تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 254 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

در آغاز فعالیت امین شوفر's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    توی کابین رنو!!!!!!

پيش فرض

سلام.به خاطر راهماییه خوب و کاملتون خیلیییییییییییییییییییییی یییییی ممنمون.پس حالا که اینطور شد به همون بار ترانزیت با رنو بسنده میکنم.خیلی لطف کردین مرسی

محمد جان سلام.خسته نباشی دوست عزیز.من عکس از رنو ترانزیت میخاستم.اگه امکانش هست میتونم عکسارو توی صفحم داشته باشم؟؟؟!!! ممنون میشم اگه بفرستی!!

سلام.مگه هنوزم از tx استفاده میشه؟؟؟
    Last edited by mohamad skystar; 03-06-2012 at 14:44.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام.به خاطر راهماییه خوب و کاملتون خیلیییییییییییییییییییییی یییییی ممنمون.پس حالا که اینطور شد به همون بار ترانزیت با رنو بسنده میکنم.خیلی لطف کردین مرسی

محمد جان سلام.خسته نباشی دوست عزیز.من عکس از رنو ترانزیت میخاستم.اگه امکانش هست میتونم عکسارو توی صفحم داشته باشم؟؟؟!!! ممنون میشم اگه بفرستی!!

سلام.مگه هنوزم از tx استفاده میشه؟؟؟
    دوست من عکس هایی که شما میخواین به راحتی از طریق گوگل میتونید جستجو کنید .
    TX الان 5 ساله تولید نمیشه اما ازش استفاده میشه خیلی هم عالیه

3. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت امین شوفر's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    توی کابین رنو!!!!!!

پيش فرض

محمد جان ممنون.توی گوگل رفتم و استفاده کردم.ازین که اطلاعات tx بهم دادی مرسی.

سلام افشین جان.داداش توی صحبتات گفتی که ترانزیت کار کردی.میخاستم ازت بپرس توی خط ترانزیت چطوری بود؟؟ سخت بود؟؟ من چندبار عراق رفتم امام کمک شوفر بودم و تا حدی سختی رو احساس نمیکردم!! داداش اگه وقت داشتی راجب ترانزینت و فعالیتاش 1صحبتی باهام بکن.باتشکردوست عزیز
    Last edited by mohamad skystar; 06-06-2012 at 10:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin13720's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

بدترین گرایش رانندگی اتوبوسه هیچی تریلر نمیشه اونم فقط از نوع ترانزیت
    با اتوبوس باید با 40 نفر سرو کله بزنی یکی بچش گریه میکنه ساکت نمیشه یکی مریضه توی ماشین استفراغ میکنه یکی جیش داره یکی میگه کولرو چرا خاموش کردی روشن کن یکی میگه سرده خاموش کن کمش کن زیادش کن . صدای اهنگ ضبط بلنده سرم درد گرفت خاموشش کن تازه وقتی پیاده میشه میگه توی چمدونم فلان چیز بود حالا نیست حتما شاگردد برداشته باز پاسگاه دادگاه تا وضعیت مشخص نشه ماشین باید توی پارکینگ بخوابه. بدتر از همه اینکه ازادی نداری باید لحاف دشکتو ببری توی ماشین مثلا امروز عصر از مشهد میری تهران فردا صبح میرسی دوباره همون روز عصرش باید برگردی بیای مشهد دیگه خودت حسابشو بکن چقدر این کار خسته کنندس . باید برای ناهار شام نماز صبح ظهر شب وایستی اقایون خانوما برن نمازشونو بخونن علافیش خیلی ئه از من میشنوی اصلا سمت اتوبوس نرو.
    اما تریلر اگه داخله کار بکنی وقتی میرسی بندر اتاق داره با کولر گازی شندرغاز پول واسه ی 24 ساعت میدی یه تخت میگیری زیره کولر گازی 24 ساعت عشقه دنیارو میکنی اگه هنوز نوبتت نشده دوباره 24 ساعت دیگه نخواستی حوصلت سر رفت میری قشم میری توی شهر بندرعباس میچرخی یه فالوده بستنی ناب میزنی جیگرت حال بیاد دوباره برگشتی نخواستی اتاق بگیری میری توی ماشینت کولر درجارو میزنی صفا میکنی اگه توی ماشین مانیتورو ویدئو نصب کرده باشی بندر کلوپ داره هر رقم فیلمی که دلت بخواد اونجا هست میگیری میاری با رفیقات توی ماشین زیره کولر تخمه میشکنینو فیلم نگاه میکنین دوباره نخواستی میری کناره ساحل شنا میکنی اونائیم که داخله کار میکنن توی ساختمون اعلام بار کولر داره یخ میکنی بین راه هرجا دلت خواست وایمیستی ... مثلا من خودم زمانی که از بندر بار میزدم برای ترکمنستان بین راه یه شهری هست به اسم فردوس بیشتره وقتا میرفتم ابگرم فردوس یه ابی به بدن میزدم خلاصه هرجایه باصفایی میدیدم نگه میداشتم از طبیعت و امکانات مثل همین ابگرم فردوس استفاده میکردم... ماشین باری مثل کامیون و تریلر خوبیش اینکه ازادی اما با اتوبوس زندانی میشی دیگه اختیارت دسته خودت نیست همیشه یک مسیر همیشه یک ترمینال واقعا خسته کنندس خیلی یک نواخته.
    در مورده درامد هم باید بهت بگم بستگی داره با تریلر کجا کار بکنی داخل کشور یا ترانزیت و ماشینت چند تن بار بخوره.
    ازادی رو با هیچی عوض نکن چندتا از رفیقای خودم رفتن سمت اتوبوس بعد یه مدت اومدن گفتن عجب غلطی کردیم !
    دوست عزیز جناب افشین خان تمام فرمایشات شما در مورد اتوبوس و تریلی درسته یعنی این که شوفر اتوبوس باید دست به سینه 40 نفر مسافر با سلیقه های مختلف باشی ولی تریلی خودتی و خودت هرحا خواستی میزنی بقل و استراحت میکنی
    ولی با این که گفتی بدترین نوع گرایش رانندگی اتوبوسه من یکی به شخصه باهاتون مخالفم چون این که اتوبوس یا تریلی رو انتخاب کنی کاملا یه انتخاب شخصصه و بستگی به شخص داره مثلا خود من دیوانه وار عاشق اوتوبوسم و ازش خسته نمیشم
    داییم اتوبوس داره و خیلی همراش میرم واقعا حال میکنم وقتی با اتوبوس میرم جاده و این که گفتی خسته کننده هست توی یک خط و مسیر کارکردن درسته ولی عوضش یه خط ثابت داری و میدونی که مسافر هست و ماشین نباید بخوابه ولی تریلی وقتی میری بندر شاید بار نباشه و یک هفته یا بیشتر ممکن باشه بخوابی

امین خان درمورد tx چی اطلاعاتی مورد نیازتون هست ب جز اونایی که تو سایت رانیران نوشته؟
    به نظر من توضیحات سایت رانیران کامله

6. این کاربر از amin13720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام افشین جان.داداش توی صحبتات گفتی که ترانزیت کار کردی.میخاستم ازت بپرس توی خط ترانزیت چطوری بود؟؟ سخت بود؟؟ من چندبار عراق رفتم امام کمک شوفر بودم و تا حدی سختی رو احساس نمیکردم!! داداش اگه وقت داشتی راجب ترانزینت و فعالیتاش 1صحبتی باهام بکن.باتشکردوست عزیز
    سلام عزیزم
    نه اگه ماشینت کولرش روبراه باشه و چه بهتر اگه کولر درجا داشته باشه هیچ سختی نداره بندر فقط توی فصل گرما برای کسایی که از نعمت کولر بی بهراند جهنمه
    پارکینگ ترانزیتی ها از بقیه جداست و 90% اوقات علافی نداره به محض اینکه برسی نماینده شرکتی که باهاش قرارداد داری حواله ی بار رو برات میاره میری اسکله جرثقیل کانتینر رو میذاره روی تریلر اگه تیغه داشته باشی که راحته قلاب هارو میچرخونی کانتینر مهار میشه بدونه هیچ کثافت کاری و معطلی و چادر کشی و جغجغه سفت کردن.. اما اگه تریلرت کفی باشه باید زنجیر بندازی با زنجیر کانتینر رو مهار کنی.
    یه مامور از صبح تا ظهر برگه های خروج رو امضا میکنه و باید مدارک راننده و ماشین و بار رو باهمدیگه مطابقت کنه و برای مقصد یک مسیر رو مشخص میکنه که به اصطلاح نباید از این مسیر خارج بشی که همش فرمالیتس !!!
    رسیدی گمرک لبه مرز بستگی داره شلوغ باشه یا نه معمولا به 1 روز رد میشی.. از مرز هم که تا عشق اباد راهی نیست چشم بهم بزنی رسیدی... بعضی ها میمونن بار میزنن برمیگردن بعضی ها هم نه تا خالی میکنن سرته میکنن برمیگردن ... معمولا من برمیگشتم از خاف سنگ اهن میزدم برای بندر کرایشم عالی بود ( به لفظ عامیانه میگن سنگ وگرنه در اصل خاک اهن هستش نیسان دنده عقب میاد میره توی کانتینر خاکارو خالی میکنه تا تناژت کامل بشه)
    اروپا دیدنی تره اما مسیرش یکم دوره
    درکل ماشین عشقه اگه عاشق باشی خسته نمیشی

دوست عزیز جناب افشین خان تمام فرمایشات شما در مورد اتوبوس و تریلی درسته یعنی این که شوفر اتوبوس باید دست به سینه 40 نفر مسافر با سلیقه های مختلف باشی ولی تریلی خودتی و خودت هرحا خواستی میزنی بقل و استراحت میکنی
    ولی با این که گفتی بدترین نوع گرایش رانندگی اتوبوسه من یکی به شخصه باهاتون مخالفم چون این که اتوبوس یا تریلی رو انتخاب کنی کاملا یه انتخاب شخصصه و بستگی به شخص داره مثلا خود من دیوانه وار عاشق اوتوبوسم و ازش خسته نمیشم
    داییم اتوبوس داره و خیلی همراش میرم واقعا حال میکنم وقتی با اتوبوس میرم جاده و این که گفتی خسته کننده هست توی یک خط و مسیر کارکردن درسته ولی عوضش یه خط ثابت داری و میدونی که مسافر هست و ماشین نباید بخوابه ولی تریلی وقتی میری بندر شاید بار نباشه و یک هفته یا بیشتر ممکن باشه بخوابی

امین خان درمورد tx چی اطلاعاتی مورد نیازتون هست ب جز اونایی که تو سایت رانیران نوشته؟
    به نظر من توضیحات سایت رانیران کامله
    امین جان همیشه مسافر نیست برخی اوقات سال مجبور میشی با یک سوم ظرفیت حرکت بکنی که خرج استهلاک ماشین درنمیاد اما تریلی اگه بار نبود میخوابی ماشینت استهلاکی نداره کسی نمیتونه مجبورت بکنه باری رو بزنی که صرفه ی اقتصادی نداره... اگه توی دوران خرابی و کمبوده مسافر برای تعاونی سرویس دهی نداشته باشی زمانی هم که کاره مسافر راه میفته و شلوغ میشه مثله 3 ماه تعطیلی و عید دیگه بهت مسافر نمیده... من گاهی اوقات با اتوبوس رفقا سرویس میرم و هنوز هم اگه مشکلی براشون پیش بیاد میرم مثلا زمانی که کاره اداری دارن یا عروسی یا خدایی نکرده تعزیت.
    یجورایی در هر دو حوزه ی اتوبوس و تریلی فعالیت دارم اما به نظره من تریلی بهتر بود ولی خوب هرکی یه عشقی داره و نظره همه محترمه
    قضیه ی خواب تریلی توی بندر بیشتر ماله کسایی هست که داخل کشور کار میکنن الان بخاطر تحریم ها وضع بار یکم بد شده وگرنه قدیم که تحریمی در کار نبود داخله ها نهایتا 2 روزه بار میزدن ترانزیتی ها هم اگه صبح میرسیدن تا ظهر بارشونو زده بودن و اگه یکم بجنبن همون روز هم میتونن از بندر خروج بشن
    ماهم که ترانزیت کار میکنیم زمانی که ایران تحریم نبود تا ماهی 4 بار عشق اباد میرفتیم اما الان به ماهی 2 بار رسیده که همین الانش هم با وضع بده بار از اتوبوس درامدش بیشتره.
    Last edited by mohamad skystar; 06-06-2012 at 10:01.

8. این کاربر از AfsHiN. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بدترین گرایش رانندگی اتوبوسه هیچی تریلر نمیشه اونم فقط از نوع ترانزیت
    با اتوبوس باید با 40 نفر سرو کله بزنی یکی بچش گریه میکنه ساکت نمیشه یکی مریضه توی ماشین استفراغ میکنه یکی جیش داره یکی میگه کولرو چرا خاموش کردی روشن کن یکی میگه سرده خاموش کن کمش کن زیادش کن . صدای اهنگ ضبط بلنده سرم درد گرفت خاموشش کن تازه وقتی پیاده میشه میگه توی چمدونم فلان چیز بود حالا نیست حتما شاگردد برداشته باز پاسگاه دادگاه تا وضعیت مشخص نشه ماشین باید توی پارکینگ بخوابه. بدتر از همه اینکه ازادی نداری باید لحاف دشکتو ببری توی ماشین مثلا امروز عصر از مشهد میری تهران فردا صبح میرسی دوباره همون روز عصرش باید برگردی بیای مشهد دیگه خودت حسابشو بکن چقدر این کار خسته کنندس . باید برای ناهار شام نماز صبح ظهر شب وایستی اقایون خانوما برن نمازشونو بخونن علافیش خیلی ئه از من میشنوی اصلا سمت اتوبوس نرو.
    اما تریلر اگه داخله کار بکنی وقتی میرسی بندر اتاق داره با کولر گازی شندرغاز پول واسه ی 24 ساعت میدی یه تخت میگیری زیره کولر گازی 24 ساعت عشقه دنیارو میکنی اگه هنوز نوبتت نشده دوباره 24 ساعت دیگه نخواستی حوصلت سر رفت میری قشم میری توی شهر بندرعباس میچرخی یه فالوده بستنی ناب میزنی جیگرت حال بیاد دوباره برگشتی نخواستی اتاق بگیری میری توی ماشینت کولر درجارو میزنی صفا میکنی اگه توی ماشین مانیتورو ویدئو نصب کرده باشی بندر کلوپ داره هر رقم فیلمی که دلت بخواد اونجا هست میگیری میاری با رفیقات توی ماشین زیره کولر تخمه میشکنینو فیلم نگاه میکنین دوباره نخواستی میری کناره ساحل شنا میکنی اونائیم که داخله کار میکنن توی ساختمون اعلام بار کولر داره یخ میکنی بین راه هرجا دلت خواست وایمیستی ... مثلا من خودم زمانی که از بندر بار میزدم برای ترکمنستان بین راه یه شهری هست به اسم فردوس بیشتره وقتا میرفتم ابگرم فردوس یه ابی به بدن میزدم خلاصه هرجایه باصفایی میدیدم نگه میداشتم از طبیعت و امکانات مثل همین ابگرم فردوس استفاده میکردم... ماشین باری مثل کامیون و تریلر خوبیش اینکه ازادی اما با اتوبوس زندانی میشی دیگه اختیارت دسته خودت نیست همیشه یک مسیر همیشه یک ترمینال واقعا خسته کنندس خیلی یک نواخته.
    در مورده درامد هم باید بهت بگم بستگی داره با تریلر کجا کار بکنی داخل کشور یا ترانزیت و ماشینت چند تن بار بخوره.
    ازادی رو با هیچی عوض نکن چندتا از رفیقای خودم رفتن سمت اتوبوس بعد یه مدت اومدن گفتن عجب غلطی کردیم !
    افشین جان در مورد بندر عباس و پایانه های ترانزیت و داخلیش هیچ حرفی نمیزنم درست خیلی تکمیل و رافاهی هستند ولی آیا 4 روز خوابیدن و صرفا تخمه شکستن برای راننده ای که برای هر بار بندر عباس رفتن 1 بار هم 150 هزار تومن پول روغن و نزدیک به 200 هزار تومن پول گازئیل میده به نظرت خیلی اقتصادی هست؟ الان بهترین در آمد رو یخچال دار ها دارن که اونم با وضعیت قیمت لاستیک و لوازم یدکی مصرفی و هزینه های مصرفی نسبتا با صرفه هست . هر کس هم میگه خیلی کار خوبیه به نظر من که پدرم 40 سال و برادرم نزدیک 15 سال و داییم 20 سال این کاره بودن کار خوبی بود و الان نیست چه خارجی چه داخلی . نمیدونم شما رو چه حساب کتابی داری میگی خیلی راحته .

10. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت truck market's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    چادر

پيش فرض

سلام امیر جان من تازه عضو این سایت شدم بنظرم خیلی شما خوش بین هستی
    من هم تریلی دارم هم اتوبوس داشتم
    به این موضوع توجه داشته باش یه اتوبوس مثلا B9 باحد اکثر ظرفیت 40مسافر ازتهران به تبریز کمیسیون در رفته هر مسافر 8000تومن توی خوشبینی هر دوکله پر درآمدش میشه 640000تومان این دحالیه که این مسافت 24 ساعته طی مشه از این مبلغ 120000 تومن حقوق دو راننده 50000کرایه شاگرد و1200لیتر گازوئیل 180000تومان سوخت سر جمع 350000 تومان میپره 290000 تومان برای صاحب ماشین تازه هر 8000کیلومتر روغنباید تعوض شه با بیمه سنگین ومخارج بالا اصلا توجیه اقتصادی نداره .
    البته یکسیری از صاحبان ماشین که راننده هستن براشون بد نیست چون مثل کامیون به ماشین بار میزنن میتونن یه جور پیش ببرن ولی اگه گیر بیافتن هرچی خوردنو باید بالابیارن.
    یه مثال دیگه اینکه من سال 89همزمان باهم نهایتا بادو هفته اختلاف تحویل یه پریمیوم تحویل گرفتم به قیمت 142000000تومن ویه B9 گرفتم 197000000 بعد از 14 ماه پریمیومو فروختم 215000000 با 211هزارتا کارکرد ولی B9با چه بد بختی که قیمت صفرش شده نزدیک 300000000 تومن 320هزار کارکرد فروختم 163000000تومن البته اینم بگم اتوبوس ماهی زشت زیبا 6000000تومن کارکرد داشت .
    رنوهم ماهی از 8000000تا 12000000برام کار کرده بود حالا خودت بسنج صرف باکدومه ؟
    الانم بهترین گزینه برای تریلی یا تانکر سوخته که سرویس افقانستان برن باکرایه 13000000تومن دست کمم سه سرویس در 2 ماه میخوره مصافتش هم از بار گیری تا تخلیه 2300کیلومتر
    یا گاز مایه از ترکمنستان به ایرانه کرایشم 3000000تومن در ماه اگه کننده باشی 10سرویس میخوره
    موفق باشید

فکر کنم منظورت از FH همون FMباشه
    FHکشنده هاست

دوست عزیز فعلا ماز فقط با موتور طرح بنز در بازار موجود است قیمت در حدود 163تومن وخدماتشم با شرکت گواه هست .
    مشخصات فنی : گیربکس طرح ZF 154 ساخت تی تان اوکراین
    موتور ساخت چانگ یانگ
    دف وریش ساخت اوکراین که واقعا نشون میده ساختار ابتدائی و خرکی داره
    EBS و ERS ساخت وابکو چینهاگه اطلاعات دیگه از این کامیون 7 پدر خواستی سوال کنید تا براتون بگم
    Last edited by mohamad skystar; 19-06-2012 at 17:51.

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

اف ام هم کشنده داره تو ایران هم کم و بیش هست بیشتر هم تانکر هستن.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

اف ام هم کشنده داره تو ایران هم کم و بیش هست بیشتر هم تانکر هستن.
    به به ببین کی اومده
    شیرین خانم چند وقت نبودی این تاپیک داشت خاک میخوردا!!!
    بله کشنده های fm تو ایران هستن من که به جز تانکر چیز دیگه ای ازشون ندیدم

14. این کاربر از amin13720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام امیر جان من تازه عضو این سایت شدم بنظرم خیلی شما خوش بین هستی
    من هم تریلی دارم هم اتوبوس داشتم
    به این موضوع توجه داشته باش یه اتوبوس مثلا B9 باحد اکثر ظرفیت 40مسافر ازتهران به تبریز کمیسیون در رفته هر مسافر 8000تومن توی خوشبینی هر دوکله پر درآمدش میشه 640000تومان این دحالیه که این مسافت 24 ساعته طی مشه از این مبلغ 120000 تومن حقوق دو راننده 50000کرایه شاگرد و1200لیتر گازوئیل 180000تومان سوخت سر جمع 350000 تومان میپره 290000 تومان برای صاحب ماشین تازه هر 8000کیلومتر روغنباید تعوض شه با بیمه سنگین ومخارج بالا اصلا توجیه اقتصادی نداره .
    دوست عزیز این کرایه ای که برای این مسیر نوشتی درسته؟؟؟؟؟
    ماشینای رفسنجان کرمان حدود 5 6 تا c457 هستن که یه ماشین تو خط رفسنجان کرمان داره روزی 3 سرویس سروته میره از این که شما نوشتی که بیشتر در میاره اونوقت تهران تبریز اینقد؟؟؟؟
    مسافت رفسنجان - مشهد هزار کیلومتر هست که اتوبوس ساعت 2 از حرکت میکنه و صبح ساعت 7 میرسه و قیمت بلیطش 19500 هست که 150000 تومن راننده ها و 50000 تومن شاگرد و 150000 تومن پول گازوئیل میشه که حق کمیسون تعاونی و این چیزا رو کم کنی آخرش چیزی حدود 800 900 هزار تومن هر سرویس برا ماشین میمونه
    تو رفسنجان 12 ماشین هست که خط مشهد یا تهران کار میکنن که تهران درآمودش بیشتر هست و همه ماشینا هر روز پر حرکت میکنن که از این 12 ماشین 3تاشون مال پسرعموهام هستن و یکیشون مال داییم هست
    Last edited by amin13720; 20-06-2012 at 09:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •