سينما اقتباس فيلمهايي رو نشون ميده كه از روي رمانها ساخته ميشن؟ در اين صورت بايد گفت كه اين فيلمها معمولا به پاي اصل رمان نمي رسند.
... فيلمها اسپويلر رمانها هستند : (
سينما اقتباس فيلمهايي رو نشون ميده كه از روي رمانها ساخته ميشن؟ در اين صورت بايد گفت كه اين فيلمها معمولا به پاي اصل رمان نمي رسند.
... فيلمها اسپويلر رمانها هستند : (
Last edited by CAnZO; 23-02-2008 at 19:09.
ممنون رونی جان![]()
چه جوریه ؟ سینما ماورا تموم شد ؟؟؟ یادش به خیر وقتی تریلر کنستانتین رو برای اولین بار پخش کردن ، فکم افتاد !!! اولین فیلم سینما ماورا بود. این سینما اقتباس هم باید جالب باشه ، از آنونس تبلیغاتیش که خوشمان آمد .این صدای طهماسب عجب عمقناکه
آره .منم یادم میاد!!!
اون موقعی که داشت هر شب تریلر کنستانتین رو پخش می کرد .ماتم برد.گفتم تلویزیون ایران هم چه با کلاس شده ...داره فیلم جدیدی رو پخش می کنه!!!![]()
خدا کنه این برنامه ی سینما اقتباس هم جالب باشه.![]()
تیزرش که پر بود از فیلمهای دوست داشتنی
باید ببینیم چه جوریه ؟
دوستانی که تیزرها رو دیدن میشه بگن چه فیلمهایی رو نشون داد؟
بگید که ما هم ذوق کنیم![]()
الان داره اقتباس رو نشون میده ولی خیلی خسته ام نمی تونم ببینم (از 7 صبح تا 7 شب کلاس بودم)
کسی می دونه تکرارش کیه؟
ولی چند دقیقه اش رو دیدم، Jamie Bell هم توش بازی کرده که ازش خوشم میاد (Jumperش رو که خوب بازی کرده)
به هر حال موفق باشید
اصلا خوشایند نبود فیلمش برای من یکی !!! چارلز دیکنز اگه خودش میدید خندش میگرفت. فکر میکنم باید خود دیکنز می بود و میدید که در حال حاضر و قرن بیست و یک خیلی چیزا عوض شده و وقتی یه نفر پشت سر خواهر یه نفر دیگه بد میگه ، اونطرف بر نمیداره از اون یکی بپرسه : اسمت چیه ؟؟؟( یعنی طرف معمولا با یه شاتگان میزنه چشمای یارو بچسبه به سقف
)
تیزرش فیلمهای بسیاری را در بر داشتالبته چیزی که برای من جالب بود یه تیکه از کلیپ یه گروهی بود که خیلی جالب بود برام
تکرار 15:35
«سينما ماوراء» يا «سينما اقتباس»؟!
«نيكلاس نيكل بي» بدون هيچ اعلامي برروي آنتن رفت ...
نخستين فيلم از برنامهي «سينما اقتباس» درحالي روز گذشته ـ يكشنبه (5 اسفندماه) ـ در زمان پخش «سينما ماوراء» از شبكه چهار سيما پخش شد كه همچنان به طور قطع مشخص نشده است آيا اين دو برنامه سينمايي به صورت يك هفته در ميان بر روي آنتن ميروند يا زمان ديگري به برنامهي «سينما اقتباس» اختصاص مييابد.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، پخش تبليغ برنامه «سينما اقتباس» كه حدود دوماه قبل با عنوان «به زودي» آغاز شده بود، به ناگاه قطع شد و در اين مدت خبري مبني بر پخش اين برنامه اعلام نشد.اين درحالي است كه «سينما اقتباس» روز گذشته بدون اعلام قبلي از تلويزيون پخش شد و فيلم «نيكلاس نيكل بي» براساس كتابي از چارلز ديكنز به همراه نقدي از مجتبي راعي در قالب اين برنامه به روي آنتن رفت.
برنامهي «سينما اقتباس» همچنين درحالي پخش شد كه سليماني تهيهكننده اين مجموعه تلويزيوني در گفتوگويي با ايسنا اعلام كرد كه هنوز به طور قطع مشخص نشده است كه اين برنامه در زمان «سينما ماوراء» و به صورت يك هفته در ميان پخش ميشود.
اين تهيهكننده تلويزيوني هرگونه تصميمي در اين خصوص را به نظرات مديران شبكه چهار سينما و جلسهاي كه قرار است امروز (دوشنبه) برگزار شود موكول كرد.
براساس اين گزارش ايسنا، برنامه «سينما ماوراء» نيز كه يكشنبه اين هفته به روي آنتن نرفت، مراحل آمادهسازي سري جديد را در اين مدت گذرانده است و گفته ميشود اين برنامه با پخش فيلم «جاناتان و مرغ دريايي» آغاز خواهد شد.
همچنين علياكبر فرجاد، تهيهكننده سينما ماوراء در گفتوگويي با ايسنا، اعلام كرده است كه فيلم «جاناتان و مرغ دريايي» به همراه نقد و تحليل آن قبل از يكشنبه به شبكه چهار سيما تحويل داده شده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)