بدترین گرایش رانندگی اتوبوسه هیچی تریلر نمیشه اونم فقط از نوع ترانزیت
با اتوبوس باید با 40 نفر سرو کله بزنی یکی بچش گریه میکنه ساکت نمیشه یکی مریضه توی ماشین استفراغ میکنه یکی جیش داره یکی میگه کولرو چرا خاموش کردی روشن کن یکی میگه سرده خاموش کن کمش کن زیادش کن . صدای اهنگ ضبط بلنده سرم درد گرفت خاموشش کن تازه وقتی پیاده میشه میگه توی چمدونم فلان چیز بود حالا نیست حتما شاگردد برداشته باز پاسگاه دادگاه تا وضعیت مشخص نشه ماشین باید توی پارکینگ بخوابه. بدتر از همه اینکه ازادی نداری باید لحاف دشکتو ببری توی ماشین مثلا امروز عصر از مشهد میری تهران فردا صبح میرسی دوباره همون روز عصرش باید برگردی بیای مشهد دیگه خودت حسابشو بکن چقدر این کار خسته کنندس . باید برای ناهار شام نماز صبح ظهر شب وایستی اقایون خانوما برن نمازشونو بخونن علافیش خیلی ئه از من میشنوی اصلا سمت اتوبوس نرو.
اما تریلر اگه داخله کار بکنی وقتی میرسی بندر اتاق داره با کولر گازی شندرغاز پول واسه ی 24 ساعت میدی یه تخت میگیری زیره کولر گازی 24 ساعت عشقه دنیارو میکنی اگه هنوز نوبتت نشده دوباره 24 ساعت دیگه نخواستی حوصلت سر رفت میری قشم میری توی شهر بندرعباس میچرخی یه فالوده بستنی ناب میزنی جیگرت حال بیاد دوباره برگشتی نخواستی اتاق بگیری میری توی ماشینت کولر درجارو میزنی صفا میکنی اگه توی ماشین مانیتورو ویدئو نصب کرده باشی بندر کلوپ داره هر رقم فیلمی که دلت بخواد اونجا هست میگیری میاری با رفیقات توی ماشین زیره کولر تخمه میشکنینو فیلم نگاه میکنین دوباره نخواستی میری کناره ساحل شنا میکنی اونائیم که داخله کار میکنن توی ساختمون اعلام بار کولر داره یخ میکنی بین راه هرجا دلت خواست وایمیستی ... مثلا من خودم زمانی که از بندر بار میزدم برای ترکمنستان بین راه یه شهری هست به اسم فردوس بیشتره وقتا میرفتم ابگرم فردوس یه ابی به بدن میزدم خلاصه هرجایه باصفایی میدیدم نگه میداشتم از طبیعت و امکانات مثل همین ابگرم فردوس استفاده میکردم... ماشین باری مثل کامیون و تریلر خوبیش اینکه ازادی اما با اتوبوس زندانی میشی دیگه اختیارت دسته خودت نیست همیشه یک مسیر همیشه یک ترمینال واقعا خسته کنندس خیلی یک نواخته.
در مورده درامد هم باید بهت بگم بستگی داره با تریلر کجا کار بکنی داخل کشور یا ترانزیت و ماشینت چند تن بار بخوره.
ازادی رو با هیچی عوض نکن چندتا از رفیقای خودم رفتن سمت اتوبوس بعد یه مدت اومدن گفتن عجب غلطی کردیم !