سعید جان اجازه اسکن کردن رو به هیچ آنتی ویروسی نمیده و سرعت کامپیوترم رو خیلی پایین آورده من یک عکس از سیستم 32 میذارم که تمامی بخش ها به صورت یک فایل اپلیکیشن در اومده و یک دونه هم از Task Manager بازم به خاطر راهنماییت ممنونم

راستی Prevx همه این ها رو ویروس شناسایی کرد ولی خواستم تا پاکشون کنم اجازه نداد و وقتی هم از طریق تسک منیجر گزینه هاش رو end کردم و دوباره همون طوری که خودت گفته بودی کرک رو کپی کردم دیگه کار نکرد چند بار هم نصب کردم ولی درست نشد
.gif)
حتی انلاین چک میکنم اجازه رو به IE ,Fire Fox نمیده
این عکس برای سیستم 32 هست که هر چقدر این فایل ها رو پاک میکنم از آخر چیزی نزدیک 20 فایل ناشناخته با حجم های یکسان اضافه می شوند
این یکی عکس هم برای task manager هست که 4 تا فایل svchost داره و واقعا روی اعصاب میره و سرعت پی سی رو پایین میاره البته این فایل به اضافه فایل lsass که شما گفتین برای فتوشاب 7 هست واصلا هم end نمیشن

من تمام پروسس هاي تسك منيجرو چك كردم چيز خاصي وجود نداره . 4 تا Svchost.exe و Lssas هم بايد باشن چون از فايل هاي خود ويندوزن و با توجه به حجمشون ويروس نيستن .با اون فايل ها هم كاري نداشته باش همش سيستمي هستن و محافظت شده ، و زمانيكه شما اونا رو پاك ميكني خودبخود ايجاد خواهند شد .
شما Prevx رو كاملا يكبار آنيستال كن و دوباره بنصب . احتمالا قاط زده ! اما فكر نكنم .
شما از چه آنتي ويروسي استفاده ميكنين ؟ AVast رو نصب كن و در آخر نصب پرسيده خواهد شد كه به هنگام ريست دوباره ميخواهيد اسكن انجام بشه ، شما yes بزنين .تا در ريست بعدي اسكن انجام بگيره .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید