باید دزدگیر نصب کنی توی قسمتی که تلفون هست و اینا دزدگیر هم هست یا توی بخش alerts یعنی گووش بزنگ خطر ها روی دیوار هم نصب میشه
باید دزدگیر نصب کنی توی قسمتی که تلفون هست و اینا دزدگیر هم هست یا توی بخش alerts یعنی گووش بزنگ خطر ها روی دیوار هم نصب میشه
دزدگیر نصب کردم به پلیس هم زنگ میزنم اما میاد فک میکنه سرکارش گذاشتم جریمه میکنه
ضبط صوت خوشگلمو با خودش برد
بذا ببره کی به کیه یکی دیگه بخر
مال منم یه بار برد قبل از نصب دزد گیر
نميشه مثل سيمس 2 مثلا گوشه هاي ابرو رو بالا برد يا پايين برد؟؟
راستي اواترم سيم زنم بعد از ارايش هست (قشنگه؟؟)
زنده جان من كه ناراحت نشدم
من این همه وقته دارم بازی میکنم یه بارم دزد ندیدم چیکار کنم؟؟؟؟
خوب آدمایی بهشون دزد میزنه که یکی از این شرایطو داشته باشن:
پول دار باشن-با شخصیت باشن-معروف باشن-محبوب باشن
قشنگه سیم لوو جان منم محمدم اسم شما چیه؟
حامد جان اولا دزد گیر باید بقل هر دری باشه که رو به بیرونه در ضمن شاید شما آتش نشانی رو وصل کردی ما دو نوع آلرت داریم یکی برای آتش نشانی که گرد هست یکی برای دزد که مربع هست وقتی هم که به پلیس زنگ زدی دزده رفته بوده که جریمت کرده حتما.
خسته نباشی .
کارخاصی نکردی من 110 هزار تا دارم .
کمترین و آشغال ترینش 5000 تاست تو میخوای با 300 تا همه چیزو بخری؟![]()
دزده تو روال هفته میاد
ایول راس میگی
دزده که اومد همه چیزو کشید رفت منم یه سیم درست کرده بودم که 6 تا جوون بودن همشونم پسر 20 و 18 ساله و 26 ساله و اینا
بعد که دزده رفت بی غیرتها عوض اینکه دزده رو بزنن ، فریاد میکشیدن بعد که به پلیس از موبایل یکیشون زنگ زدم پلیسه داش میومد خونه که با دزده روبرو شد و واستاد تا دزده از در ورودی کنار بره تا داخل شه
بعدشم که اومد داخل فک کرد سر کارش گذاشتیم یه ضبط صوت باحال داشتیم برداشت و رفت
حالا بعدشم من یکیشونو فرستادم که بره دنبال پلیسه رفت تو میون خیابون واستاد و با یه دختره داشت حرف میزد که یه دفعه دیدم گرد و غبار بلند شد پسره دختره رو کتک میزد و پدرش هم اومد پسره رو شل پل کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)