من دستور اشتباهی نزدم. قیمتش رو هم لطف کنید بگین. عکس و کاتالوگ هم اگه دارین بزارین
من دستور اشتباهی نزدم. قیمتش رو هم لطف کنید بگین. عکس و کاتالوگ هم اگه دارین بزارین
سلام.ديگه نميشه روي هارد كامپيوترم ويندوز نصب كنم حتي بعد از فرمت كاملش.لطفا مرا راهنمايي كنيد.
با سلام تعمیر کار حرفه ای هارد کسی در اصفهان سراغ داره ممنون میشم راهنمائی کنید
تست اسمارت ازش بگیر؟
مشکلت چیه ؟![]()
مشخصات کامل هاردت را بگو؟شاید راهی داشته باشد
مشکل هارد های سیگیت فریمور را اپدیت نکردم
2 سه جا هم رفتم دیدم گاگول تشریف دارند نداددم خودم هم یکم میترسم
Last edited by farzad_angel; 08-10-2009 at 02:50.
تست اسمارت چيه؟ چطور بايد اين كارو بكنم.لطفا بيشتر توضيح بديد. ممنون![]()
پیج مشخصات هارد از سایت سام سونگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه سون رو اولین درایو هارد داشتم و خواستم XP رو تو درایو بعدیش که تو عکس G میشه نصب کنم. این درایو G بدون پارتیشن بود. نصب XP رو اوردمو فرمتش کردم و مرحله اول نصب رفت و سیستم ریستارت کرد و بعد ارور داد که نمیتونه OS رو لود کنه. این بود که پارتیشن مجیک 8 تحت بوت رو بالا اوردم. اولش ارور داد که هارد مشکلاتی داره و اجازه داره که درستش کنه، منم گفتم بیا درستش کن! زد کلا پارتیشن ها رو نابود کرد رفت!(از اعتمادم سوء استفاده کرد!
) حالا همون طور که میبینید درایو ویندوز سون (G) شناخته نمیشه و حتی نمیتونم بهش Letter بدم.(اسم درایو D,C,...) پارتیشن آخری هم یه پارتیشن بود که الآن Free شده. فکر میکنم اون پارتیشن مجیک زد اطلاعاتی که تو سیستم اولیه درایو ذخیره میشه رو خراب کرد.
الآن هارد رو به باکس اکسترنال وصل کردم و این سیستمی هم که الآن روشم سون داره. چطور درایو هامو برگردونم؟
مشکل برطرف شد!
Last edited by Linux Learner; 10-10-2009 at 16:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)