تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 1081 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

عمو من نمی خام این کارو بکنم . برعکس من یاهو مسنجر رو deny کردم تا به startup سیستم اضافه نشه. و البته create rule رو هم زدم ولی هر دفعه این پیغام رو میده
    این هم لینک عکس پیغامی که گفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز

برای جلوگیری از اضافه شدن یاهو مسنجر به Startup نیازی به استفاده از کاسپرسکی نیست برای این کار خود یاهو

مسنجر گزینه ای دارد کافی است آن را غیرفعال کنی.شما وقتی Deny را می زنی یاهو مسنجر را به عنوان یک برنامه

مزاحم به کاسپرسکی معرفی می کنی و بنابراین هر وقت یاهو مسنجر می خواهد خود را به Startup اضافه کند

کاسپرسکی جلوی آن را می گیرد ولی چون هنوز یاهو مسنجر روی سیستمت فعال است به تو اخطار می دهد این اخطار

به این خاطر است که مطلع باشی که برنامه بلوک شده هنوز فعال است و ممکن کارهای مضر دیگری هم انجام دهد .اگر

نمی خواهی چنین پیامی دریافت کنی باید در قسمت Notification گزینه های مربوط به این کار را غیر فعال کنی که

کار عاقلانه ای نیست چون آنتی ویروس کاسپرسکی برای کارهایی مهمتر از بلوک کردن یاهو مسنجر طراحی شده است که در آن این گونه

پیامها نقش مهمی دارند. شما خیلی راحت می توانید از طریق تنظیمات خود یاهو مسنجر این کار را انجام دهید.
    Last edited by vtn54; 09-04-2007 at 01:07.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام. خوب حالا یاهو مسنجر رو مثال زدم. شما هم گیر دادی صورت مسءله رو هی عوض می کنی....
    مشکل اصلاً چیز دیگه ای هست.
    ببین. مثلاً وقتی یاهو مسنجر می خاد browser رو (مثلاً Firefox) اجرا کنه. این کاسپر جلوشو می گیره و یه پیغام میده. درسته؟؟؟ ( البته بستگی به تنظیمات داره)
    خوب حالا من می خام این ویژگی عالی کاسپر که اسمش Application activity analyzer هستش رو فعال داشته باشم. چون خیلی به حفاظت از امنیت سیستم من کمک می کنه. و از دسترسی غیر مجاز به برنامه های سیستم جلوگیری می کنه. ok؟
    اما از طرفی وقتی یه چیزی رو به add to trusted zone اضافه می کنم حالیش نمی شه . دفعه بعد هم باز سوال می کنه. مثلاً در مورد همین مثالی که زدم. هر دفعه که یاهو مسنجر می خاد فایرفکس رو run کنه باز از من می پرسه که اجازه بدم یا نه

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام. خوب حالا یاهو مسنجر رو مثال زدم. شما هم گیر دادی صورت مسءله رو هی عوض می کنی....
    مشکل اصلاً چیز دیگه ای هست.
    ببین. مثلاً وقتی یاهو مسنجر می خاد browser رو (مثلاً Firefox) اجرا کنه. این کاسپر جلوشو می گیره و یه پیغام میده. درسته؟؟؟ ( البته بستگی به تنظیمات داره)
    خوب حالا من می خام این ویژگی عالی کاسپر که اسمش Application activity analyzer هستش رو فعال داشته باشم. چون خیلی به حفاظت از امنیت سیستم من کمک می کنه. و از دسترسی غیر مجاز به برنامه های سیستم جلوگیری می کنه. ok؟
    اما از طرفی وقتی یه چیزی رو به add to trusted zone اضافه می کنم حالیش نمی شه . دفعه بعد هم باز سوال می کنه. مثلاً در مورد همین مثالی که زدم. هر دفعه که یاهو مسنجر می خاد فایرفکس رو run کنه باز از من می پرسه که اجازه بدم یا نه
    دوست عزیز

حتما می دانی که امنیت بالاتر بهایی دارد و در ضمن بعضی اخطارهای سرویس PDM همانطور که خودت گفتی با اظافه

کردن به Trusted Zone خاموش نمی شوند این برای این است که این لایه های امنیتی به راحتی توسط ویروسها گمراه

نشوند ولی هر چیزی راهی دارد در مورد مثالی که در مورد باز شدن فایرفاکس توسط یاهو مسنجر زدی روش زیر را

امتحان کن شاید مشکلت برطرف شود :

1.پنجره Setting را مطابق شکل زیر باز کن و به آدرس زیر برو :

Setting>Protection>Trusted Zone>Exclusion Masks

2.حالا گزینه Add را مطابق شکل انتخاب کن و در پنجره جدیدی که باز می شود گزینه هایی را که با شماره 4

مشخص شده اند را تیک بزن .

3.حالا روی گزینه Object Name:Specify که با شماره 5 مشخص شده است کلیک کن و مطابق شکل زیر در پنجره باز

شده محل برنامه مورد نظر ( در اینجا یاهو مسنجر ) را مشخص کن و از این پنجره خارج شو :

4.حالا گزینه شماره 6 یعنی Verdict Mask:Specify را انتخاب کن ودر پنجره باز شده مطابق شکل زیر در محل

مشخص شده جمله Launching Internet Browser وارد کن :

5.حالا گزینه شماره 7 یعنی Task را انتخاب کن ود پنجره باز شده مطابق شکل زیر فقط گزینه Proactive Defense

را تیک بزن :

امیدوارم از این طریق مشکلت حل شود.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آقا من یه سوال برام پیش امد!!!
    چرا وقتی یه سری آنتی ویروس های دیگه نظیر AVIRA AntiVir و یا TrustPort هستند که از کسپر نمره های بهتری گرفتن باز هم خیلی ها می گن که کسپر خیلی بهتره؟
    ((((البته در این کخ کسپر آنتی ویروس باحالی هست هیچ شکی نیست!!!))))

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض مشکل با نصب Kaspersky pro v6.5.737.0000

من خواستم این نرم افزار رو روی ویستای 64 بیتیم نصبش کنم که با خطای DLL مواجه شدم:

میخواستم ببینم این مشکل به عدم سازگاری کسپرسکی با ورژن 64 بیتی مربوطه یا اینکه خود نرم افزار من مشکل داره؟
    تو سایت خودشون که در موردش نوشته بود: Support for Windows Vista™ and 64-bit systems
    ممنون.
    Last edited by paranoid_android; 13-04-2007 at 13:07.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من خواستم این نرم افزار رو روی ویستای 64 بیتیم نصبش کنم که با خطای DLL مواجه شدم:

میخواستم ببینم این مشکل به عدم سازگاری کسپرسکی با ورژن 64 بیتی مربوطه یا اینکه خود نرم افزار من مشکل داره؟
    تو سایت خودشون که در موردش نوشته بود: Support for Windows Vista™ and 64-bit systems
    ممنون.
    دوست عزیز

شماره نسخه کاسپرسکی را اشتباه نوشته ای چنین نسخه ای وجود ندارد این بیشتر شبیه شماره نسخه های زون آلارم

است هرچند به طور کامل شبیه آن هم نیست .

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

این پیغامی که این لعنتی میده یعنی چی ؟
    این که نوشته تا 2007/7/16 اعتبار داره که ، پس چرا موقع آپدیت این ارور رو میده ؟
    تاریخ کامپیوترم هم درسته !

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوست عزیز

شماره نسخه کاسپرسکی را اشتباه نوشته ای چنین نسخه ای وجود ندارد این بیشتر شبیه شماره نسخه های زون آلارم

است هرچند به طور کامل شبیه آن هم نیست .
    عجب سوتی دادم من. بله بله درست فرمودید منظور من زون الارم بود. نمیدونم چرا یهو گیج شدم بجای زون نوشتم کسپرسکی!
    مشکل من با زون الارم بود ولی اگه بزرگی کنید و با این که مشکل من به این تاپیک مربوط نمیشه، بفرمایید مشکل از کجاست خیلی ممنون میشم. میبخشین

داره خودمونی میشه majid510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام sooot جان , آقا این پیغام یعنی اینکه license key برنامه ی kaspersky شما تقلبی و سایت kaspersky این نوع license key رو شناسایی کرده و تو لیست سیاه قرار داده که کسی نتونه برنامه رو update کنه , یعنی باید دنبال یک kaspersky معتبر بگردی , من خودم Nod32 استفاده میکنم که سبک و خوبه

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام sooot جان , آقا این پیغام یعنی اینکه license key برنامه ی kaspersky شما تقلبی و سایت kaspersky این نوع license key رو شناسایی کرده و تو لیست سیاه قرار داده که کسی نتونه برنامه رو update کنه , یعنی باید دنبال یک kaspersky معتبر بگردی , من خودم Nod32 استفاده میکنم که سبک و خوبه
    آره الان که ریستش کردم نوشت لایسنس کی جزو لیست سیاه قرار گرفته و نمیتونید آپدیت کنید !
    من تقریبا 10 مگابایت فقط لایسنس کی واسه کاسپر دارم ولی حتی یه دونشون هم کار نمیکنه !
    تمام اونهائی رو هم که توی فروم معرفی شده بودن رو دانلود کردم ولی اونها هم هیچکدومشون کار نمیکنن !
    قبل از این هم از بیت دفندر اینترنت سکیوریتی استفاده میکردم که دو سه روز پیش به رحمت خدا رفت و قبلش هم از ناد سی و دو که اون هم دچار همین مشکل شد و قبل ترش هم از آ و گ و نورتون و مکافی و ... و ... و ...
    عجب بد بختیی داریم هاااااااااااا ، بابا یکی یه کیجن درست و حسابی معرفی کنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •