد بازیکن رو، ولی تکلای بی احتیاط رو خطا می گیره.
این برای من خیلی جالب بود.
فقط یه سوال دارم از کسایی که دموی بازی رو انجام دادن:
من تو این چند روزه بازی، احساس کردم کونامی اومده یه تغییر کوچیکی اعمال کرده، که کیفیت مثلا لباس ها یا چهره ها از دور افت کنه، یعنی نه صرفا افتی که ناشی از کوچیک شدن و دور شدن بازیکنه. نمی دونم درسته یا نه، اما بعضی صحنه ها حس کردم مثلا نوشته روی لباس ها، در دور افت کیفیت دارن. شاید به خاطر اینکه در نمای باز، کار کمتری از کارت گرافیک گرفته بشه و عده بیشتری بتونن بازی رو در حالت High اجرا کنن. یه چیزی که انگار قبلا نبود.
دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم.
فکر کنم میون تو و گوگل بوی باید یه مسابقه بذاریم.برید مسابقه آنلاین![]()
اصلا به من بگو امیر رضایا.حالا مشکل کم گل زدن حل شده همه دارن میان شیش تا شیش تا گل میزنن.به نظر من تو یه بازی 3 تا 5 گل داشته باشه معقوله.یعنی از اینا بیشتر هم باشه ولی نه همش پشت سر هم.یک بار میان میگن گل نزدیم یک بار میان میگن 20 تا زدیم.کاشکی دمو رو داشتم اینقدر گیج نمیشدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)