تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 183 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از دوستمون که دارن خلاصه بازی رو میزارن،ولی لطفا Spoiler کنید.

_
    2 روز پیش بازی تموم شد،یکمی بد تموم شد،من یه چند قطره ای اشک از چشمانم مانند دریا جاری شد: د ی
    امیدی هست یه چیزی،(شاید نسخه بعدی) بیاد که به دفعه ویتو بپره بیرون از ماشین و این یارو ها رو بکشه و بره دوستشو نجات بده؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

چپتر 4 ( 11 فبریه)
    سلام دوستان خواستم واسه امروز بس کنم ولی چپتر 4 رو رفتم دیدم خیلی کمه !!!
      محتوای مخفی: چپتر 4 
    آپارتمان جو
    وقتی ویتو بیدار میشه یه نوشته رو میز پیدا میکنه که از طرف جو هستش و توش نوشته که یه کار بزرگ ( از ننظر مالی ) داریم بیا تو بار ( شراب فروشی) در موردش صحبت کنیم و اسلحه هم بیار.
    بار ( شراب فروشی)
    هنری و جو نشستن و دارن در مور کار صحبت میکنن ویتو هم که از کار دیشب شاکیه میاد ازش حرف میزنه و میگه که تا 12 شب داشته کار میکرده و برگه ها رو میفروخته و حسابی خسته شده!!
    اون طرف تر یه مرده داره با تلفن حرف میزنه و داره داد میزنه که من پولمو هر طور که شده پس میگیرم بعد از اینکه حرفش با تلفن تموم میشه میاد پیش هنری و میگه !!!! do it هنری هم توضیح میده که یکی از رئیسش پول قرض کرده و پس نمیدهو شما هم باید برید جواهر فروشی یارو و جواهراشو بدزدید. ولی باید صبر کنید تا هوا تاریک بشه !!
    جواهر فروشی
    وقتی که دارین جواهر ها رو می دزدن یه ماشین میاد و پنجره رو میشکونه وشروع به دزدیدن جواهرات می کنن، اسم یارو انیل ( o nill ) هستش . جو به انیل میگه که شما ها دیر امدید ما تقریبا همه چی رو برداشتیم و چیزی برای شما نمونده.انیل میگه که اینجا محله ماست اگه می خوای سالم بری بیرون هر چی دارید رو رد کنید بیاید و همین موقع هست که پلیس میاد.....
    بعد از فرار ته یه کوچه باریک
    ویتو از جو میپرسه که انیل کیه ؟؟ و جو هم میگه یه احمق که فقط هیکل داره و زور . ویتو جواهر ها رو میده به جو و میره خونه خو میخوابه

خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش.
    پایان چپتر 4

3. 12 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون از دوستمون که دارن خلاصه بازی رو میزارن،ولی لطفا Spoiler کنید.

_
    2 روز پیش بازی تموم شد،یکمی بد تموم شد،من یه چند قطره ای اشک از چشمانم مانند دریا جاری شد: د ی
    امیدی هست یه چیزی،(شاید نسخه بعدی) بیاد که به دفعه ویتو بپره بیرون از ماشین و این یارو ها رو بکشه و بره دوستشو نجات بده؟!
    نجات بده ه ه ه ه !!!!؟؟

محتوای مخفی: هه!؟؟ 
    مگه بردن تا کارشو بسازن؟!!
    joe رو بردن بکشن بعد vito نشست و نگاه کرد!!؟؟؟
    اشتباه نمیکنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهشن یکی در مورد این DLC ها یه توضیح بده و اینکه بگید DLC های PS3 رو از کجا میشه دانلود کرد و چه جوری میتونم ازشون استفاده کنم.
    موفق باشید.
    دوستان لطفا یه نفر وقت بزاره و بطور کامل برای من توضیح بده
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

سلام دوستان! حسش بود چپتر 5 مافیا رو هم شروع کردم به نوشتن !!!
    اگه نظری، انتقادی، پیشنهادی، چیزی داشتید در خدمتم.

