پیرمرد جان تو که داری موتورت رو عمومی میکنی
حداقل برو یک چیز شاخ بخر که ملت حالش رو ببرن
بابا نیمی فهمم
یعنی هیچ کسی تو محلتون نیست به این موتور شما احترام قائل باشه ؟؟؟؟![]()
پیرمرد جان تو که داری موتورت رو عمومی میکنی
بابا نیمی فهمم
یعنی هیچ کسی تو محلتون نیست به این موتور شما احترام قائل باشه ؟؟؟؟![]()
سلامسلام
صفحات منم خرابه ولی عوضش نمی کنم ! یا 8000 کیلومتر دیگه وظیفشه کار کنه تا موتور می ره شما باید نفسشو از خرج کردن بگیری . حرفیم زد فوری ببرش کنار انبار اوراقیا تهدیدش کن ، جواب می ده تازه شتابشم دوبرابر می شه
به صفحه ها فشار روانی وارد نکنید. بچه قاطی می کنه می زنه به سیم آخر دنده ها و جاهای دیگه رو خراب می کنه(بنا به گفته تعمیرکار)
یک سمت انجین رو باز کنید - سمتی که صفحات اونجاست - پیچ یا پیچ هایی که برای نگاه داشتن صفحات هست را سفت تر کنید تا صفحات نزدیکتر گردند. با این کار یه مقدار دیگه هم کار می کنند مگه اینکه صفحات واقعا تمام شده باشند
من این تز تهدید شما را روی ترمز موتور پیاده کردم.خوب نمی گرفت ! گذاشتم کنار حیاط گفتم دیگه روشنت نمی کنم!
حالا می خوام برم تستش کنم.
می خوام تو 5 متری یک کامیون با 80 تا سرعت بزنم رو ترمز ببینم می ایستد یا نه !
این همون ژنرال چینیه یا ژاپینه نیست؟!سلام بر شما دوست عزیز
سائو سائو تلفظ درستشه
با احترام
فکر کنم طرز صحیح نوشتنش این باشه
Tsao Tsao
Last edited by zahedy2006; 16-09-2010 at 12:35.
کویر رادیسون بردار که حرف نداره
پیشرو 135 سیسی هم هست که البته بیشتر قدرتی هست و نه سرعتی
کامنتهای قبلی رو بخونید
از نظر امنیت شما نباید به درپوش سوئیچ اکتفا کنی
من که همیشه اگه کارم بیشتر از 5 دقیقه طول بکشه حتما قفل و زنجیرش میکنم تازه یه قفل آویز هم میزنم به اسپوک چرخ عقب که مانع چرخیدن چرخ میشه
اینجوری اگر (اگر) هم دزد بتونه ببرتش دیگه آنچنان خودموسرزنش نمیکنم که ای کاش قفلش کرده بودم
تازه من شب موتور توی حیاط که باشه هم باز قفلش میکنم
سلام به همه دوستان.
دوستان برای آب بندی یه موتور 200 چه دستور العملی تجویز می کنن ؟ روغن موتور رو کی باید تعویض کرد؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کاملی داه توضیح بده.
سلام
موتور 200 سی.سی ؟ چه موتوری ؟
سلام .
بله 200 سی سی هستش. طرح تریل بازار داخلی، فکر می کنم روان باشه! (برای یکی از دوستانه).
تقریبا 13000 تا کارکرده.
من رفتم از نمایندگی گرفتم و به قول خودشون جنس فابریک بمن دادند ولی متفرقه تو گمرک 20 تومن هم پیدا میشه.
جالب اینجاست که دیرزو بوق سمت چپ موتورمم یهو از کار افتاد.هرکاری کردم و تعمیرکار هم هرکاری کرد نتونست راش بندازه،گفت مرخصه.رفتم یه بوق نو گرفتم به قیمت 10 تومن . به قول نمایندگی فابریک فابریک.
به فروشنده گفتم حالا خوبه جنس هندیه انقدر فابریک فابریک می کنید اگه ژاپنی بود چیکارمون می کردید.
حالا خوبیش اینه که حداقل تک می فروشند آدم مجبور نیست که حتما جفت بخره.
بازاریه هاااااااا....
دیشب حدودای ساعت 11 برق کل محل رفت . ظلمات کامل !پیرمرد جان تو که داری موتورت رو عمومی میکنی
بابا نیمی فهمم
یعنی هیچ کسی تو محلتون نیست به این موتور شما احترام قائل باشه ؟؟؟؟
ولی کوچه بخاطر بنظرم فوت یکی از همسایه ها شلوغ بود . دو بار صدای موتورو شنیدم . دیگه در حالیکه تو بستر در خواب بودم گفتم : بردن دیگه ... خداحافظ ای موتور .. آخیش از شرش راحت شدم . الان صبح دیدم هنوز جلوی دره ولی لاستیکش رو تو گوشه ی دیوار فرو کردن ! همیشه جای دست و پای مردم روی گرد و خاک زین مشخصه
زاهدی جان این روکش موتور رو نپرسیدی ؟
بوق منم از هر دوبار ، یکبار می زنه . نمی دونم بخاطر این هست که با آب شستمش یا ...جالب اینجاست که دیرزو بوق سمت چپ موتورمم یهو از کار افتاد.هرکاری کردم و تعمیرکار هم هرکاری کرد نتونست راش بندازه،گفت مرخصه.رفتم یه بوق نو گرفتم به قیمت 10 تومن . به قول نمایندگی فابریک فابریک.
شما بعد از مثلا دو-سه روز موتور رو تو هوای شب یا صبح زود روشن می کنی ، موتور چطوره ؟ سرحال استارت می خوره یا دوبار استارت می زنید یا باید یه دقیقه بمونه تا گرم شه ؟ چون من اگه ساسات رو نکشم بعضی وقتا اصلا روشن نمی مونه و دوباره استارت می خوره . وقتیم یکی دو دقیقه گرمش نکرده باشم هنوز چند متری نرفتم ، خفه می کنه
فکر نکنم بوقت به آب ربطی داشته باشه چون من همیشه موتورمو و موتورهای قبلیم رو با آب راحت می شورم و فقط اندفعه برای بوقم این اتفاق افتاد.
من موتورم رو توی پارکینگ میذارم و توی هوای آزاد نیست و اگه یه هفته هم تو پارکینگ بخوابه با یه تک استارت روشن میشه مگر زمستون باشه که بخوام ساسات بکشم.
ولی همیشه بعد از روشن شدن باید یکی دو دقیقه ای کار کنه تا گرم بشه و میزون کار کنه بعد راه بیفتم.چون من همیشه گاز موتور رو کم می کنم و روی حداقل تنظیم می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)