پینگ خیلی نوسان داره. یه بار زیر 200ms میشه. بار دیگه میره تا 1000ms !
مشکل هم ظاهرا سراسریه. معلوم نیست چه خبره
پینگ خیلی نوسان داره. یه بار زیر 200ms میشه. بار دیگه میره تا 1000ms !
مشکل هم ظاهرا سراسریه. معلوم نیست چه خبره
سلام
من آی پی رو با کلی تلاش بردم رو 109
نوسان رو که میگید دارم ولی نسبت به 46 کی هی تایم اوت می داد بهتر هستش.
عجـــــب روزگاري شده، همه در تكاپو هستن واسه پــــيـــــنـــــگ كمتر ولي ...
مكس دزد اگه كارش درست بود هيچوقت به كاربرش نميگفت به ما ربطي نداره
من در تعجبم چرا خودتون رو از شرُ اين دزد سرگردنه خلاص نميكنيد؟
حيف پول تون نيست ميريزيد تو جيب اين راهزن؟؟؟؟
پ ن:
با CMD كه پينگ ميگيرم خيلي از سايتها پينگشون پايينه ولي در عمل خيلي طول ميكشه تا لود بشن شما هم همچين مشكلي دارين؟
Last edited by urumchi; 28-09-2011 at 13:55.
عجیبه . منم چند روزیه همین مشکل رو دارم !
همش لاست میشه. چیکار کنم واقعا؟!؟
![]()
از ديروز بعدازظهر هيچ سايتي واسم لود نميشد
امروز صبح زنگ زدم پشتيباني گفت مشكل از DNS هستش يه آي پي داد گفت اينو ست كن و بعدش همه چي درست شد البته با وضعيتي كه توضيح دادم
217.218.127.127 جالب اينجاست كه الان DNS خودكار عوض شده و ست شده روي 217.218.155.155
Last edited by urumchi; 28-09-2011 at 17:22.
عجب وضعی پیدا کرده اینترنت بیشتر سایت ها باز نمیشن باید برای رفتن به یه سایت از وی پـــــی ان استفاده کنی ! ولی پینگ و سرعت خیلی خوبه نمیدونم چرا اینطوریه
آخه میدونی قضیه چیه مثلا خود من پول رو یه جا دادممن در تعجبم چرا خودتون رو از شرُ اين دزد سرگردنه خلاص نميكنيد؟
حيف پول تون نيست ميريزيد تو جيب اين راهزن؟؟؟؟بعد منتظرم ببینم قضیه نمایندگی صبانت به کجا میرسه تلفنی باهاشون صحبت کردم میگن که ما نمایندگی رسمی صبانت هستیم ولی در جواب اینکه چرا اسمتون رو تو قسمت نمایندگی ها ننوشته ساکت میمونه و بحث رو عوض میکنه کلا آدم های مشکوکی هستن . دیگه دارم از پیشرفت اینرنت تو ارومیه ناامید میشم یدونه شرکت درست و حسابی که کارش رو با دروغ پیش نبره وجود نداره همین مکس نت وقتی میخواستم سرویس بگیرم میگفتن تا ساعت 6 عصر تو دفتر هستیم ولی الان هر موقع زنگ میزنی به مکس نت تبریز وصل میکنن یا میگن بعد ساعت 2 بعد از ظهر کار نمیکنیم .
وضعيت سرويس من كلا ريخته بهم، سرعت دانلود شديدا بالا پايين ميشه، پينگم كه ماشاالله داره مثلا واسه تابناك 240ms ميده و واسه 4.2.2.4 حدود 350ms
صبح هم كه پينگ خيلي پايينتره ولي در عمل لود شدن هر سايتي چه ايراني چه خارجي خيلي طول ميكشه
پنجــشنبـه 7مـــهر 1390 / ســاعــت 1 شـب
وضعيت اينترنت بسيار آشفته ست! مدام به فاصله هر 2 دقيقه يكبار اينترنت قطع ميشه و باز كردن گوگل حدود 20ثانيه طول ميكشه
پينگ سر به فلك ميكشه و هيچ چيز ثابت نيست حتي دانلود منيجر هم ارور ميده و نميتونه فايلهارو دانلود كنه
از همه جالبتر و البته تاسف بارتر اينكه حتي به كنترل پنل اكانت خودم هم دسترسي ندارم و فايرفاكس بيچاره بيخود داره تقلا ميكنه!
از سايت اسپيد تست اصلا نميشه تست گرفت چون از همون اول Failure to load ميشه
دارم با اين فكر ميكنم كه فردا وقتي به پشتيباني كه انصافا سر قضيه DNS سرور خيلي كمكم كرد زنگ زدم قراره چي بهم بگن، لابد ميگن شما مودمتون رو يكبار رست كنيد يا با يك مودم ديگه خط رو چك كنيد كه صد در صد TPlink رو پيشنهاد خواهند داد يا خواهند پرسيد ويندوزتون چيه؟ كه انتظار دارن منم بگم سون يا ايكس پي ولي من ميپيچونم و ميگم من با لينوكس كار ميكنم! اونوقته كه مثل خر در گِل ميمونن و اينطوري ترفندشون خنثي ميشه! و در نهايت از جمله ي " ما خودمون هم براي اولين بار هست كه با همچين موردي مواحه ميشيم! " استفاده ميكنن و لابد باز هم ميخوان كه مودم رو رست كنم! يعني برميگرديم سر خونه ي اول ...
Last edited by urumchi; 29-09-2011 at 01:56.
دوستان عزیز لطفا به هیچ وجه دنبال شرکت بی شعور آنا اینترنت نرید .
واقعا که خیلی بی شعور و بی ادب هستن .
دیشب برای شارژ اکانت رفته بودم شرکت که یک آقایی پشت میز بود که فکر کنم اکثرا می شناسید .
همه جا هم ایشون خودشون رو نشون میدن .
تو نمایشگاه هم بودن .
زمان اکانت من 27 ام ماه قبل تموم شده بود که چون مسافرت بودم نتونستم شارژ کنم .
دیشب رفتم میگم شارژ کنید میگه من از 27 شارژ می کنم یا اگر می خواید از امروز باشه باید جریمه بدید .
گفتم چرا ؟!! گفت پورت شما خالی نشده و باید جریمه بدید !!
گفتم به من چه خالی می کردید میگه قانون هست 13 روز بعد باید خالی کنیم !!!
یک تعرفه زده بودن که مثل همیشه دنبال کلاه برداری بودن .
تعرفه های سازمان تنظیم مقررات :
تعرفه سرویس 1 مگابیت 42 هزار تومان و 512 کیلوبیت هم فکر کنم 25 هزار تومان بود با پهنای نامحدود .
طرف فکر کرده خیلی مخ هست هرچی میگم این خیلی خوب هست از این می تونیم شارژ کنیم میگه نه این کیلوبیت هست مال ما کیلوبایت هست !!!!!!!!
میگم خوب مال شما هم کیلوبیت هست که تقسیم بر 8 میشه میگه نه مال ما فقط تقسیم بر 8 میشه این تقسیم بر 8 بعد تقسیم بر 10 میشه .
یعنی همون مصوبه جدید سازمان که اینا دارن با کلاه برداری میندازن به مللت که حتما شکایت می کنم به سازمان .
ارائه اینترنت به این صورت هست که یک ISP یک خط 10 مگابیت میگیره و این رو به 10 نفر با سرعت 1 مگابیت برای هر نفر می فروشه .
اینا فکر کردن زرنگ هستن یک خط 1 مگابیت میگیرن به 10 نفر می فروشن با همون قیمت خود پهنای باند بعد سرعت تقسیم بر 10 !!!!!
لطفا سراغ این دزدها نرید من هم پورتم رو خالی کردم .
الان در حال حاضر کدوم ISP خوب هست بریم سراغ اونا ؟؟؟
پینگ برام مهم هست . تا 300 خوبه . ثابت باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)