تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 416 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان چپتر 487 رو که گذاشتم رو دانلود کنید آخه کیسامه برگشته و اینبار دیگه کار کیلربی تمومه...تازه سرو کله کابوتو هم پیدا شده...
    چپتر 488 تو راه هستش...عکسش اومده ولی فارسیش هنوز ریلیز نشده...
    مثل اینکه توبی چشمای ایتاچی رو به ساسکه پیوند زده وباید شاهد یه مانگکو جاویدان جدید باشیم....
    من هنوز در محل گفتگوی ساسکه و ناروتو هستم که داره برای نبرد نهایی که در اینده رخ میده می گه
    پس اینجوری شده الان

چیزی نداشت که....چقدر دیر میگری
    خوب فکر اینو بکن که ممکنه یکی اصلا شوت باشه و تو این همه کلمات ناشناخته رو می زاری طرف می مونه کلاس انیمه است یا زبان شناسی

من یادمه قبلا تو انیمه گفته بودن که uchiha از نسل بوکیگان(اون چشم سفیدها) به وجود امدن.که در واقع بوکیگان کامل تره از شارینگان.ولی الان این طور که شما می گید (یا توبی می گه).قضیه فرق می کنه که دیگه.
    بعد یه چیز دیگه هم این که می گفتن چون شارینگان از بوکیگان به وجود امده است.در واقع بوکیگان کامل تر و قوی تر از شارینگان است ولی تو انیمه و مانگا شارینگان رو قوی تر نشون دادن.ومراحل مختفی داره شارینگان ولی بوکیگان این طور نیست؟ میشه لطفا یک توضیح مرحمت بفرمایید.
    در مورد اون جابه جایی از بعد مکانی که هوکاگه چهارم و توبی انجام می دن هم میشه یه سری اطلاعات بدید.من خودم یک چیزهایی پیدا کردم ولی کامل نیستن
    من یادم نمی یاد....کجا تو انیمه گفته بود؟
    این بوکیگان همان بیاکیان است ( فکر کنم تو انیمه اینجوری تلفظ میشه ) از منبع به وجود امدنش من چیزی نمی دونم ولی تا انجا که می دونم این دو چشم باسه دو هدف مختلف رشد کردن بیاکیان باسه دیدن چاکارا و استفاده از ان بر علیه دشمن و همچنین دیدن اطراف بطور تقریبا کامل است ولی شارینگان امکان دیدن جلوتر از زمان حال و خوندن حرکات رقیب و همچنین ایجاد گنجسو رو داره.....تو انیمه من تنها جایی که یادمه در مورد قدرتشون بحث شده بود امتحان گنین بود تو سالن که گفته بودن امتیاز این چشم نسبت به شارینگان اینه که می تونه مسیر چاکرا رو بهتر ببینه و استفاده کننده اش هم قابلیت های خاص برای استفاده از چاکرا رو هم داره.
    شما یادمت میاد کجا دیگر در این مورد بحث شده؟

داره خودمونی میشه shalakhtehall_01367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

من یادمه قبلا تو انیمه گفته بودن که uchiha از نسل بوکیگان(اون چشم سفیدها) به وجود امدن.که در واقع بوکیگان کامل تره از شارینگان.ولی الان این طور که شما می گید (یا توبی می گه).قضیه فرق می کنه که دیگه.
    این چشمی که شما میفرمایید بیاکوگان نام داره که یه نمونه دوجتسو هستش (یعنی قدرت ارثی و خونی که مختص خاندان خاصی هستش)
    بیاکوگان قدرت چشمی و مختص قدیمیترین خاندان کونوها یعنی هایوگا هستش...هایوگا به معنی خورشید هست و شکل ظاهری بیاکوگان هم شبیه خورشیده...
    اینکه گفته میشه شارینگان مشتق شده از بیاکوگانه درسته....البته نه بر اساس منطق نویسنده داستان کیشیموتو ماساشی...
    طبق اساطیر ژاپن هیولایی کلاغ مانند بنام سوجوبو با دختری از نژاد هایوگا ازدواج میکنه و فرزند اونها بدلیل داشتن خون سوجوبو چشمانش از سفیدی به قرمزی تغییر پیدا میکنه .....پسر پدرش رو شکست میده و اونو مهرش میکنه....
    حالا نویسنده اومده یه تغیراتی ایجاد کرده و بجای سوجوبو که نقش منفی بود ریکیدو که آدم مثبتی بود رو قرار داد
    اون داستان سنجو و اوچیها هم که نوشتم مربوط میشه به بحث توبی با ناروتو و کاکاشی و یاماتو ...چپتر 462
    توی انیمه کاکاشی میگه که شارینگان از بیاکوگان درست شده ولی الان نویسنده حرف خودشو تکذیب میکنه و بیاکوگان رو کمرنگتر کرده...حالا میشه دقیق گفت که شارینگان از هیولای ده دم یعنی جیوبی که 9 ویرگول داشته بوجود اومده...
    نکته : ریکیدو رانینگان داشته (چشمای پین)
    ریکیدو جینجوریکی ده دم بوده
    اوچیها از خون جیوبی هستش
    در مورد اون جابه جایی از بعد مکانی که هوکاگه چهارم و توبی انجام می دن هم میشه یه سری اطلاعات بدید.من خودم یک چیزهایی پیدا کردم ولی کامل نیستن
    شونشین نو جتسو
    فنی بوده که آدمای کله گنده ای مثل یوندایمه بلد بودن...
    تا اونجایی که من میدنم تنها کسایی که این فن رو بلد بودن یوندایمه و هانزو لیدر آماگاکوره بوده (کسی که ناگاتو رو مجبور به کشتن یاهیکو ( پین) کرد)
    تکنیکی که توبی واسه انتقال خودش استفده میکنه جز فنون چشمیشه....
    کاکاشی میتونه با مانگکو شارینگانش اجسام رو به یه بعد دیگه بفرسته....توبی میتونه با شارینگانش علاوه بر اجسام و دیگران (هزار بار ساسکه و کارینو قورت داده و توف کرده بیرون) خودش رو هم میتونه به یه بعد دیگه بفرسته
    تا حالا که مانگکو توبی رو نشون نداده ولی میشه گفت که توبی همون اوبیتو هستش چون کارایی شارینگان های کاکاشی و توبی یکسان هستن که البته توبی یه ورژن بالاتره....
    شونشین نو جتسوی یوندایمه اینطوری بوده که فقط میتونسه روی نقاطی که از قبل علامت مخصوصی گذاشته باشه فرود بیاد....مثل کاری که با جونین کشور صخره کرد....روی پاش علامت گذاشت و ازش دور شد....بعد در کمتر از یک ثانیه پشت طرف ظاهر شد....
    یوندایمه برای اینکه کارش رو آسون کنه روی خنجر های مخصوصی علامت خاصی میگذاشت و اونها رو به یاراش میداد ....یاراش خنجر ها رو به سمت دشمن پرتاب میکردن و یوندایمه در یک لحظه در مکان خنجر پرت شده ظاهر میشد کار دشمنو می ساخت....

شونشین نو جتسوی هانزو همراه با هند سیال بوده که بقیه مواردش نا معلومه.

3. 2 کاربر از shalakhtehall_01367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مگه ما تا نه دم بیشتر نداریم،این ده دم از کجا امده.بعد این توضیحاتی که فرمودید کجا معلوم میشه.تو مانگا؟.....
    ایا ناراتو هم این تکنیک پدرش رو تا الان تو مانگا یاد گرفته.
    و کلا یک سوال اساسی چرا کسی به این ناراتو نمی گه که اصلا پدر و مادرش کی بودن.خوب بفهمه که پدرش هوکاگه بوده خوشحال می شه.بعد در مورد مادرش چی؟اطلاعاتی است.توانیمه که تا الان چیزی نگفته

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

مگه ما تا نه دم بیشتر نداریم،این ده دم از کجا امده.بعد این توضیحاتی که فرمودید کجا معلوم میشه.تو مانگا؟.....
    بزار یه توضیح کامل بدم....
    جیوبی ده دم دارای یک چشم در وسط پیشونی بوده که قرمز رنگ و دارای نه ویرگول بوده....اون داری شکل ظاهری شبیه به کیوبی خودمون بوده....جیوبی به دنیای نینجایی حمله ور میشه و شروع به نابودیه اون میکنه....ریکیدوی دانا با قدرتی که داشت(رانینگان)در مقابلش قرار میگیره و اون رو با جتسویی مخصوص که بقول توبی هنوز هم بکار میره درون خودش مهر کرده و تبدیل به جینجوریکی ده دم شده....ریکیدو از این میترسید بعد از مرگش نیروی وحشتناک قوی جیوبی از بدنش بیرون بیاد و دوباره شروع به نابودی کنه...به همین دلیل اون جتسویی ساخت و نیروی جیوبی رو به 9 قسمت تقسیم کرد و هر قسمت رو درون حیوونی قرار داد...یک دم راکون.. دو دم گربه.. سه دم لاک پشت و.......9 دم روباه.... و جسم خارجیه ده دم رو درون ماه مهر میکنه.
    یعنی میشه با زبان ساده گفت که 9 بیجو از تقسیم نیروی جیوبی ده دم بوجود اومدن....
    توبی بیجو ها رو واسه همین میخواد .. انها رو جمع میکنه و با کدو میزو به هم پیوند میده و ده دم رو دوباره بیدار میکنه....
    و نقشه اون اینه که جینجوریکیه ده دم بشه...و یه گن جتسوی مطلق در ماه ایجاد کنه که تمام دنیای نینجای در گن جتسو فرو بره...
    (اگه ساسکه رو با رانینگان دیدید تعجب نکنید چون توبی بعد از مزگ ناگاتو گفته که دنبال یه رابط واسه گدو میزو میگزده....کی بهتر از ساسکه...تو چپتر 486 هم میگه که میخواد بره رانینگان رو برداره که یعنی احتمالا میخواد چشمای ناگاتو رو در بیاره...)
    اینایی که گفتم در چپتر 467 ذکر شده...
    ایا ناراتو هم این تکنیک پدرش رو تا الان تو مانگا یاد گرفته.
    هنوز نه ولی احتمالا در آینده نزدیک اونو یاد میگیره...چونکه احتمالا داستان دوباره میره روی تمرینات ناروتو...
    و کلا یک سوال اساسی چرا کسی به این ناراتو نمی گه که اصلا پدر و مادرش کی بودن.خوب بفهمه که پدرش هوکاگه بوده خوشحال می شه.بعد در مورد مادرش چی؟اطلاعاتی است.توانیمه که تا الان چیزی نگفته
    خوب اینو بهش نمیگفتن چون میترسیدن مغرور بشه و یا حتی از پدرش بخاطر مهر کردن کیوبی تو شکمش که باعث بوجود اومدن دوران کودکی سخت واسه ناروتو شد متنفر بشه و راه هوکاگه شدنو کنار بگذاره....ناروتو الگوش کسایی مثل یوندایمه و ساندایمه هستش...
    مادر ناروتو اگه اشتباه نکنم دختری از سرزمین صخره بوده که البته الآن اسمشو فراموش کردم....ناروتو از نظر ظاهری شبیه پدر و از نظر اخلاقی شبیه مادرش هست (مخصوصا شیطنت هاش)
    فامیل مادرش اوزوماکی بوده و همین فامیلی رو روی ناروتو میگذارن تا اون در مورد پدرش چیزی نفهمه...در مورد زنده بودن یا نبودنش چیزی در دسترس نیست ولی میشه احتمال داد که مادرش هنگام زایمان از دنیا رفته....(بیچاره میناتو که خودشم واسه دهکدش کشت...خانوادش در یک لحظه مهو شد)

6. 2 کاربر از shalakhtehall_01367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشید سوال زیاد می کنم،چون من جریان کلی ماجرا را فقط فهمیدم و جزییات را نه زیاد.میشه در مورد چشم های پین هم توضیح بدید اگه چشم های پین(رانینگان) که تو مانگا می گن از شارینگان هم قوی تره(گفته دقیق تر مانگا این که هر کاری می تونه با اون چشم ها انجام بده) پس چرا ناراتو می تونه پین رو شکست بده ولی مثل این که ناراتو نمی تونه ساسکه رو شکست بده(من این جوری فکر می کنم،چون انگار در مقابل ساسکه ضعیف تره).
    بعد سوال دیگه چرا جیرایا با حالت sageنتونست پین رو شکست بده ولی ناراتو تونست.؟
    و یکی هم چه جوری پین تونست چند تا ادم با چشم های مشابه خودش ایجاد کنه؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

ببخشید سوال زیاد می کنم،چون من جریان کلی ماجرا را فقط فهمیدم و جزییات را نه زیاد.میشه در مورد چشم های پین هم توضیح بدید اگه چشم های پین(رانینگان) که تو مانگا می گن از شارینگان هم قوی تره(گفته دقیق تر مانگا این که هر کاری می تونه با اون چشم ها انجام بده) پس چرا ناراتو می تونه پین رو شکست بده ولی مثل این که ناراتو نمی تونه ساسکه رو شکست بده(من این جوری فکر می کنم،چون انگار در مقابل ساسکه ضعیف تره).
    رانینیگان چشمیه که در اساطیر ژاپن با نام چشم خدایان شناخته میشه و تو مانگا هم ذکر میشه که هدیه خدا به پین بوده....
    رانینگان میتونه مرگ و زندگی رو کنترل کنه یعنی اگر پین که رانینگان داره یه نفرو بکشه میتونه دوباره اونو زنده کنه ولی کسی رو که نکشته باشه رو نمیتونه....رانینگان قدرت جذب و دفع نینجتسو رو داره....
    در کل فرد رو شبیه به خدا میکنه یعنی مرگ و زندگی انسان ها رو آسون میکنه....(ژاپنیها عقایدشون با ما خیلی متفاوته و در کل خدایان رو فقط واسه مرگ و زندگی انسان ها میبینن)
    بحث قویتر بودن رانینگان یا شارینگان بحث طول و درازیه....
    هر کدوم کارایی خودشونو دارن و نباید مقایسشون کرد...هر کسی یه اعتقادی داره....یکی میگه شارینگان قویتره و یکی میگه رانینگان....میشه در کل گفت که رانینگان قویتره ولی کارایی شارینگان بالاتره...
    نکته: قدرت چشمی بستگی به استفاده کننده از اون داره یعنی اگه طرف عقل استفاده از اونو نداشته باشه به هیچ دردی نمیخوره....
    جیوبی ده دم شارینگان 9 ویرگول داشته ولی در مقابل رانینگان ریکیدو سوسک شده .... چونکه اون یه حیوون بوده و عقل و هوش استفاده از شارینگانشو نداشته....این نکته رو دیدارا در هنگام جنگ با سه دم میگه که بیجوی سه دم بخاطر نداشتن جینجوریکی هوش استفاده از قدرتاشو نداره....
    در کل میخوام بگم که پین از همون رینینگانی که ریکیدو استفاده میکرده بهره منده ولی میشه گفت که ریکیدو طرز استفاده از اونو بهتر بلد بوده...پین تا هشت دم کیوبی دووم نیاورد ولی ریکیدو تا 10 دم کرده تو قوطی...
    ناروتو از ساسکه قویتره.....ولی مثل همه شخصیت های اصلی مانگا های ژاپنی خودشو دستکم میگیره...مثل ایچیگو تو بلیچ....
    ساسکه که فعلا نیمه کوره...و تا این آخرین چپتر (488) چشمای ایتاچی رو پیوند زده تا به مانگکیو جاویدان برسه....حالا ناروتو دباره رفته سراغ تمرین....
    بعد سوال دیگه چرا جیرایا با حالت sageنتونست پین رو شکست بده ولی ناراتو تونست.؟
    والا منم تو همین موندمه...ولی اگه منم 6 نفر بریزن سرم میمیرم...
    و یکی هم چه جوری پین تونست چند تا ادم با چشم های مشابه خودش ایجاد کنه؟؟
    ناگاتو با میله هایی که تو تن 6 پین کرده از راه دور به اونا چاکرا میده و این میله ها به 6 پین امکان استفاده جداگانه از راننگان رو میده (البته اگه اشتباه نکرده باشم...آخه اون چپتر های در گیری پین با ناروتو تو لپ تابمه که فعلا بهش دسترسی ندارم)

9. 2 کاربر از shalakhtehall_01367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

تصویر از صفحه اول چپتر 488 با ترجمه فارسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از shalakhtehall_01367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز تا چه مقدار مانگا فارسی است.من همشو می خوام.میشه یه لینک برام بذاری

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

می خواستم بگم نظرتون چیه دیالوگ های جالب فیلم رو همین جا بذاریم،چون کسایی که انیمه دیدن یا مانگا خوندن بهتر زیبایی یک جمله از انیمه یا مانگا را می فهمن تا کسایی که نخوندن.این رو برا این می گم چون اگه تو تاپیک مربوطه بذاریم اصلا ممکن است کسایی که انیمه رو ندیدن زیبایی اون جمله رو به اندازه کسایی که با این انیمه در ارتباط بودن نفهمن یا اصلا فقط از نظر کسایی که انیمه رو دیدن یه جمله ای جالاب باشه نه دیگران.برا شروع من یه جمله می ذارم ،اگه موافق بودید ادامه می دیم.
    این جمله چندین بار تو انیمه و مانگا تکرار شده(از جمله اخرین چپتر) جایی که ناراتو با ساسکه روبه رو می شه ،(اسمش یادم نمیاد،همونی که یه چشمش فقط شارینگان است می گه) من با ساسکه می جنگم تو می تونی به فکر هوکاگه بودنت باشی ولی ناراتو می گه چطور کسی که حتی نتونست دوست خودش رو نجات بده می تونه هوکاگه بشه.
    Last edited by mohsen_frn; 27-03-2010 at 02:33.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

دوست عزیز تا چه مقدار مانگا فارسی است.من همشو می خوام.میشه یه لینک برام بذاری
    تقریبا میشه گفت که همش فارسی شده ولی فعلا همینا در دسترس بودن....
    از سایت mediafire
    351-359
    کد:
    360-370
    کد:
    371-390
    کد:
    391-400
    کد:
    401-410
    کد:
    411-420
    کد:
    421-440
    کد:
    احتمالا بقیه شون لینک تکی هستن که اونا رو کم کم میگذارم....
    من 440 به بعد رو میگذارم.....اگه چپتر های قبل از 351 رو خواستی بگو (البته اینایی که گذاشتم چپتر ای مهم شیپودن هستن)
    Last edited by shalakhtehall_01367; 27-03-2010 at 03:46.

15. این کاربر از shalakhtehall_01367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •