باشه در هر صورت باید در تاپیک رفع اشکال مودم و ... بگوید که بچه های آسیاتک به همون جا سر می زنند . دلیل قانع کننده ای نیست .
شما همین نوشته رو به اون تاپیک منتقل کنید زودتر جواب می گیرید .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
باشه در هر صورت باید در تاپیک رفع اشکال مودم و ... بگوید که بچه های آسیاتک به همون جا سر می زنند . دلیل قانع کننده ای نیست .
شما همین نوشته رو به اون تاپیک منتقل کنید زودتر جواب می گیرید .
بچه های آیا تکی سلام...
اقا من مشکلم خیلی زیاد شده با آیا تک! تازگی ها چند روزه سرور دی سی میشه و همش موقع دانلود ریست میکنه!!!! اصلا نمیتونم هیچی دانلود کنم وسطش میپره تازه حجمم الکی تموم میشه!!! باید چیکار کنم ؟ ایراد از کجاست! به این اسیا تکم بزنگ همش میگه از مخابراته!
بچه ها من الان اين منزل جديد اومدم مجتمع هست كه تعاوني آب و فاضلاب ساخته و بعد فروخته الان قلنامه اي كه نوشته شده تلفن منزل ذكر شده ولي فيش تلفن به اسم تعاوني آب و فاضلاب مونده. الان من بخوام اينترنت بگيرم مشكلي نداره قلنامه و كپي مستاجر رو بدم ؟؟؟؟ من خودم فيش رو با عابربانك پرداخت كردم و كپي رو دارم . كسي مچين موردي داشته تا به حال؟؟ اين شركتهاي اي دي اس ال پيش مخابرات مگه اعتبار ندارن ؟!!!
منظورت اینه که resumi ش خراب شده ؟ برای من هم همینطوره از سایت هایی که قابلیت Resumi دارن هم دانلود میکنم ادامش که قطع میکنم باز از اول باید دانلود کنم یه هفته اینطور شده
آقا برای شما مشکلی نیست آسیاتک
از ساعت 12 ظهر ماله من قعطه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نیست
گفت مودمو خاموش روشن کن کردم
گفت ریست کن سیستمو کردم
گفت درایور مودم رو پاک کن از اول بریز ریختم
تو رو خدا یه کمکی به من بکنید
اول این میاد
conecting throgh wan mini port
بعد میگه نمیتونه با مرکز ارتباط برقرار کنه
)))))))))))):
شاید مودمت سوخته باشه....چراغ هاش روشن میشن...یا خاموش.....مدلش چی هست>>>؟؟؟آقا برای شما مشکلی نیست آسیاتک
از ساعت 12 ظهر ماله من قعطه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نیست
گفت مودمو خاموش روشن کن کردم
گفت ریست کن سیستمو کردم
گفت درایور مودم رو پاک کن از اول بریز ریختم
تو رو خدا یه کمکی به من بکنید
اول این میاد
conecting throgh wan mini port
بعد میگه نمیتونه با مرکز ارتباط برقرار کنه
نه
سالمه
هر دو تا چراغش روشنه
مودمم همینه که آسیا میده
correcess
اگر اجاره نامه مال همون آدرس که تو فیش تلفن باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد در غیر اینصورت یک خط تلفن مهمونی
دوست عزیز آیا از پورت usb استفاده میکنی؟
آیا چراغ مودمت ثابت میشود؟
آنتی ویروس چی رو سیستمت داری؟
چند وقت ویندوزت رو عوض کردی؟
دوست عزیز ار چه سروری دانلود میکنی؟
یاینکه یک فایل قابلیت ریس داشته باشه هیچ ربطی به اینترنت شما نداره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)