امروزم که درست نشد.یکی نیست به این احمق ها بگه که درستش کنن حسابی جوش اوردم.شیطونه میگه.............
امروزم که درست نشد.یکی نیست به این احمق ها بگه که درستش کنن حسابی جوش اوردم.شیطونه میگه.............
مشکل اینه که هر بسته ip که توش پروتکل
ssl
یا همون
tls
هست را سرعتش را کاملا کم کردن ، البته اگه مسیر ان ها به خارج از ایران هست ، تو داخل ایران مثلا بانک ملی مشکلی نیست ، این یعنی فیلتر را در بین خطوط ارتباطی با خارج گذاشتن
هم جلوی چت ، هو جلوی لاگین شدن در https ها و هم جلوی وصل به ایمیل
smtp
گوگل را که بزرگترین مشکل من هست گرفتن
هر چیزی که توش از ssl استفاده شده این مشکل را داره حتی وی پی ان و ...
واسه من هنوز نمیره توش . بدبختی اینجاس که وقتی قطع میکنن میره تا یکی 2 هفته بعدش وصل بشه .
دوستان كسي لينكي از نرم افزار Yahoo Room Spammer يا مشابهش دارد
موفق باشيد
برای من الان درست شد![]()
من یاهو مسنجر 9 رو می تونم با سی ------ باز کنم ولی 8 نمیشه
یعنی توی 8 گزینه via http رو که می زن باید ای پی و پورت سی ------ رو وارد کنم که با اینکه وارد می کنم بازم لاگین نمیشه.
با 8 چجوری باز کنم؟
البته با اولترا سورف هم امتحان کردم نشد
من دو تا سوال دارم
1-چرا در یاهو 9 این کادری که عکسشو گذاشتم لیست اخرین ایدیهایی که باهاشون چت کردم رو نمیاره چجوری میشه از اینجا اورد؟
2-بعضی وقتا که می خوام کانکت بشم این ارور میاد علتش چیه:
![]()
چرا نداره كه عزيز من . اينجا فاضلابي به نام ايرانه !!!!!!!!!
به خدا توالت شستن تو افغانستان به اين نكبت شرف داره !!!
خدايا گناه ما چي بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با وحودی که هنوز یاهو قطعه ولی بهت میگم داستان چیه
برادر من به این میگن شانس بد
یاهو پر از باگ بود این آخری هم رو دستش موند
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم رفتم پاکش کردم یاهو 8 رو ریختم و تموم شد.
بدبختانه یه بلایی هم سر ویندوزت میاره که دقیقا یادم نیست ولی مجبورم کرد که ویندوز عوض کنم
فکر کنم صفحه ران تایم رو پیش میکشه اگه اشتباه نکنم runtime erorr
به هرحال مواظب سیستمت باش و ویندوزت رو هم تا داغون نشده عوض کن
تنها راهش همینه...من واقعا نمی فهمم هر کسی که می تونه باید و باید از این کشور بره...اخه پیامبر هم وقتی ظلم دید حجرت کرد ماها چرا باید بمونیم اخه؟باور کنید افغانستان از اینجا امن تره...دارم دیونه میشم منم 8 نصب دارم متاسفانه 9 با سیستمم ناجوره همش هنگ میکنهمنم با سایت میبو و یا ایبودی میرم....البته icq هم خوب بود ولی خب دوستان نصب ندارنش که
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)