چپتر 5 ( 20 فبریه)
      محتوای مخفی: چپتر 5 
    آپارتمان جو
    وقتی از خواب بیدار میشه یه خانمه تو خونه جو هستش و به ویتو میگه که جو گفتش که من تو بار منتظرتم و بعدش دختره می ره.
    بیرون خونه جو
    همون خانمی که تو آپارتمان جو بوده با یه مرده تصادف میکنه و میره از زنه دفاع کنی و یارو با ویتو گلاویز میشه!! و ویتو هم دخلشو میاره دختره هم ازت تشکر میکنه و یه سری پیشنهاد بهت میده که ....... خودتون بهتر میدونید.
    توی بار
    توی با هنری و جو و یه یارو به اسم لوکو هستن و لوکو با ویتو در مورد کار صحبت میکنه !! که باید یه آدمی رو برام بکشی ویتو هم در جواب میگه من تو جنگ خیلی آدمها رو کشتم لوکو میکه تو توی جنگ آدم های بد رو میکشتی ولی این موضوع این طوری نیست.و از ویتو میپرسه که میخوای این کار رو انجام بدی یا نه ؟؟ویتو هم قبول میکنه.
    لوکو هم میگه ما به آدم هایی مثل تو احتیاج داریم که کار رو بدون پرسیدن سوال انجام بدن !!
    و به ویتو میکه اگه این کار رو مثل کار قبلی ( دزدی جواهرات) خوب انجام بدی یه شانس برای ورود به خانواده ( مافیا)پیدا میکنی . و لوکو بعد از اینکه توضیح میده که چه کار هایی برای ورود به خانواده باید انجام بدی ( مبلغ ورودیه و قسم خوردن و .....) میره.
    بعد از رفتن لوکو هنری کمی در مورد کار توضیح میده !! که یه مرده چاق هستش با یه عالمه بادیگارد ولی ما میتونیم کارشو بسازیم و ویتو ازش میپرسه چجوری؟؟؟ هنری هم جواب میده با MG-42 ( یه نوع ماشین گان)
    و باید اونو از هری بری بگیری.بعدی بیا به این آدرس اتاق شماره 233.
    مغازه هری
    تو مغازه حرف خاصی در مورد داستان نمیزنن فقط در مورد اسلحه و اینکه هری چشمش رو تو جنگ از دست داده.ویتو اسلحه رو میگیره و به آدرسی که هنری داده میره.
    اتاق 233
    MG-42 رو آماده کردن و جو هم خوابه !!!
    هنری و ویتو هم دارن بیرون رو نگاه میکنن و باهم حرف میزنن. ویتو میپرسه که اهل کجایی؟؟ و همنری جواب میده سیسیلیو جریان زندگیش رو تعریف میکنه که به خاطر موسیلی ( یا یه همچین چیزایی ) به آمریکا اومد و موسیلی باباشو دست گیر میکنه و میندازه زندان و باباش همون جای میمیره. و اینجاست که اون ماشین های سیاه میان و تیر اندازی شروع میشه .....
    تو ساختمون-پیش مرد چاقه
    چیز خاصی نمیگن فقط مرد چاقه التماس میکنه که نکشنش و به هنری تیر میزنه و .....
    تو راه دکتر-وقتی که هنری تیر خورده
    هنری میگه که منو بیمارستان نبرید چون وقتی برم اونجا در حالی که یه تیر تو پام باشه اولین کاری که میکنن به پلیس زنگ میزنن.
    وقتی که میرسن دکتر هنری یه پول زیادی بهت میده !!که اون پول رو باید ببری پیش خواهرت برای قرض پدرت.( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )

خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
    پایان چپتر 5

7. 2 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نجات بده ه ه ه ه !!!!؟؟

محتوای مخفی: هه!؟؟ 
    مگه بردن تا کارشو بسازن؟!!
    joe رو بردن بکشن بعد vito نشست و نگاه کرد!!؟؟؟
    اشتباه نمیکنی؟
    من اینطور فکر میکنم،اصلا شما به من بگو قرار ما با این پیری چی بود؟!(دقت کن)

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

من اینطور فکر میکنم،اصلا شما به من بگو قرار ما با این پیری چی بود؟!(دقت کن)
    من فکر کنم حق با شماست دو ست عزیز چون
      محتوای مخفی: تو ماشین 

وقتی تو ماشین نشستن ویتو گفت جو رو کجا میبرید لیو جواب داد که شرمنده kiddo اون قسمتی از قرار دادمون نبود یعنی جو بی جو !!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همگی
    بازی خیلی زیبایی بود ولی در صورتی که از منظر open world نگاش نکنی
    بازی کاملا خطیه(البته من که اینطوری بیشتر حال میکنم)
    پلسهای این بازی از خنگترین پلیسهای بازیهای open world هستن!کافیه برین تو خیابون یکم پلیس و مردم بیگناه رو بکشین تا بفهمین من چی میگم!
    بازی اصلا چرخه شب و روز نداره چیزی که مستلزم یه بازیه سند باکسه
    ویتو شنا نمیکنه حتی وارد اب هم نمیشه که بمیره بعد بگیم که شنا بلد نیست!
    کسی از دوستان نارنجک انداخته زیر ماشین؟!پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید چون هیچ اتفاقی نمیفته!!!در حالی که با یه گلوله ضعیفترین اسلحه به باک ماشن منفجر میشه!
    چیزی به نام سوار شدن در تاکسی یا مترو در بازی وجود نداره پس تمام مسیرها رو باید خودتون برونید البته رانندگی در این بازی اونقدر خوب از اب دراومده که اصلا خسته نشین (من که خیلی حال کردم)مرز شهر هم به طرز خیلی بدی ساخته شده کافیه سعی کنین وارد تونلی که قطار از اون وارد شهر میشه بشین به یه دیوار نامریی میخورین!
    ولی روی یه المانهایی یه دقتهایی کردن که حرف نداره مثل برداشتن گوشی تلفن واقعا زیباست یا عکس العمل ادمها نسبت به تیر خوردن یا گرافیک اب البته در ساحل رودخونه و دریا واقعا دیدنیه
    در کل من که عاشق این بازیم چون از بازیهای خطی بیشتر خوشم میاد چیزی که به عنوان ضعف ازش یاد میکنن!

11. 4 کاربر از samad_sr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من بازي رو تموم كردم ولي Extra ها كامل باز نشدن تقريبا هيچ كدوم باز نشدن اينا چطوري باز ميشه ؟ مثلا الان براي من فقط چند تا پستر از بازي باز شده

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان

من یه بار روی normal تمومش کردم.

حالا هم تو چپتر 9 hard هستم.

ولی فقط 11 تا پ.ل.ی ب.و.ی آزاد کردم.جایی نیست که جاهای مجله هارو زده باشه؟!

اون Wanted poster هم هیچی آزاد نشده ه ه ه!! کسی میدونه داستانش چیه؟

ممنون

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

سلام
    من بازي رو تموم كردم ولي Extra ها كامل باز نشدن تقريبا هيچ كدوم باز نشدن اينا چطوري باز ميشه ؟ مثلا الان براي من فقط چند تا پستر از بازي باز شده
    شما حتما روی easy داری بازی میکنی...

اگه روی hard بازی کنی اونا هم آزاد میشن.

پلی ب.و.ی ها هم که باید در طول بازی جمع کنی.

راستی

راستی به یه چیزی توجه کردید!؟؟

joe چقدر توی شهر معروفه . همه میشناسنش. همه ی خلاف کارا و گروههای مافیایی حتی پولیسا.

جالب اینه که تو هیچ گروه مافیایی خاصی هم نیست. برای خودش کار میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •