2-3 هفته قبل من تو دوبي ديدم 22/200 تومن .البته فكر كنم الان بايد 22 باشه
2-3 هفته قبل من تو دوبي ديدم 22/200 تومن .البته فكر كنم الان بايد 22 باشه
تو دبی قیمت ها جهانی هست و همه چی به قیمت خودش نه مثل ایران ما که آزرا وارد میکنن و بعد از کلی گمرک و عوارض و .... به ملت میدن 55 تومن در صورتی که 17 18 تومن قیمت واقعیشه
جدا چرا اين جوري ؟؟؟؟
اين مجلسي جايي تا حالا مطرح نشده كه چرا اين بلا رو ميارن سر ملت؟؟
مجلس خانه ی ملت استجدا چرا اين جوري ؟؟؟؟
اين مجلسي جايي تا حالا مطرح نشده كه چرا اين بلا رو ميارن سر ملت؟؟
یه عده میگن صرفه مسائل نظامی میشه
بعضیا میگن تحریم
بعضیا اصلا نمیگن
در کل معلوم نیست.اگه به جیب کسی هم بره که ما ملت آگاه خواهیم فهمید
ولی خداییش سوخت گرونتر بشه باید باید ماشین ارزون بشه و رقابت شرکت های داخلی شدیدتر تا محصولی مثله تیبا یا پراید و روا ندن دست ملت .هر ند قیمت واقعیش 500 هزار تمن هم نمی ارزه این پراید و روا
اگه ماشینای خارجی با قیمت اصلی وارد بشن دیگه کسی سراغ تولیدات داخلی نمیره!
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
و البته ما برای حقمون همیشه عوارض میدیم!
مثله همین اینترنت مون
من کاری به این مسائل ندارم و واردش نمیشم که علت چیه
فقط یک مورد رو بهش اشاره میکنم در جریان باشید
زمانی که شرکت گروه بهمن خودرو مزدا 3 رو میخواست وارد کنه و خط تولیدش رو ایجاد کنه و روانه بازار کنه من شخصا تو جلسه اون شرکت بودم که اعلام کردند ما خواستیم این خودرو رو به قیمت 12 میلیون تومان به هموطنان بدیم که وزارت صنایع مخالفت کرده و این اجازه رو به ما نداده و قیمت 26 میلیون رو برای ما در نظر گرفته (اگه یادتون باشه مزدا 3 که اومد اون اوایل قیمت 26 میلیون رو داشت) و این خودرو برای شرکت گروه بهمن اونطور که خودشون گفتند حدود 8 میلیون تموم شده ولی الان بستگی به تیپ های مختلف قیمت بالایی رو داره و بین 30 تا 35 میلیون متغیره.
چرا؟..........ما خواستیم این خودرو رو به قیمت 12 میلیون تومان به هموطنان بدیم که وزارت صنایع مخالفت کرده و این اجازه رو به ما نداده و قیمت 26 میلیون رو برای ما در نظر گرفته (اگه یادتون باشه مزدا 3 که اومد اون اوایل قیمت 26 میلیون رو داشت) و این خودرو برای شرکت گروه بهمن اونطور که خودشون گفتند حدود 8 میلیون تموم شده ولی الان بستگی به تیپ های مختلف قیمت بالایی رو داره و بین 30 تا 35 میلیون متغیره.
خوب علت رو که گفتم مخالفت وزارت صنایع بود
بنظر شما اگه مزدا 3 قیمت 12 میلیون وارد بازار میشد کسی میرفت پرشیا 18 میلیون پول بده براش؟ یا 405 رو 14 میلیون پول بده ؟ و ... امثال اون که زیاده
کل این شرکت ها ورشکسته میشدن
دوست عزیزم امین جان اگه دقت بفرمائید تو این ننقل و قول اسمه چند ماشینو آوردن که قیمتشونم کنارش گفته شده.پس پر بیراهم نیستخوب علت رو که گفتم مخالفت وزارت صنایع بود
بنظر شما اگه مزدا 3 قیمت 12 میلیون وارد بازار میشد کسی میرفت پرشیا 18 میلیون پول بده براش؟ یا 405 رو 14 میلیون پول بده ؟ و ... امثال اون که زیاده
کل این شرکت ها ورشکسته میشدن
منم اینو میخوام ببپرسم چرا باید همچین باشه؟
خب اینکه اصلا منصفانه نیست
خب بگذریم
قیمت کمری اگه صفرش گیر بیاد
اگه نه دست دومش چند درمیاد
کدوم مدل؟ GL , GLX , SE , XLI , GRAND
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)