نه عزیزم همین باز کردن صفحات وب من خودم درروز 600مگ یوزیج دارم.همین سایت پی سی ورلد تا باز بشه50کیلوبایت عکسو تبلیغ دانلود میکنه یعنی 2بار بازی کنی 1مگ.بعضی سایتها هر سایت 2مگ هم دیدم حجمشونه 1ماه 1گیگ فوق العاده کمه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه عزیزم همین باز کردن صفحات وب من خودم درروز 600مگ یوزیج دارم.همین سایت پی سی ورلد تا باز بشه50کیلوبایت عکسو تبلیغ دانلود میکنه یعنی 2بار بازی کنی 1مگ.بعضی سایتها هر سایت 2مگ هم دیدم حجمشونه 1ماه 1گیگ فوق العاده کمه
3گیگ بگیر کم اومد 2گیگ رو بهت اضافه میدن5تومن
مدیران لطف کنن پست منو نمایش بدن!
کار مهم دارم از دیشب تاحالا 100 بار چک کردم هنوز پستم نمایش داده نشده![]()
لطفا پست صفحه ی قبل رو ببینید.چراغ Adsl چمک میزنه بعدش آلارم روشن میشه.چیکار کنم؟
یه تست هم از تو تنظیمات مودم گرفتم اینم نتیجش
![]()
ISP ها از شهریور امسال به بعد قاط زدن. من خودم پارس وی دارم. تابستون 256 20GB داشتم. شبانه هارو همه dl میکردم. یه روز رفتم تو سایت دیدم 6GB خوردن... البته قبلا هم سابقه داشتن. پول تلفن بیشتر از پول اشتراک شد اینقد زنگ زدم... آخر هم ندادن
... 2 روز بعد دیدم هرچی dl میکنم کم نمیشه
. 2 روز بعد سرعت 48 شد 148
.
آقا همون شد که سریال Heroes رو dl کردم. 70GB.
مهر ماه تا الان 128 5GB دارم و با همون سرعت اما دیگه ترافیک free خبری نیست...
تا 1 هفته پیش که همه چی بهم خورد... سرعت شد 38هر سایتی میخواست لود بشه 10 ثانیه طول میداد... زنگ زدم پارس وی دختره گفت کابل هارو دارن عوض میکنن و اینترنت هم قطع بود...
من که حرفشونو باور نکردم و تا امروز هم که 8 آذره سرعت مثل قبل نشده.... زنگ زدم پارس آنلاین تهران مشکلو گفتم گفت: نه دوست عزیز. شما سرعتت تازه 2 برابر سرعت معمولیه شما باید با 12 dl کنی. تو دلم گفتم آخه من ننتو تو تاکسی دیدم، من 3 ماهه دارم با 150 dl میکنم اونوقت تو ... اینم یه تصویر از ضد حال اساسی پارس وی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دلیل تعویض کردن کابل های مخابرا میدونین چیه؟ پیمانکارای شاتل از Teh اومدن اینجا تجهیزات Data مخابرات رشت رو عوض کردن...اوف....
12GB 128 قیمتش 28 تومنتازه نسبت Share 1/2. ساعت 1 شب تا 7 صبح رایگان. 5 شنبه جمع کاملا ترافیک رایگان
شبا سرعت به 1Mbit هم میرسه.... البته خودشون میگن... من که قبولشون دارم...
پارس نی و اندیشه بی رنگ خزر با این حساب باید برن کافی نت بزنن اونم با اینترنت شاتل
شاتل سرویس های چند گیگ داره و چند میگه ؟ یکی یه لیستی بزاره
پیش شماره ما 776 سرویسم 128 ولی سرعت دانلود شده 20 نزدیک 2 هفته استکسی می دونه کی دوباره درست می شه
ماه قبل که سرویس 512 20 g داشتم سرعت دانلود تا 230 -250 هم می رفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)