دوستان
در هر حال بعد از كليك روي روي yes يا no در پنجره زير
پنجره error reporting ظاهر ميشه
كه با كليك روي هر كدوم از دكمه هاي آن پنجره زير ظاهر ميشه
حالا من بايد چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان
در هر حال بعد از كليك روي روي yes يا no در پنجره زير
پنجره error reporting ظاهر ميشه
كه با كليك روي هر كدوم از دكمه هاي آن پنجره زير ظاهر ميشه
حالا من بايد چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by badterojan; 07-02-2009 at 00:38.
برای حل این مشکل در XP, وارد Control Panel و سپس System بشین.
وارد تب Hardware بشین و Device Manager رو انتخاب کنین.
بخش Sound, Video, Game Controllers رو باز کنید و Unimodem Half-Duplex Audio device رو در صورت وجود, Disable کنید.
در صورتیکه راه اول ممکن نباشه راه دوم رو عمل کنید یعنی هر گونه مودم رو حذف کنید.
بعد این باید این متن رو توی یه فایل تکست ذخیره کنیم هرکی پرسید بلافاصله کپی پیست کنیم داستان این Unhandked سر دراز داردبرای حل این مشکل در XP, وارد Control Panel و سپس System بشین.
وارد تب Hardware بشین و Device Manager رو انتخاب کنین.
بخش Sound, Video, Game Controllers رو باز کنید و Unimodem Half-Duplex Audio device رو در صورت وجود, Disable کنید.
در صورتیکه راه اول ممکن نباشه راه دوم رو عمل کنید یعنی هر گونه مودم رو حذف کنید.
سلام
جعبه های زرد رنگ که چشمک میزنند رو چجوری باید برداشت؟ همون جعبه ها که روی چتر نجات هست. تو اون مرحله که آبشار داره...
ممنون اگه کمکم کنید
همون اول سه تا داری. ولی اگه تموم شده خوب اف بزن بگیر. از سه تا بیشتر نمیگیره.(فکر کنم)
شما لازم نكرده بردارين . فقط بخوريد به جعبه ها . اون جعبه ها بمب هستن . و بايد بمب هارو بندازين تو ستاره هاي تو نقشه فكر كنم بايد شماره 7 رو بزنيد تا بمب ها بياد درست يادم نيست
مرسی مشکل حل شد. باید سنگرها را با بمب ترکوند. با شماره ی 6.
بالاخره تمومش کردم. مرحله ی آخرش(15) خیلی هیجانیه...
یه سوال: اون کلاها که تو بعضی مرحله ها پیدا میکردی و با f برش میداشتی و تعدادشم 13 عدد بود اگه همشو پیدا کنی چی میشه؟ من فقط 6 تاشو پیدا کردم.
در solo کاربرد نداره.
البته کلاه نبود که برمیداشتی ورق بازی هستند که کنار کلاه هستند و شما اون کارت رو بر میداری و به قول دوستمون فقط توی مولتی پلیر هست مورد استفاده اش
آقا من که کلی حال کردم با این بازی. من زیاد اهل بازی نیستم و اینو به سفارش رفیقم بازی کردم خوشم اومد. قبل از این کریسیس و تایم شیفت هم بازی کردم که اونا هم قشنگ بودن ولی کال آف یه چیز دیگه بود...!
اگه بازی جدید و به قشنگی کال آف سراغ دارید بگید تا برم بخرم... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)