تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 211 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه wildhunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس دیگه تا قهرمانی چیزی نمونده و منچستر این فصل هم قهرمان میشه
    واقعا منچستر هم قشنگ بازی میکنه و هم قشنگ گل میزنه و لایق قهرمانی هست

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

چارلتون: اين بهترين تيم منچستريونايتد است

خبرگزاري فارس: بازيكن اسطوره‌اي فوتبال انگليس گفت: اگر از من سئوال شود،‌ بهترين تيم منچستريونايتد درتمام دوره ها كدام بوده،‌ پاسخ مي دهم تيم امسال.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سر بابي چارلتون اظهار داشت: تيمي كه سرآلكس فرگوسن در منچستر در اختيار دارد،‌ صاحب بازيكنان بسيار قوي و پيشرفته اي است. آنها در كنار يكديگر فوتبال سطح بالايي را بازي مي كنند،‌‌ آنقدر زيبا و قوي كه مي توانم ادعا كنم، ‌بهترين منچستر تمام ادوار،‌ تيم كنوني است.
    وي ادامه داد: درست است كه الان نسبت به گذشته،‌ فوتبال از جنبه هاي مختلف تغييرات وسيعي داشته و بطور كلي مقايسه فوتبال فعلي با گذشته ‌ممكن نيست، ‌اما من به آنچه ادعا مي كنم،‌ بسيار اعتقاد دارم.
    بابي چارلتون كه اينك 71 سال دارد، طي سال هاي 1954 الي 1973، 606 بازي براي منچستر انجام داد و 199 گل زد. وي به سبب سال ها خدمت به منچستر و فوتبال انگليس، ‌لقب "سر " را در اختيار دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Antivirus II's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تبریک به خاطر این برد
    راستی اسکلز دیروز بازی کرد !

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پس از پيروزي در دربي منچستر
    فرگوسن: با تمركز بالا به مقام قهرماني ليگ برتر مي رسيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: ‌باتمركز بالا و توجه كافي مي توانيم مقام قهرماني ليگ برتر را از آن خود كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تايمز،‌ سر آلكس فرگوسن پس از برتري دربي شهر منچستر اظهار داشت: در بازي با منچسترسيتي كاملا بر اوضاع مسلط بوديم و لياقت خود را با 2 گل و كسب برد نشان داديم.
    وي افزود: در اين اوضاع،‌ آنچه خيلي زياد نياز داريم، توجه و دقت كافي است. در آستانه كسب عنوان قهرماني مجدد در ليگ برتر هستيم. اگر اين روند را حفظ كنيم ،‌به هدف خود مي رسيم.
    اين مربي ادامه داد: دراين صورت باآرامش خاطر به بازي نهايي ليگ قهرمانان خواهيم رفت و خيلي راحت تر مي توانيم براي كسب عنوان نخست اروپا تلاش كنيم.
    تيم منچستريونايتد با دو گل كريستيانو رونالدو و ته وز بر همشهري خود در دربي يكشنبه شب غلبه كرد تا با 83 امتياز و يك بازي كمتر نسبت به بقيه رقبا،‌ در صدر جدول در بهترين شرايط براي كسب مجدد عنوان قهرماني انگليس قرار بگيرد.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

پس از پيروزي در دربي منچستر
    فرگوسن: با تمركز بالا به مقام قهرماني ليگ برتر مي رسيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: ‌باتمركز بالا و توجه كافي مي توانيم مقام قهرماني ليگ برتر را از آن خود كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تايمز،‌ سر آلكس فرگوسن پس از برتري دربي شهر منچستر اظهار داشت: در بازي با منچسترسيتي كاملا بر اوضاع مسلط بوديم و لياقت خود را با 2 گل و كسب برد نشان داديم.
    وي افزود: در اين اوضاع،‌ آنچه خيلي زياد نياز داريم، توجه و دقت كافي است. در آستانه كسب عنوان قهرماني مجدد در ليگ برتر هستيم. اگر اين روند را حفظ كنيم ،‌به هدف خود مي رسيم.
    اين مربي ادامه داد: دراين صورت باآرامش خاطر به بازي نهايي ليگ قهرمانان خواهيم رفت و خيلي راحت تر مي توانيم براي كسب عنوان نخست اروپا تلاش كنيم.
    تيم منچستريونايتد با دو گل كريستيانو رونالدو و ته وز بر همشهري خود در دربي يكشنبه شب غلبه كرد تا با 83 امتياز و يك بازي كمتر نسبت به بقيه رقبا،‌ در صدر جدول در بهترين شرايط براي كسب مجدد عنوان قهرماني انگليس قرار بگيرد.

اين فصل كه قهرمانيم!!
    (راستي زورت گرفت ، رفتي آمار دادي، واقعآ بچه اي ، به خاطر اون توهيني كه به من كردي هيچ وقت نمي بخشمت، من تعصبم رو تيمايي كه دوسشون دارم خيلي زياده )

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

رابسون:واکنش رونالدو اشتباه بود
    برایان رابسون ستاره سال های دور فوتبال انگلیس عکس العمل رونالدو در بازی روز گشذته مقابل منچسترسیتی را اشتباه دانست...

سایت گل : سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد دیروز در بازی مقابل منچسترسیتی در دقیقه 60 بازی پل اسکولز را به جای رونالدو وارد زمین کرد اما رونالدو به هنگام خارج شدن از رمین به شدت نسبت به تعویضش معترض بود.

برایان رابسون در گفتگو با Goal.com می گوید :"بازیکنان نباید به تصمیم سرمربی اعتراض کنند مخضوضا وقتی این تصمیم از سوی مربی بزرگی مانند الکس فرگوسن گرفته شود.فرگوسن خوب می داند برای سرحال نگه داشتن مهره های اصلی اش باید به آنها استراحت دهد تا از خستگی و احتمال مصدومیت آنها در آستانه بازی های حساس جلوگیری کند.به نظرم عکس العمل رونالدو اشتباه بود و موجب بد آموزی نوجوانان طرفدار او که بازی را از تلویزیون تماشا می کردند شد."

فرگوسن بعد از پیروزی دو بر صفر روز گذشته مقابل منچستر سیتی در مورد تعویض رونالدو گفت :"او در بازی هفته گذشته مقابل آرسنال نمایش فوق العاده ای داشت و من نمی خواستم او را بیش از در بازی نگه دارم تا مصدومیت احتمالی به سراغ او نیاید."

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

احتمالا رونالدو هم دلش برای لنگه کفش تنگ شده!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

نه بابا ، 2 روز ديگه ميگه غلط كردم!! :d !!
    ليگ برتر رو كه گرفيتيم(يعني مي گيريم) ! تا جام باشگاههاي اورپا چيزي نمونده كه اونم قهرمانيم!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

وعده بازيكن كره‌اي يونايتد
    پارك: قهرماني ليگ برتر را بايد از زمين برداريم

خبرگزاري فارس: بازيكن كره‌اي تيم منچستريونايتد گفت: قهرماني ليگ برتر منتظر ما است و كافيست آن را از زمين برداريم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات انگليس، پارك جي سونگ اظهار داشت: اعتقاد دارم به قهرماني ليگ برتر خواهيم رسيد. اين عنوان منتظر ما است. فقط كافي است آن را زمين برداريم.
    وي افزود: به باور من، با يك برد و يك تساوي ديگر، قهرماني خود را محرز مي كنيم. دوست دارم در همه بازي هاي باقيمانده برنده شويم تا با اقتدار جام قهرماني را در دست گيريم.
    او عنوان كرد: در منچستر، بايد عزم خود را براي رسيدن به قهرماني حفظ كنيم. اين ويژگي رمز اصلي موفقيت ما بوده و خواهد بود.
    تيم منچستريونايتد با 83 امتياز و يك بازي كمتر نسبت به سايرين (35 بازي)، در بهترين شرايط براي كسب قهرماني قرار گرفته است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با نظر "آلردايس"
    سيمپسون به منچستريونايتد برمي‌گردد

دني سيمپسون به زودي به تيم منچستريونايتد بازمي‌گردد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم منچستريونايتد كه به صورت قرضي راهي بلكبرن شده بود، زودتر از موعد مقرر به تيم خود بازخواهد گشت.
    سام آلردايس سرمربي بلكبرن در اين باره گفت: «به دنبال كاهش حضور سيمپسون در تركيب اصلي تيم، سيمپسون تقاضاي بازگشت به منچستريونايتد را مطرح كرد. ما پس از بازي اواسط هفته براي تيم دوم بلكبرن به او اجازه بازگشت به منچستريونايتد را داديم.»
    سيمپسون در روزهاي نخست حضورش در بلكبرن توانست نظر پل اينس سرمربي آن زمان بلكبرن را به خود جلب كرد. اما، با روي كار آمدن سام آلردايس حضور سيمپسون در تركيب اصلي تيم كاهش يافت. آلردايس اعتقاد دارد كه سيمپسون از قدرت كافي براي حضور در تركيب اصلي تيمش برخوردار نيست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •