فرستادم
حتما عضو شو.
سلام ... من 5 تا دعوت نامه دارم هر که می خواد ادرس میلشو بزاره
من تازه واردم نه کار دارم نه پوله زیادی،میخوام ببینم تو این بازی امکان مهاجرت و تغییر ملیت هست؟
با تشکر
سلام
ببین تو میتونی سفر کنی و به یه جای دیگه بری ولی باید بلیت بخری که پول میخواد .
سلام.
تازه واردایی که کار میخوان به من پی ام بدن.
پلیس یک اکانت قانونی هست با هدف مولتی یابی. کارمند هم نیازمنده
پی ام بدید :
ere_police
من الان ایران نیستم بعدا اومدم ایران شاید پلیس شدیم هار هور![]()
اهداف من در انتخابات ریاست جمهوری دوره هفتم از حزب سبز ایران
سپاس و آفرين خدای را که اين جهان و آن جهان را آفريد و ما بندگان را اندرجهان پديدار کرد و نيکانديشان را و بدکرداران را پاداش و بادا فراه برابر داشت، ودرود بر برگزيدگان و پاکان و دينداران باد، خاصه بر بهترين خلق خدا محمد مصطفی صلی الله عليه و سلم و بر اهل بيت و فرزندان او باد.
من آتیلا یکی از فرزندان این مرز وبوم این افتخارشامل حال ما گردید که شاید روزی به عنوان رییس جمهور ایران بتوانم به ایران عزیز خدمت کنم حال با توجه به شرایط پیش آمده این فرصت را غنیمت شمرده و با یاری خداوند متعال و مساعدت هموطنان گرامی در این دنیای مجازی در قسمت اول اهداف خود به معرفی خودم می پردازم
بیوگرافی :
من متولد سال 1360 می باشم که در شهر تبریز به دنیا آمده ام پس از پایان دوران دبیرستان به خدمت مقدس سربازی رفتم پس از سپری نمودن دوران سربازی وارد دانشگاه تبریز شدم و در رشته شیمی مشغول به تحصیل گردیدم پس از پایان تحصیلات با یکی از دوستان یک شرکت تولیدی راه انداختیم که هم اکنون در آن مشغول به کار می باشم و با دو نفر از دوستان دانشگاه هم مشغول مقدمات ایجاد شرکتی دیگری می باشم
26 اردیبهشت به صورت تصادفی با این جهان تازه آشنا شدم و پس از مدتی عاشق اینجا گشتم
پس از اینکه وارد بازی گشتم عضو حزب ویکتوریس شدم دو روز اول بیکار بودم سپس با دادن یک نامه به جناب پاسدار ایشان مرا بلافاصله استخدام کردند و تا اسکیلم که 4.5 شد در این کارخانه بودم
سپس بدلیل اینکه از نبودن تبریز و آذربایجان در این بازی دلگیر بودم با مشورت با تنی چند از دوستان تصمیم به ایجاد حزبی با نام آذربایجان گرفتیم تا نامی از این استان در این دنیا باشد بعد با جناب ایزیربات تماس گرفتم ایشان هم مثل همیشه به ما جواب رد نداد و پول حزب را به ما دادند پس از ایجاد حزب آذربایجان بدلیل اینکه تعداد آذربایجانیهای در این بازی محدود بود و با این تعداد اعضا نمیشد وارد دنیای سیاست شد با همفکری دوستان اسم حزب را به حزب سبز عوض کردیم در انتخاب نام حزب وسواس زیادی به خرج دادیم تا یک حزب فراگیر ایجاد کنیم که بدون وابستگی به یک ایدئولوژی خاص تنها هدفش جامه عمل پوشاندن به شعاری باشد که بسیاری از ما به خاطر آن وارد این دنیا شدیم و آن سربلندی ایران در این جهان باشد
همان روزهای اولی وارد اینجا شدم متوجه شدم که در اینجا هم مافیا روی کار هست و با ایجاد مولتی و باند سعی دارد اقتصاد و سیااست ایران را تضعیف کند من در آنروزها با شخصی به اسم الس آشنا شدم که یک گروه برای مبارزه با مولتیها ایجاد کرده بود به گروه ایشان ملحق شدم شاید بتوانیم این جهان را ازدست شیاطین نجات دهیم ولی افسوس هر مولتی که بن میشد دوتا مولتی دیگر متولد میشد تا جایی که الس از این دنیا دلسرد شد و بازی را ترک کرد ولی من که نمیتوانستم از ایران دل بکنم به کار خودم ادامه دادم ولی دریغ از موضوع که همان افرادی که بن می شوند دوباره به بازی بر می گردند با این هدف که دشمن من باشند ولی به غیر از این افراد افراد سالم و درست و با شخصیت هم در اینجا کم نبود و من با دلگرمی آنها نیروی دوباره میافتم و به کار خودم ادامه می دادم البته همه انهای که بن میشدند با من دشمن نمیشدند نمونه اش ژنرال مهدی بود که با آن همه بحثی که باهم داشتیم و بعد از بن شدنشان باهم دوستان صمیمی شدیم ولی متاسفانه دوباره ایشان بر روی سهل انگاری خودشان بن شدند البته الان در پیش ما هستند ولی بنا به دلایلی نام خود را فاش نمی کنند
اوخر ماه گذشته گونها کشور یونان را بدست گرفتند و باعث شدند که جنگ میان ترکیه و یونان ایجاد شود درسته که این جنگ خسارتهای جبران ناپذیری به دو کشور وارد کرد ولی فرصتی بسیار طلایی برای ما مهیا گردید که با دریافت هزینه جنگ از کشور ترکیه رتبه های نظامی خود را افزایش دهیم من با استفاده از همزبان بودنم با مردم ترکیه روابط حسنه ای با سران آنجا برقرار کردم و توانستم حدود 700 گلد به ایرانیان در آن جنگ از طرف ترکیه ها داده شود که نتیجه این یک سرهنگ و دو ستوان و چندین گروهبان برای ایران بود
پس از بازگشت از جنگ طی بن شدن رییس جمهور قبلی کلیه معادلات سیاسی در ایران بهم خورد و حزب سبز که تا روز قبل از آن حزب ششم بود با آمدن عضوهای جدید وارد 5 حزب اول گردید ولی طی یک حوادثی که قبلا عنوان شده ما در آخرین دقایق دوباره حزب ششم شدیم و از انتخابات باز ماندیم ولی پس از آن روز دوباره جزو 5 حزب شدیم و بسیاری از فعالان این دنیا عضو حزب ما گردیدند
پس از پایان انتخابات و اتمام جنگ با غنایمی که از ترکیه نصیبمان گردیده و با موجودیهای قبلیمان با 3 از دوستان شرکت آذر هلدینگ را تاسیس کردیم که الان در رتبه بندی اقتصادی کشور در مقام اول قرار دارد
تمامی تلاش من در این چهار ماه که در این دنیا حضور داشتم کمک به ایران و آبادی آن بوده و هست
یکی از مشکلات بزرگ ما نبود اطلاعات کافی در مورد این دنیا در بسیاری از هموطنان بود که برای رفع آن با هزینه شخصی ایکس بوی فروم ایران ارپابلیک را تاسیس کردیم که از آنروز در آن فروم مسائلی را که دوستان در بازی با آنها مواجه میشدند را در آنجا به بحث گذاشتیم تا عاملی باشد در جهت ارتقای ایران
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اهداف اقتصادی :
مهمترین و یکی از اصلی ترین وظایف رییس جمهور رفع مشکلات اقتصادی و پیشرفت اقتصاد آن کشور هست اول ببینیم رییس جمهور چه اهرمهایی در دست دارد
1- چاپ ریال
2- بازار ارز
3- طلای خزانه
4- مالیات کالاها
5- قرارداد های تجاری با کشورهای خارجی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چاپ ریال- و بازار ارز :
رییس جمهور كشور مي توانند ازطريق كاهش يا افزايش ارزش پول ، عدم تعادل درترازپرداخت هاي خارجي را تعديل نمايند.
ارزش پول يعني افزايش نرخ ارز(افزايش كميت هاي پول داخلي درمقابل يك واحد ارز خارجي) .
هدف از كاهش ارزش پول ، كاهش سطح قيمتها درداخل براساس ارز خارجي است. اين سياست درمواقع وجود كسري درترازپرداخت ها اتخاذ مي شود.
بالعكس افزايش ارزش پول كه منجربه كاهش ارزش ارزخارجي مي گردد درزمان وجود مازاد درترازپرداخت هاي خارجي مدنظر خواهد بود.
معمولا\" كاهش وافزايش ارزش پول درحالت وجود نرخ ارز قابل انعطاف براثر تغيير سطح قيمتهاي نسبي تحقق پيدا مي كند . وقتي ارزش پول داخلي كاهش پيدا مي كند (قيمت ارزخارجي گران مي شود) ، صادرات كشور براي خارجي ها ارزان وواردات كشور براي اتباع داخلي ، گران مي شود.لذا اين امر درنهايت منجربه كاهش واردات و افزايش صادرات مي گردد. به همين ترتيب افزايش ارزش پول موجب كاهش صادرات وافزايش واردات خواهد شد.
بديهي است مقامات پولي قبل از اتخاذ سياست هاي مربوط به كاهش يا افزايش پول بايد موارد زير را درنظر داشته باشند:
الف- آيا اقدامات كاهش (يا افزايش ) ارزش پول منجربه تعديل تراز پرداخت ها خواهد شد.
ب- چه زماني بايد تعديل انجام شود.
پ- ميزان (اندازه ) تعديل چه مقدار است.
اين سياستها زماني كه شرايط نظام پولي شناور وجود ندارد بايد درموقع اجراء آنها اعلام گردد تا باعث سودجوئي سفته بازان وتاثيرگذاري آنها بر بازار نگردد.
كاهش وافزايش ارزش پول مي تواند تحت شرايط نرخ ثابت ارز تحقق پيدا كند . دراين صورت مقامات پولي كشور نرخ ارز را اندك، اندك تغيير مي دهند.
سوال یک : ما نیاز داریم که قیمت ریال نرخ کنونی پایین تر بیاوریم یا باید آنرا زیاد کنیم ؟ برای جواب به این مسئله به میزان صادرات و واردات در هفته گذشته نگاه می کنیم . با 12.34 گلد در رتبه 25 جهان و 234 گلد واردات در رتبه 6 واردات جهان قرار داریم برای اینکه این آمار قابل فهم تر باشد آنرا با آمار 21 ژوئن مقایسه میکنیم با 70 گلد صادرات در رتبه 10 جهان و با 95 گلد در رتبه 7 جهان قرار داشتیم نرخ تبادل ریال با گلد در تاریخ 21 ژوئن حدود 0.038 الی 0.040 بود در حال حاضر این نرخ برابر 0.033 می باشد با کاهش ارزش ریال ما معکوس عمل کرده ایم پس اشکال کجاست در دوقسمت ما می توانیم دنبال راه حل بگردیم 1 – مالیات واردات 2 – نرخ تورم
مالیات واردات در این ماه باعث افزایش بی سابقه واردات در قسمت خانه بود که البته بعد از چند روز بلافاصله به 50 درصد افزایش یافت و دلیل زیاد شدن نرخ تورم در دو عامل نهفته هست یک افزایش دستمزدها و شوک در بازار ارز که عامل اول بیشتر حائز اهمیت هست که آن هم مستقیما به شوکی ( در اول ماه نرخ ارزش ریال از 0.038 به 0.027 کاهش یافت ) که در اول ماه به بازارارز وارد شد وابسته هست و این شوک باعث ایجاد عامل روانی و کاهش ارزش بسیار زیاد ریال باعث تورمی شد که تا امروز ادامه دارد و هرروز رو به افزایش هست از بحثهای بالا به این نتیجه می رسیم که نرخ تبادل ارز در همین قیمت باید بماند که پس از مهار تورم و در صورت نیاز جامعه به صورت کاملا آرام از ارزش ریال کاسته شود البته در دوره آینده اولین هدف مهار تورم باشد چون اگر قبل مهار تورم دوباره ارزش ریال زیاد یا کم شود باز سبب افزایش تورم خواهد شد پس سیستم ارز شناور در ایران مجازی هم قابل استفاده نیست
سوال 2 : آیا چاپ ریال و ورود آن به بازار سبب تورم میشود : اول باید تمام اون کلیشه ها و حرفهایی که قبلا در این مورد شنیدیم را بگذاریم به یک کنار و منطقی تر فکر کنیم . چرا وقتی دولت تو بازار ارز ریال قرار نمیده ارزش ریال بلافاصله افزایش پیدا میکنه دو تا جواب می تونیم براش پیدا کنیم یک سفته بازها و کمبود ریال . قسمت اول یعنی سفته بازان یکی از عناصر جدایی نا پذیر بازار ارز هستن شاید عده ای آنها را برای اقتصاد مضر بدانند ولی یک از پایه های بازار آزاد همین سفته بازان هستند . این سفته بازان تنها در حالتی می توانند ارزش ریال را در عرض یک ساعت به میزان 30 الی 40 درصد افزایش دهند که دارای یک سازماندهی عالی و بینظیر باشند که عملا امکان آن وجود ندارد پس تنها عامل افزایش ارزش ریال کمبود آن در بازار هست پس وقتی با کمبود ریال مواجه هستیم چگونه می توانیم بگوییم که نقدینگی کشور افزایش یافته پس چاپ پول و ورود آن به بازار فعلا سبب تورم نمی شود اما میزانی که بازار ما به ریال دارد چقدر هست برای این فعلا جواب نمی توان داد ولی می توان گفت ما از میزان خیلی فاصله داریم . یک عامل دیگر هم در بازار ارز نقش اساسی دارد که در دنیای واقعی وجود ندارد و بسیاری از قواعد اقتصاد در پاسخ به آن عاجز می مانند و آن 5 گلدی هست که از دعوتنامه بدست می آید این 5 گلد در دو حالت استفاده می شود حالت اول در ساخت کارخانه که در این حالت از رده خارج می شود حالت دوم به ریال تبدیل شده و برای خرید مایحتاج استفاده شود که در این صورت به میزان حدود 150 ریال برای هر دعوتنامه نیاز هست که باعث کاهش ریال در بازار و افزایش ارزش ریال می شود
از مسائلی که در بالا گفته شد نتیجه می گیریم که تا زمانی بازار به ریال نیاز دارد دولت باید ریال چاپ و وارد بازار کند در صورت عدم ارائه ارزش ریال افزایش یافته که این باعث خروج طلا از کشور خواهد شد پس یکی از کارهای من در صورت رییس جمهور بودن ارائه ریال و تثبیت قیمت آن خواهد بود و نرخ که ریال را در آن قیمت تثبیت خواهیم کرد همین نرخ حاضر خواهد بود تا دوباره سبب شوک در بازر نشویم تا زمانی که تورم مهار شود و بعد از آن با توجه به نیاز بازار ارزش آنرا خیلی اندک اندک کاهش خواهیم داد که دیگر سبب شوک نشود تا صادرات ما افزایش یابد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طلای خزانه :
وارد کردن طلای خزانه به بازار سبب افزایش تورم می شود ولی به قول بعضیها اینهمه طلا را چه خواهیم کرد
طلای خزانه تا حد امکان نباید مصرف بشود چون خزانه صندوق ذخیره ارزی ما حساب می شود ولی در صورتی که طلای خزانه در بازار ارز به ریال تبدیل نگردد و در راستای افزایش کیفیت کارخانه جات و خرید لیسانس صادرات استفاده گردد می توان به صورت محدود از طریق بانک مقداری از آنرا خرج کرد پس یکی دیگر از کارهای من ادامه فعالیت بانک خواهد بود که در دوره های گذشته تکمیل شده
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مالیات کالاها
در ای- رپابلیک 4 مالیات داریم که یکی از آنها توسط شهردار تنظیم میشود که مالیات بر دارایی هاست و 3 نوع دیگر که مالیات بر کالاهاست توسط رییس جمهور تنظیم می شود که باید به تایید کنگره نیز برسد
یک مالیاتی که توسط مصرف کننده پرداخت میشه یا همون وات و دو مالیات که یکی توسط کمپانیهای داخلی و دیگری توسط کمپانیهای خارجی پرداخت میشه
وات در قسمت فود و گیفت به یک درصد و در قسمت خانه سازی به 5 درصد کاهش خواهد یافت مالیات واردات در قسمت فود به 99 درصد افزایش خواهد یافت کلیه مالیات های شرکتهای داخلی هم به 5 درصد کاهش خواهند یافت دلیل این تغییرات مهار تورم خواهد بود و دلیل افزایش مالیات واردات جلوگیری از خروج طلا می باشد چون بازار داخلی توانایی تولید دارد و با کم کردن آن صنایع داخلی متضرر می شوند و بجای آن می توان قراردادهای تجاری دو طرفه ثبت کرد که در پایین توضیح داده شده .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قرادادهای تجاری :
قرارداد تجاری زمانی برای ما مفید خواهد بود که کشور مقابل ظرفیت صادرات داشته باشد ما 4 قرارداد تجاری داریم که کمیته اقتصادی که تشکیل خواهم داد در هفته اول بررسی خواهند کرد که کدام یک از این قراردادها برای ما سود ندارد آن قرارداد لغو خواهد شد ویا تغییر خواهند یافت و همان کمیته بدنبال کشورهایی خواهد بود که با یک رقم مالیات معقول قرارداد تجاری ببندد که منافع ما تامین شود و در بازار داخلی با کمبود مواجه نشویم که نتایج آن بعدا اعلام خواهد شد . ( البته الان ترکیه وات خود را به 99 درصد افزایش داده که توسط رییس جمهور خائنشان انجام گرفته و عملا قرارداد یک طرفه شده و اگر در دوره آینده رییس جمهور این کشور عوض نشد این قرارداد لغو خواهد شد )
ایجاد ذخایر استراتژیک :
ذخایر استراتژیک که در مواقع جنگ و بحران اقتصادی می تواند عاملی یاشد که به صورت موقت مشکلات را حل کند برای این منظور باید در 3 شاخه غذا ، گیفت و اسلحه به میزان 1000 واحد از هر کدام ذخیره داشته باشیم برای این امر 3 کار می توانیم انجام بدهیم ایجاد این کارخانه ها در داخل کشور که مشکلات زیادی بدنبال خواهد داشت چون با کمبود کارگر مواجه هستیم و این امر در داخل کشور موجب تورم می شود یا پیش خرید کردن از کارخانجات که آن هم ایجاد مشکلات مشابهی می نماید و علاوه بر اون موجبات ناراحتی دیگر کارخانه جات میشود ولی یک راه دیگر وجود دارد و آن هم ایجاد کارخانه ها در خارج از کشور می باشد چون در مواقع ضروری کیفیت زیاد مهم نیست پس تنها با 120 گلد می توانیم این کارخانجات را در خارج احداث کنیم و بعد از به مرور کالاهای تولید شده را انبار کنیم و در مواقع نیاز آنها را به ایران صادر کنیم البته به همین سادگی که گفته شد نیست و پس از راه اندازی کارخانه ها به گلد برای پرداخت حقوق نیاز خواهد بود ( جزییات کار بعدا اعلام خواهد شد ) پس یکی دیگر از کارهای من تاسیس این شرکت در یک کشور خارجی که بعدا توسط هیئت اقتصادی شناسایی خواهد شد خواهد بود سعی خواهم کرد که تا پایان دوره این شرکت ها به تولید برسند .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
سیاست خارجه : بدلیل اینکه در 3 روز اخیر قراردادهای نظامی زیادی امضا یا لغو شده و یک سازمان جهانی صلح تشکیل یافته در مورد سیاست خارجه فعلا نمیتوانم چیزی بگویم تا تمامی قراردادها در جای خود بنشیند پس از آن با تحقیقات لازم بدنبال متحدانی خواهیم بود که منافع ما را تامین کند در مورد فیست هم باید بگویم مستحکم تر کردن آن فعلا به نفع ماست پس مساله سیاست خارجه موکول می شود به آینده نزدیک ولی قبل از هرگونه اقدام نظر سنجی در مورد آن صورت خواهد گرفت
وزارتخانه ها :
نخست وزیر : طرحش مال میلاد معزز بود که ماه پیش داد ب نظر من وجود همچین پستی لازمه که به عنوان مشاور ارشد رییس جمهور عمل کنه تا در تصمیم گیریها اونو یاری کنه پس تصمیم دارم در دولت آینده این پست را هم اضافه کنم
وزارت اقتصاد : شامل وزیر اقتصاد و هیت اقتصادی ، بانک و سازمان آمار و برنامه و بودجه خواهد بود که هر کدام از سازمانها یک مدیر جداگانه خواهد داشت
وزارت امور خارجه : که وظیفه آن برقراری روابط تجاری با کشورهایی که هیئت اقتصادی تشخیص می دهد و برقراری روابط نظامی با کشورهایی که ارتش تشخیص می دهد
وزارت دفاع : ایجاد یک ارتش قدرتمند که از دوشاخه تشکیل خواهد شد یک گروه کماندویی 15 نفره که پست سیاسی نداشته باشند و دارای بالاترین امتیاز باشند که با هزینه دولت و افزایش مهارت نظامی شان در جنگهای خارجی موجبات ایجاد امنیت در کشور خواهند بود ارتش ایران که قبلا تشکیل شده ولی تغییراتی داده خواهد شد که با برگزاری یک مانور این ارتش کوچکتر و مفید تر خواهد شد و کسانی که در مانور نتوانند شرکت کنند از ارتش حذف خواهند شد بدیهی هست که ارتش باقی مانده تجهیز خواهد شد
وزارت اطلاعات : قبلا من اقدام به تشکیل سازمان امنیت و اطلاعات کشور کردم که هم اکنون مشغول فعالیت هستند بعد از انتخابات این سازمان با اضافه شدن افرادی دیگر با قدرت هر چه تمام به کار خود ادامه خواهد داد فعالیت این سازمان در دوبخش داخلی و خارجی خواهد بود که بخش خارجی شامل جاسوسی و جمع آوری اطلاعات از کشورهای دیگر و بخش داخلی مربوط به توطئه و کاربران غیر مجاز خواهد بود
وزارت رفاه و آموزش : فعالیت آن سازماندهی افراد تازه وارد و آموزش آنها و افزایش ولنس کاربران فعال سایت خواهد بود
وزارت تبلیغات : برای افزایش اعضای ایران البته فعالیتهایی در این زمینه آغاز شده که با روی کار آمدن دولت این فعالیتها تشدید خواهد شد که با ایجاد یک گروه تحت نظر وزیر شروع به تبلیغات خواهند کرد
سازمان ارتباطات عمومی : که وظیفه آن گزارش کارهای دولت به صورت هفتگی وجمع آوری طرحها و مشکلات عمومی مردم خواهد بود. و یک طرح داشتم و آن استفاده از طرحهای خوب هموطنان می باشد و قصد دارم یک مسابقه ترتیب دهم که هر هفته به بهترین طرح اقتصادی ، نظامی یا سیاسی جایزه ای از طرف دولت تقدیم گردد تا انگیزه ای ایجاد شود تا همه در سرنوشت خود نقش داشته باشند و برگزاری این مسابق بر عهده سازمان ارتباطات عمومی خواهد بود
این بود چکیده ای از کارهای من که سعی کردم کلیات آنرا به اطلاع عموم برسانم
به امید ایرانی سربلند و آباد
آتیلا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by atilaa; 31-08-2008 at 03:13.
آتيلا جان من شما رو هميشه قبول داشتم و دارم. به اميد اينكه تو انتخابات فردا سربلند باشي. راستي من تا الان به دلايلي تو يك حزب ديگه بودم و حالا ميخوام به حزب سبز شما بپيوندم. مقالت عالي بود
موفق باشي
این مقاله آتیلا را چهار بار خوندم! روزنامه و حزب و سایت ایران ارپابلیک و حالا اینجا....تبریک میگم پشتکار شما خیلی عالیه.
ضمنا" آی دی من تو بازی atropates هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)