از نظر فني تندر ماشين خوبيه و كسي هم ردش نميكنه
اما اصلا ظاهر قشنگي نداره
علاوه بر اون اين نكته هم ملاك مهمي تو ايران محسوب ميشه كه شما ساده ازش ميگذري:
اسم و کلاس ماشی
از نظر فني تندر ماشين خوبيه و كسي هم ردش نميكنه
اما اصلا ظاهر قشنگي نداره
علاوه بر اون اين نكته هم ملاك مهمي تو ايران محسوب ميشه كه شما ساده ازش ميگذري:
اسم و کلاس ماشی
من هم نظرم روی 206 - تندر و ریو هست.
تندر رو به 2 دلیل رد میکنم که اولیش کاملا نظر شخصیه:
1- بد قیافه بودن.
2- قیمتی که اول قرار بود 8 میلیون باشه و الان به 15 رسیده.
البته از نظر فنی کاملا از رقبا سرتره و هیچ بحثی توش نیست.
206 تیپ 6 رو هم رد میکنم چون واقعا قیمتش بالاست و نمی ارزه. کلا تمام ماشین های ایران خودرو چند میلیون قیمت کاذب دارن. تیپ 5 هم که این روزا نایاب شده و کیمیاست !!! دست دومش هم معلوم نیست قبلا دست چه کس و ناکسی بوده.
اما ریو با قیمتی حدود 13 و نیم میلیون واقعا می ارزه. درسته ظاهرش قشنگ نیست ولی مثل تندر از امکانات فنی مناسبی برخورداره و میشه قبولش کرد.
پژو های 405 و پارس هم که نسلشون منقرض شده تو دنیا و واقعا شخص باید یه چیزیش باشه که بره 23 تومن پول بی زبون بابت پارس بده!!!!!!!!
در کل نظر من تندر و ریو هست که اگه قیمت تندر 1 میلیون کمتر بود بدون شک اولین و بهترین انتخاب میشه.
206 امتحان خودش را پس داده
حسين 105 جان شما اصلا پست منو خوندين من گفتم كه پرشيا اصلا نمي ارزه چون افزايش قيمتش براي چي بوده ؟؟
يه دليل بياريد موتورش بهتره ، امكاناتش بالاتره ، هيچ مزيتي غير ظاهرش نسبت به سمند و 405 نداره
اين حرف من
اما لوگان اين اروپايي شرقي خودرويي كه شده مايه افتخار و مايه پول در بياري اين شركتها
لوگان خودروي 7000 دلاريه نه 15000 دلار اينه كه به نظر من ارزش نداره با اين اختلاف 8000 دلاري شما 15000 دلار براي يك خودروي 7000 دلاري ميدين
اين خودو ارزش داره ولي در حد همون 7-8 ميليون
موتور خوبي داره هم قدرت خوبي داره و هم شتاب خوبي اما صبر كنيد سال ديگه بياييد ببينم نظرتون چيه
( موتور كاملا خوب جواب ميده ولي اينطور كه شنيده شده به طور غير رسمي موتور داراي مشكل سازه اي هست )
از نظر ظاهر هم كه صد رحمت به ام وي ام
به نظر من بخوايي بخري 206 بگير بدنه ش طراحي Adac آلمانه
پارس يه ماشين لش و از رده خارج هستش. ايرانم تا دلش خواسته تو اين ماشين دست كاري كرده. تازه با اين وضعيت بنزين خيلي هم پرمصرفه.
ولي تندر هرچي نباشه ماشين روز اروپاست. نسبت به پارس هم خيلي كم مصرفتره.
عزیز من تندر 7000 دلار نیست
10000 دلاری است
همین سمند هم که تو ایران 16 ملیون است تو اروپا 4000 دلار تا 5000 دلار میره
الان خیلی ها هستند با تندر 45000 کیلومتر راه رفته اند و هیچ مشکلی از ان ندیده اند
من خودم ماشینم رو 7 ماهه گرفتم ( از دی ) و تاکنون هیچ مشکلی نداشته
نظر خودمو میگم.
اگه واقعا اهل قشنگ کردن و تک کردن خودرو هستی. برو توی کار تندر 90 تیپ e2 lp مشکی و 3500 کیلومتر باهاش برو و بعد بزن تو کار زیبایی!!
به چند دلیل:
0- تقریبا اولویت های تو رو داره.
1- خودروی جدیدی هست و واسه تیون کردن و خشگل کردن به راحتی میشه باهاش جوری ور رفت که تکراری نباشه.
2- قیمتش از خودروهای هم رده خودش پایین تره.(14.5 میلیون)
3- از همقیمتای خودش برتره.
4- من میگم.
5- همون 4![]()
سلام
دوست عزیز 8 میلیون تومان پول دارم میخواستم بدونم چه خودرویی باهاش می تونم بخرم یا اگه میشه دسته دو بخرم یا نو (ممنون).
حسين جان با تغييرات ارزش دلار اان 8000 دلاري اين خودرو نه 10000 دلار
گيرم 10000 دلار اون 5000 تاش واسه چيه
Renault Logan Equipment Level Engine Tax-paid Price (Euros)
LOGAN 1.4 MPI 7,600
AMBIANCE 1.4 MPI 7,990
1.5 dCi 9,990
LAUREATE 1.4 MPI 8,790
1.6 MPI 9,290
1.5 dCi 10,590
PRESTIGE 1.6 16V 10,290
اگه خوب ببيني مدل پرستيژ 10000 دلاريه
نميخوايي بگي كه ايني كه ايرانخودرو و پارس خودرو ميدن مدل پرستيژه
پس همون 8000 دلار صحيح تره
تندر همون ماشيني که بيشتر آمار چپ کردن رو توي عيد داشت و اصلا هم تعادلش خوب نيست. قبل از عيد بود فکر کنم آوردن تو پيست آزادي همشون زدن به همديگه! اصلا بدرد رانندگي اسپرت نميخوره مال پيرمردهاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)