تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 1045 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    من خيلي از توجه شما و صرف وقت براي مشكلم تشكر مي كنم تا حالا هم درسته كه مشكلم حل نشده ولي از راهنمايي هايي كه عزيزان كرده اند ايده زياد گرفته ام
    نه با اين روش هم كه گفتيد درست نشد با اينكه جدول به يك جدول واحد تبديل شده ولي وقتي مي گويم براي ستون اول اين اندازه را در نظر بگير تنها براي ستوني اين اندازه را اعمال مي كند كه در قديم يك جدول مجزا بود
    باز هم تشكر مي كنم
    مي دونستم اينجوري ميشه. بايد به جاي انتقال كل جدول، فقط داده هاي جدول رو Copy/Paste كني.

در زير، روش غلط و روش صحيح انتخاب و كپي يك جدول به هم ريخته در جدول ديگر، نشان داده شده. مي توني اول، روي يك جدول كوچولو تست كني بعد روي جدول اصلي امتحان كني. (اين مثال در 2007 هست ولي توي 2003 هم عين همينه).

روش غلط كپي كردن

روش صحيح كپي كردن

روش Paste كردن

خوب، حالا اين شكلي ميشه:

فقط دو تا ستون اضافه داره كه به راحتي ميشه حذفشون كرد تا اين شكلي بشه:

ديگه اگه نتونستي انجام بدي، بايد خودمو از سقف همين تالار بندازم پايين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز:

من زمانی که متنی رو کپی پیست می کنم توی word و justify می کنم برای اینکه همه سطرها طراز بشن ، بعضی از سطرها با تعداد کلمات کم هم بطرز فجیعی کش میان تا با بقیه طراز شن. و وقتی هم که اون سطر بخصوص رو انتخاب میکنم و right می زنم همش right می شه...

اگه ممکنه راه حلشو بگین .
    ممنون..

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتيد.
    مي‌خواستم ببينم چطور مي‌شه مثلا يك سلول از يك جدول رو به يك رنگ خاص در آورد؟ در اكسل وقتي يك سلول رو fill‌مي‌كنيم، تمام اون سلول به رنگ دلخواه در مياد. اما در word، فقط متن تايپ شده تغيير رنگ مي‌ده. ممنون مي‌شم اگر دوستان راهنمايي كنند.

ويرايش:‌حل شد! ممنون! با رفتن به قسمت borders & Shadings
    Last edited by seppeehr; 28-02-2008 at 23:24.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود و خسته نباشی
    دو سوال از دوستان و درخواست پاسخ

سوال اول:
    این مشکل را من بارها و همین الان هم دارم. چه آن زمان که از ورد 2003 و چه حالا که از 2007 استفاده می کنم و اول فکر می کردم بخاطر ویندوز و ورد است ولی ربطی به این دو ندارد و چندین سال است فکر مرا به خود مشغول کرده ولی پیگرش نشده بودم. و آن ناتوانی برنامه در پیدا کردن لغتی است که در کادر جستجو برنامه تایپ می کنم و یا اگر پیدا کند تعداد لغت مربوط را کم نشان می دهد در حالی که تعداد آن کلمه یا اسم بیشتر از آن است، یعنی اگر بیست اسم یکسان وجود دارد پنج تا را پیدا می کند چرا؟ حتی سند را از اول جستجو می کنم باز نتیجه همان است.

سوال دوم:
    نمی دانم دوستان با برنامه Adobe InDesign (برنامه ساخت مجله، کتاب، روزنامه،...) کار کردند و یا کمی آشنایی دارند یا نه . در این برنامه فوق العاده شما اگر فاصله ای بین لغات مثلاً کلماتی مثل می شود داشته باشد و بخواهید فاصله زشت و زائد بین (می) و (شود) را بردارید با انتخاب کادر Find and Replace و انتخاب یک گزینه که الان دقیق یادم نیست. (عذر می خوام حدود یک سال است طرف این برنامه نرفتم) این فاصله در چند ثانیه در یک سند طولانی برداشته می شود. ولی در ورد نتوانستم این مشکل را حل کنم آیا می شود؟ اگر امکان دارد با مثال برایم روشن کنید.

با سپاس فراوان
    بدرود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز:

من زمانی که متنی رو کپی پیست می کنم توی word و justify می کنم برای اینکه همه سطرها طراز بشن ، بعضی از سطرها با تعداد کلمات کم هم بطرز فجیعی کش میان تا با بقیه طراز شن. و وقتی هم که اون سطر بخصوص رو انتخاب میکنم و right می زنم همش right می شه...

اگه ممکنه راه حلشو بگین .
    ممنون..
    به نظر میاد شما کلید Space رو در انتهای خطها به تعداد خیلی زیاد زده باشید. حذف کردن این فاصله ها مشکل رو برطرف میکنه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    جناب jedivssith عزیز من تا به حال به چنین مشکلی برنخوردم.شما به راحتی می تونید کلیه ی کلمات را جست و جو یا با هیلات متمایز کنید برای مشخص شدن تمام کلماتی که در متن هست از Find in استفاده کنید توجه کنید که می توانید کلمات را از این نظر هم جست و جو کنید کلمه ی زمان که در تصویر هست را در نظر بگیرید حالا اگر نخواهید کلماتی چون زمانی جست و جو شو کافی است گزینه ی دوم را که در تصویر با عدد دو مشخص شده انتخاب کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.چند تا سوال داشتم .
    من خيلي وقته كه مشكل "ي" و "ك" رو دارم . قبلا يه نرم افزار براي درست كردن اين كار دانلود كردم اما هيچ تغييري نكرد . آيا راهي هست كه در ورد بتونينم بصورت درست اين دو حرف رو وارد كنيم .
    در ضمن سيستم غلط املايي ورد من حتي كلمات درست رو هم الان غلط ميگيره درصورتي كه قبلا اينطوري نبود .
    مثلا وقتي مي نويسم . اتومبيلي ، اينو غلط ميگيره .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.چند تا سوال داشتم .
    من خيلي وقته كه مشكل "ي" و "ك" رو دارم . قبلا يه نرم افزار براي درست كردن اين كار دانلود كردم اما هيچ تغييري نكرد . آيا راهي هست كه در ورد بتونينم بصورت درست اين دو حرف رو وارد كنيم .
    در ضمن سيستم غلط املايي ورد من حتي كلمات درست رو هم الان غلط ميگيره درصورتي كه قبلا اينطوري نبود .
    مثلا وقتي مي نويسم . اتومبيلي ، اينو غلط ميگيره .
    سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما می تونید غلط یاب را غیر فعال کنید از قسمت wordoption

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وقتي در word2007فايل ها را با فرمت pdfذخيره ميكنم،متن به هم ميريزه،پاراگراف بنديش خراب ميشه و خط ها هم اندازه نيستند.
    بايد چي كار كنم؟

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درود و خسته نباشی
    دو سوال از دوستان و درخواست پاسخ

سوال اول:
    این مشکل را من بارها و همین الان هم دارم. چه آن زمان که از ورد 2003 و چه حالا که از 2007 استفاده می کنم و اول فکر می کردم بخاطر ویندوز و ورد است ولی ربطی به این دو ندارد و چندین سال است فکر مرا به خود مشغول کرده ولی پیگرش نشده بودم. و آن ناتوانی برنامه در پیدا کردن لغتی است که در کادر جستجو برنامه تایپ می کنم و یا اگر پیدا کند تعداد لغت مربوط را کم نشان می دهد در حالی که تعداد آن کلمه یا اسم بیشتر از آن است، یعنی اگر بیست اسم یکسان وجود دارد پنج تا را پیدا می کند چرا؟ حتی سند را از اول جستجو می کنم باز نتیجه همان است.

سوال دوم:
    نمی دانم دوستان با برنامه Adobe InDesign (برنامه ساخت مجله، کتاب، روزنامه،...) کار کردند و یا کمی آشنایی دارند یا نه . در این برنامه فوق العاده شما اگر فاصله ای بین لغات مثلاً کلماتی مثل می شود داشته باشد و بخواهید فاصله زشت و زائد بین (می) و (شود) را بردارید با انتخاب کادر Find and Replace و انتخاب یک گزینه که الان دقیق یادم نیست. (عذر می خوام حدود یک سال است طرف این برنامه نرفتم) این فاصله در چند ثانیه در یک سند طولانی برداشته می شود. ولی در ورد نتوانستم این مشکل را حل کنم آیا می شود؟ اگر امکان دارد با مثال برایم روشن کنید.

با سپاس فراوان
    بدرود
    معمولاً هر كس مياد اينجا و ميگه: مدتهاست نتونستم مشكلمو حل كنم!
    جواب ميديم: اين مشكل مدتهاست كه اينجا حل شده!

درباره مواردي كه گفتيد:
    1- مشكل شما، همان مشكل هميشگي حروف ي و ك هست. تمام حروف ي و ك موجود در فايل ورد خودتون را با حروف ي و ك صفحه كليدتون جايگزين كنيد مشكل حل ميشه.

2- براي استفاده از كاراكتر نيم فاصله، نرم افزار اصلاح صفحه كليد را نصب كنيد و با Shift+Space نيم فاصله بزنيد. لينك دانلود اين نرم افزار در همين تاپيك هست. به فهرست رجوع كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •