دوست عزیز من هم تا قبل از اپدیت گوشی همین مشکل رو داشتم
ولی بعد از اپدیت وریختن فایل sis installer تو گوشی مشکلم حل شد و نصب شد
دوست عزیز من هم تا قبل از اپدیت گوشی همین مشکل رو داشتم
ولی بعد از اپدیت وریختن فایل sis installer تو گوشی مشکلم حل شد و نصب شد
عزیز جان خاموش و روشن هم کردم ولی بازم تو لیست کیبوردها اضافه نمیشه
در ضمن برنامه فارسی ساز هم همون مشکل دوستان رو دارم
میگه این پک قبلا نصب شده ( فکر کنم با پک زبانی که میخواد جایگزین بشه داری قاطیش میکنه)
كسي تست كرده؟نوشته شده توسط [B
اگه اين هك واسه افزايش صداست پس اين " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " چيه ؟
Last edited by hamed_f65; 07-08-2008 at 11:42.
اونی که من نصب کردم با 2و8 کم و زیاد میشه!یه بار که هر کدوم رو بزنی ولوم میا و با همون جاگ دایال میتونی صدا رو کم و زیاد کنی!در ضمن اگر 2 رو بزنی صدا یه مرحله زیاد و اگر 8 رو بزنی یه مرحله کم میشه
اين هك جديدتره و مشكل خاموش شدن مكرر گوشي در اين هك حل شده شما از هر كدوم خواستيد استفاده كنيد در ضمن پستهاي تاپيك رو بخونيد تا نظرات دوستاني رو كه استفاده كردند ببنيد...
8 رو بزن منو صدا ظاهر ميشه با * و # كم و زياد مشه.
به مطلب زير كاملا دقت كنيد.
اگر دیدید موقع کپی 7 تا فایل .att از فولدر .attfiles همراه پک swmail اونجا که پیغام Overwrite میدهد و Yes رو میزنید ، آخر سر نوشت 0 files pasted ، فایلها حقیقتا Replace نشده این و از هک نتیجه نخواهید گرفت .
علت این مشکل اینست که چون فایلهایی که از درایو z اول کار آوردیم همه Read Only بودن ، پس نمیشه replace شون کرد. پس اول از طریق swiss manager برید و attribut این 7 تا فایلو از read only و archive در بیارید و بعد 7 تا فایل مودیفاید شدرو کپی کنید ، میبینید که ایندفه نوشت 7 files copied در این صورت شما همه مراحل رو صحیح انجام دادید
پيشنهاد ميكنم بعد از انجام كار بالا اول فايلهاي هم اسم رو در درايو c پاك كنيد بعد فايلها رو كپي و جايگزين كنيد اينطوري حتما نتيجه ميگيريد در ضمن بهتره از هك اسپيكر و هدفون استفاده كنيد كه جديدتره....
شما با دكمه هاي 2 و 8 ميتوني كمو زياد كني
بعد كه اونا رو زدي ميتوني با * و # كمو زياد كني![]()
كدوم 7 تا فايل؟
تو اين فايل زيپ بيشتر از 7 تا فايل هستش
دانلود پک کامل به حجم 4.5 مگابایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)