سلام دوست عزیز ببخشید دیر شــد از قسمــت File Manger گوشی میتونید پیدا کنیــد !
C => حافظـه داخلی گوشی
E => مموری موبایل
موفق باشید!
سلام دوست عزیز ببخشید دیر شــد از قسمــت File Manger گوشی میتونید پیدا کنیــد !
C => حافظـه داخلی گوشی
E => مموری موبایل
موفق باشید!
خیلی ممنون. بله پیدا کردم. با کلی نقشه. حالا باید چه کار کنم.![]()
سلام خسته نباشيد خيلي ممنون از زحماتي كه كشيديد خيلي براي من مفيد بود ميخواستم بدونم ميشه يه جوري آنتن دهي GPSرا افزايش داد تا تو فضاهاي بسته هم كار كنه؟
گوشي من 6220 و وقتي چراغ آبيش روشن ميشه خيلي راحت مكانم را نشون ميده اما بعضي مواقع ارتباطش با ماهواره قطع ميشه ولي با يه مدل ديگه نوكيا كه امتحان كردم (مدلش يادم نيست) ارتباط خيلي خوب بود و اصلا قطعي نداشت حتي زير سققم به راحتي و خيلي سريع متصل ميشد
يجا خوندم ميشه آنتن GPSرا با وصل كردن يه آنتن سيمي به صورت دستي قوي كرد كسي اطلاعي از اين موضوع نداره؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
سلام دوســت عزیز کلی نقشــه
پست نخست نوشته که نقشه باید :
باید دوتا فایل باشه با پسوندهای بالانقشه ها دارای دو تا فایل هستن. یکی با پسوند ogf2 و دیگری با پسوند map
موفق باشید!
کسی لطف می کنه می گه من سامسونگ b7320 دارم واسه gps اینم چیزی می زارید . باید چی کار کنم فعال شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام،ممنون از زحمتتاتون
خواهشا نقشه دزفول رو هم اپلود کنید
بفرمایید دوســتان نقشــه دزفول با حجم 5 مــگ![]()
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به دوستان گل پی سی
میگم من یه مشکلی با برنامه اسمارت کام دارم. وقتی برنامه رو باز میکردم، اولش برای اینکه موقعیت اولیه رو پیدا کنه، حدود 10 ثانیه به gprs متصل میشد. البته اینش مشکلی نبود.
حالا سیم کارت همراه اولمو زدم سرش، دیگه مینویسه connection to internet needed. connect? یه همچنین چیزیه. یعنی میگه باید به اینترنت وصل شی. کسی میدونه مشکل چیه؟ اصلا gps چه ربطی به اینترنت داره؟
ممنونم میشم.
یاعلی
سلام دوست عزیز شما باید برید تو تنظیمات برنامه و استفاده از GPS داخلی رو فعال کنیــد ...
برای شما غیره فعال شده و داره از اینترنت استفاده میکنـــه
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)