اگه idm ام رو پاک کنم ورژن جدیدش رو بریزم لینکایی که وارد کردم پاک میشن?
اگه idm ام رو پاک کنم ورژن جدیدش رو بریزم لینکایی که وارد کردم پاک میشن?
نیازی نیست پاک کنین! ورژن جدید رو نصب کنین خودش رو قبلی آپ میشه
نه مشکل از سرور نیست چون لینک های مستقیم مختلف رو از سروهای مختلف امتحان کردم همچنین فایلی رو هم متوقف نکردم حتی ویندوزم رو هم عوض کردم با این مشکل پابرجاست واقعا نمی دونم مشکل از چیه از نسخه های مختلف idm هم استفاده کردم ولی فایده نداره
وقتی با فلش گت دانلود میکنم هیچ کیلوبایتی دانلود نمیشه و روی 0% میمونه،با یه برنامه دیگه دانلود کردم دانلود کرد
مشکلش چیه که دانلود نمیکنه؟
من وقتی دستور کپی رو میزنم میگه که
The system can not find the file specified
مشکل از کجاست ؟
Last edited by omid-p30; 06-07-2011 at 13:11.
سلام دوستان من یه مشکل اساسی با idm دارم .
وقتی فایلهای بیشتر از 100 مگ رو دان میکنم وقتی 100 درصد دانلودش تموم میشه پیغام زیر رو میده
در این صورت باید شب بیدار بمونم و دوبازه resume رو بزنم در این صورت هم یا فایل rebuilding میشه و کامل دان میشه . یا شروع میکنه از 87 درصد مثلا دوباره دان کردن که معمولا هم با اینکه میزنه 100 در صد دان شد ولی وقتی میرم فایل رو بررسی میکنم میبینم مثلا 20 مگ رو دان نکرده ...
لطفا راهنماییم کنین ممنون
Last edited by samaneh67; 06-07-2011 at 18:24.
سیستم نمی تونه فایب هات رو پیدا کنه با این نرم افزار جهت چسباندن استفاده کنhjsplit
با سلام
داخل تنظیمات شبکه ی نرم افزار برید
و تنظیمات رو یه دور دیفالت کنید
موفق باشید.
بچه ها من تو idm حدود 7 8 تا فایل دارم که هر کدومشون 600 700 مگ و بیشترشون بالای 60 70 درصد دانلود شدن .. میخوام ویندوزمو عوض کنم ..سوالم اینه که راهی هست بتونم فایل ها رو ذخیره کنم جای دیگه و بعد نصب مجدد ویندوز ادامشونو بگیرم ؟؟ چون تو فلاش گت یا mass دانلودر تو یه فایل ذخیره میشد که همه اصلاعات سکشن و دانلودی توش بود ولی تو idm فقط یه سری فایل تیکه تیکه تو این جاست
C:\Users\Atef\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\Atef
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)