نشد بازهم همونطور هست میخواهید فولدر css رو براتون آپلود کنم ؟ ببینید مشکل از کجاست ؟
نشد بازهم همونطور هست میخواهید فولدر css رو براتون آپلود کنم ؟ ببینید مشکل از کجاست ؟
هاستتون رايگانه يا پولي ؟از راهنماییتون ممنونم
مشکل من اینه که همونطوریکه توی پست 1603 هم گفتم امکان نصب کامپوننت ندارم و نمی دونم چطوری حلش کنم.
سلام شرمنده دیر جواب دادم
عرضم به خدمتت
شما تگ زیر رو از فایل template.css از آدرس (template--->ja-purity------>css------>template.css )
پیدا کن بعد اونو به شکل زیر تغییر بده :
تگی که باید پیدا کنی :
/* Normal link */
بعد محتوای توشو به شکل زیر تغییر بده :
اگه بازم نشد شما باید بهم بگی که از کجا ( چه آدرسی فایل template.css ) باز میکنی و واسم قرار بدیa {
color: #006699;
text-decoration: none;
}
a:hover, a:active, a:focus {
color: #333333;
text-decoration: none;
}
...
شاد باشی
سلام چطوري يه مطلب رو بزاريم اولين مطلب سايت بزاريم به طوري كه مطالب بعدي به زير مطلب برن ؟ براي جوملا لطفآ آ«وزش نصب كامپوننت رو براي جوملا بزاريد آخه تو قسمت نصب/ حذف هيچ گزينه اي براي نصب كامپوننت نيست 1.5.7
Last edited by delta-pt; 09-11-2008 at 22:27.
قسمت نصب فرق كردهبراي جوملا لطفآ آ«وزش نصب كامپوننت رو براي جوملا بزاريد آخه تو قسمت نصب/ حذف هيچ گزينه اي براي نصب كامپوننت نيست 1.5.7
از منوي install مي توني همه چيز نصب كني
قالب ،كامپوننت ماژول
سلام آيا براي نصب كامپوننت چتروم يا هر كامپوننت ديگري لازمه بسته كامپوننت حتمآ به صورت zip باشه ؟ و چه فولدرهايي بايد سطح دسترسي 777 داشته باشند ؟ آيا ميشه خودمون در فولدر components آپلود كنيم بعد نصبش كنيم ؟
ميخواستم لينك هاي
* رمزعبور خود را فراموش کردید؟
* نام کاربری خود را فراموش کردید؟
* ایجاد یک حساب کاربری
از ماژول لوگين حذف كنم ولي نشد
براي حذفش بايد چه كاري انجام بدم
برای حذف اخری باید از Global Setting گزینه Register New User رو غیرفعال کنید !از ماژول لوگين حذف كنم ولي نشد
براي حذفش بايد چه كاري انجام بدم
برای بعدی ها هم دقیق نمیدونم ولی باید یک فایل PHP رو ادیت کنی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)