تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 216 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض هك گوشي نوكيا 6620

سلام دوستان
    من ميخام گوشي 6620 را كه كونم.ولي بيد نيستم.لطفا كامل بگين كه چه بهيد بكنم .مرسي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

دوستان كسي مي تونه عكس از x-plore و از قسمت tools و Device Info بزاره
    گرفتين اينجا بزارين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من که جواب اون یکی سوالم (پست 1592 ) رو نگرفتم حالا یه سوال دیگه داشتم
    رنگ قسمتی از نوی ویل گوشی من رفته (همون قسمت نقره ای) حالا زیرش سفید هست ولی دوستان (در همین تاپیک) گفته بودن که زیر اون لایه ی نقره ای یه لایه سیاه هست که با الکل پاک میشه حالا می خواستم ببینم تو گوشی من این لایه ی سیاه نیست یا اینکه اونم پاک شده که حالا رنگ قسمتی از نوی ویل سفید شده!!!!
    کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام دوستان ميخواستم بدونم سري هاي جديد n78 نسبت به سري هاي قديم چه تفائتي از نظر توليد کردند همچنين قيمت اونها!
    راستي با اين همه آپديت و زمان که اومده و گذشته چه مشکلاتي n78 داره که هنوز حل نشده!
    چون من ميخوام بخرمش برا اين ميپرسم چون زياد پول ندارم و فقط همين برام به صرف هست!
    اگه ميشه يه مقايسه از مشکلات نرم افزاري ئ سخت افزاري نسبت به مشکلاتي که ميگفتند n78 زياد مشکل داره بيان کنيد!
    ممنون ميشم!
    یک کلام بهت میگم دوست من. این گوشی اگر فلشش قوی تر بود و دوربینش هم 5 بود N82 رو قورت میداد.
    نرم افزار یا همون سیستم عاملش هلوئه. مشکلاتش با آپدیت نمیدونم حل شده یا نه چون مال من آپدیت شده بود. ولی چند تا مشکل داره که مهم نیست. مثلا تم صوتی نوکیا رو که فعال کنی گوشی ویبره نمیزنه. دو تا تم صوتی دیگه داره از اونا میتونی استفاده کنی.
    یا مثلا حالت Stand by mode رو میزاری رو 20 ثانیه ولی خودش سر 5 ثانیه ساعت رو نشون میده. البته همه ی اینها با یه سری تنظیمات دیگه قابل حله.
    من خریدم 240 همین تازه گیا.
    از نظر من بخرش و صفا کن. گوشی توپیه. حتی کسایی که N82 دارند گوشی منو بیشتر قبول درند.

6. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از نظر من بخرش و صفا کن. گوشی توپیه. حتی کسایی که N82 دارند گوشی منو بیشتر قبول درند.
    دقیقا درسته

8. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من يه کمي تو خريدش شک دارم از اون طرف پول چنداني ندارم در حد همين n78 از طرف ديگه فکر ميکنم اينو نخرم بهتره و اگه بخوام از اين مدل بالاتر بخرم حداقل بايد يه 70 يا 80 تومني روش کنم برا همين موندم بخرم يا نه يا مثلا n79 بخرم!
    حالا اين چند تا سوال رو جواب بده که بهتر بتونم تصميم بگيرم!
    1.کيپد اين گوشي آزاردهنده هست يا نه ؟ سرعت تايپ چي ؟ ميشه با چند دست از کيپد استفاده کرد؟
    2.تو که تازگيا خريدي از کجا خريدي 240 زياد نيست چون بين 210 و 220 مشه گير آورد البته علاعدين(چون من خودو بچه شهرستانم يعني بيرجنديم)؟!
    3.با اين اوصاف که گفتي خودت چه مشکلات سخت افزاري و نرم افزاري تا به حتا از مدتي که خريدي تا به حال توش ديدي؟(کلا از سير تا پياز بگو)
    4.کيفيت فيلمبرداري در قياس با چه گوشي اي هست؟
    5.به جز قسمت مموري که درپوش داره بقيه گوشي تند تند گرد غبار نميگيره و وارد گوشي نميشه؟
    6.بلندي و کيفيت صداي خروجي مخصوصا اسپيکر گوشي چقدر هست؟در قياس با n73 يا مثلا k800 چي؟
    7.چون من اولين بارمه که نوکيا ميخرم و تا به حال فقط سوني اريکسون داشتم ميپرسم آيا به صورت آفلاين ميشه فابلاي وب رو گوشي ريخت و اجرا کرد؟اگه بله چه جوري و با چه قدرتي؟
    8.کلا گوشي از چه فرمتهايي پشتيباني نميکنه؟که مدلاي ديگه پشتيباني ميکنند؟(مثلا فلش؟)؟
    9.از نظر ارتباطات مانند بلوتوث و مخصوصا وايرلس گوشي چه جوري عمل ميکنه؟
    10.رم يا مموري چند روش گذاشتي؟مال خودش که گير نميکنه چه نرم افزاري و چه سخت افزاري؟
    11.رم گوشي پايين نيست؟(رم سرعتي که فکر کنم دوروبر 90 هست برا اجراي فايلاي سنگين بسه؟(منظورم حافظه داخلي نبود)
    12.در مورد ساپورت از c++ يه جا در مورد اين گوشي ديدم يعني چي؟
    13.فايلاي جاوا رو با چه سرعتي اجرا ميکنه؟
    14.دوام باتري به طور استفاده کم و متوسط و زياد تا چند روزه؟
    15.مشکلي که در قسمت صفحه نمياش در شب و روز وجود نداره؟
    16.سرعت انتقال فايل با رايانه چي در چه حده؟
    17.اف ام ترنسفر چه جوريا عمل ميکنه خوب يا متوسط بردش چه قدره؟
    18.ناويويل چه جوري کار ميکنه؟
    19.انگيج اين گوشي خوبه يا نه؟اصلا ميشه اجرا کرد؟

ببخشيد اين قدر سوال کردم گفتم به يک بار خودم راراحت کنم و تو رو هم ناراحت نکنم که فکر کنم کردم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

1.کيپد اين گوشي آزاردهنده هست يا نه ؟ سرعت تايپ چي ؟ ميشه با چند دست از کيپد استفاده کرد؟
    با اینکه نزدیک به همه ولی مثل N82 هستش. اگر شما هم مثل من انگشتات و دستت اندازه دست رستمه اولش یه دو روزی طول میکشه تا عادت کنی. من الان دقیقا با همون سرعتی که مثلا با سونی اریکسون تایپ میکردم تایپ میکنم. چند دستش بستگی داره چند تا دست داشته باشی نه ولی جدی دو دستی هم میشه. البته اگر دستات از من بزرگتر نباشه. (غصه نخور تا حالا هیچکس دستاش از من بزرگتر نبوده)
    2.تو که تازگيا خريدي از کجا خريدي 240 زياد نيست چون بين 210 و 220 مشه گير آورد البته علاعدين(چون من خودو بچه شهرستانم يعني بيرجنديم)؟!

آره من گرون خریدم یعنی بعد از اینکه خریدم فهمیدم گرون بوده. من از مشهد پاساژ کناری قصر موبایل خریدم. قیمتش الان همون حدودهایی هست که شما میگی.
    3.با اين اوصاف که گفتي خودت چه مشکلات سخت افزاري و نرم افزاري تا به حتا از مدتي که خريدي تا به حال توش ديدي؟(کلا از سير تا پياز بگو)

گفتم که تنها مشکلش اینه که تم صوتی نوکیا رو که فعال کنی ویبره نمیزنه. تمهای صوتی جدید به این گوشی اضافه شدن و میتونی برای هر قسمتی حتی منوها صدا بزاری و حتی صدای خودت رو بزاری. مثلا میگی شارژ تمام شد. خود گوشی 3 تا تم صوتی داره که تم نوکیا ویبره نداره. مشکل نیست ها. سوتیه کسیه که تم رو ساخته.
    مشکل دیگه ای نداره. به نظر من این هم مشکل نیست. از تم صوتی Space من استفاده میکنم خیلی هم توپ.
    4.کيفيت فيلمبرداري در قياس با چه گوشي اي هست؟

میشه گفت N73 ولی دوربینش آنتی شوک داره که گوشیهای دیگه نداره و به همین دلیل عکسهای بهتری در برابر N73 میندازه. فیلمبرداریش هم البته یکم بهتره.
    5.به جز قسمت مموري که درپوش داره بقيه گوشي تند تند گرد غبار نميگيره و وارد گوشي نميشه؟

سوراخ هدفونش اونقدر گشاده که تیر برق هم توش میره برای همین مشکلی نداره. قسمت میکروفون ریزترین سوراخه که تا حالا برای من خاک نرفته. ولی اگر هم رفت با این برسهای ماشین موزر راحت تمیز میشه.
    6.بلندي و کيفيت صداي خروجي مخصوصا اسپيکر گوشي چقدر هست؟در قياس با n73 يا مثلا k800 چي؟

چون پسر عموم N73 Music داره با اون میگم. میدونی که N73 Music از سرش دو تا بلندگو داره از تهش یکی. کیفیتش میشه گفت بیشتر از اون نباشه کمتر نیست. البته افکت و این چیزا هم داره به خصوص Visualation هم داره.
    7.چون من اولين بارمه که نوکيا ميخرم و تا به حال فقط سوني اريکسون داشتم ميپرسم آيا به صورت آفلاين ميشه فابلاي وب رو گوشي ريخت و اجرا کرد؟اگه بله چه جوري و با چه قدرتي؟

من نمیدونم چون هنوز باهاش اینترنت نرفتم. چون تنظیمات GPRS رو ایرانسل میگه موجود نیست. ولی در کل قبلا هم نوکیا داشتم گزینه ی Save Page داشت. حالا دیگه نمیدونم.
    8.کلا گوشي از چه فرمتهايي پشتيباني نميکنه؟که مدلاي ديگه پشتيباني ميکنند؟(مثلا فلش؟)؟

بزار بگم چه چیزهای پشتیبانی میکنه:
    فایلهای آفیس یعنی ورد و اکسل و این چیزا.
    فایلهای PDF
    فایلهای ZIP
    فایلهای فلش و کلی چیزهای دیگه. هیچ مشکلی تو این یکی نداری. فرمتهای مدیا هم از N82 بیشتر ساپورت میکنه.
    9.از نظر ارتباطات مانند بلوتوث و مخصوصا وايرلس گوشي چه جوري عمل ميکنه؟

بلوتوث خیلی خوبه. وایرلس رو نمیدونم. ولی کلا سریعه.
    10.رم يا مموري چند روش گذاشتي؟مال خودش که گير نميکنه چه نرم افزاري و چه سخت افزاري؟

2 روی خودشه و به هیچ وجه گیر نمیکنه. بچه های تاپیک میگن تا 8 هم بدون گیر گذاشتن. رم خورش بالاس.
    11.رم گوشي پايين نيست؟(رم سرعتي که فکر کنم دوروبر 90 هست برا اجراي فايلاي سنگين بسه؟(منظورم حافظه داخلي نبود)

فایلهای سنگین رو راحت باز میکنه. من کلیپ 1 گیگابایتی ریختم.
    12.در مورد ساپورت از c++ يه جا در مورد اين گوشي ديدم يعني چي؟

یعنی میشه برنامه نویسی کرد.
    13.فايلاي جاوا رو با چه سرعتي اجرا ميکنه؟

من کلی بازی جاوا ریختم. مشکلی نبود.
    14.دوام باتري به طور استفاده کم و متوسط و زياد تا چند روزه؟

از N82 بیشتره. من هر روز GPS و کلی بلوتوث و دوربین و اینا 4 روز طول میکشه. اگر GPS کمتر استفاده کنم دو برابر میشه.
    15.مشکلي که در قسمت صفحه نمياش در شب و روز وجود نداره؟

نه شب مشکلی نداره و تو روز هم خیلی خوبه. نور اصلا اذیت نمیکنه.
    16.سرعت انتقال فايل با رايانه چي در چه حده؟

اندازه سرعت مموری هستش. چون تو حالت Mass Storage گوشی مثل Ram Reader عمل میکنه. در کل بد نیست.
    17.اف ام ترنسفر چه جوريا عمل ميکنه خوب يا متوسط بردش چه قدره؟

بردش حدود 10 قدم مونده به ماشین صدا رو میگیره. ولی دقیقا اندازه همین FM transmitter معمولی که تو جا فندکی میخوره برد داره. فرکانسش هم عوض میشه.
    18.ناويويل چه جوري کار ميکنه؟

مثلا میخوای توی یه منو سریع بری آخرش کافیه انگشتت رو روی اون مربع بزاری و آروم بچرخونی. علامت نوی ویل میاد و منو گردش میکنه. البته زیاد به درد نمیخوره ولی جالبه.
    19.انگيج اين گوشي خوبه يا نه؟اصلا ميشه اجرا کرد؟

انگیج خور هست ولی برای اینستال کردن خود انگیج اینترنت لازم داری. یعنی مثل N82 از اول روش نصب نیست. از اینترنت اول دانلودش میکنی که فکر نکنم چیزی طول بکشه.
    سرعت CPU گوشی اندازه ی N95 و N82 هست پس فکر نکنم تو بازی کم بیاره.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

در کل کسایی که سونی اریکسون داشتند وقتی به نوکیا میان خیلی خوششون میاد. من قبلا از گوشی چینی و نوکیا های قدیمی و سونی اریکسون و همه ی اینا رو امتحان کردم. حتی گوشی 6600 نوکیا به نظر من از یک K750 سره. در کل اگر تا حالا نوکیا نداشتی اصلا شک نکن و بخر.
    N78 واقعا گوشیه خوبیه. اصلا ضرر نمیکنی.
    وقتی من خریدم N82 هم بود. میتونستم بخرم ولی با مقایسه هایی که کردم دیدم N78 سره.
    دوربین به نظرم زیاد مهم نیست چون با گوشیم زیاد عکس نمیگیرم.
    شما میتونی 20 تومن بیشتر بدی و N82 بگیری ولی یکی از دوستام N82 داره میبینم واقعا N78 سره. باطریش هم بیشتر از N82 دووم میاره.

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ممنونم جواب دادين!
    خوشبختانه دستاي منم مثل تو بزرگه البته نه رستم شايد سهراب باشه!
    مطمعني باتري ابن گوشي تا 4 روز ميره اونم با استفاده هايي که تو گفتي؟با اين اوصاف کلا اگه در حد يه تماس کوچيک از گوشي استفاده کني يه هفته ميره نه؟
    از ناويويل ميشه به عنئان موس مثل رايانه استفاده کرد؟
    ميشه در مورد کاربرد و کارکرد gps هم توضيح بدي؟از مقدماتي تا پيشرفته!
    منظورم اينه که تو ايران کار ميکنه ؟ براي استفاده اينترنت لازم داره؟کلا توضيح بده!
    کيفيت اف ام ترنسفيمتر خوبه؟بلندي چي؟نويز نداره؟

ببخشيد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •