تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 229 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی:مذاکره ای برای کاکا نشده

آدریانو گالیانی نایب رئیس میلان امروز اعلام کرد کاکا و آنچلوتی در این تیم می مانند...

سایت گل : اخیرا فلورنتینو پرس رئیس احتمالی رئال اعلام کرده که کاکا ستاره میلان را در تابستان امسال جذب می کند اما آدریانو گالیانی معتقد است ستاره برزیلی تیمش در میلان می ماند.

گالیانی در گفتگو با شبکه تلویزیونی Sky می گوید :"هر روز خبر جدیدی در روزنامه ها در مورد کاکا می خوانم اما حقیقت این است که تا کنون رئالی ها هیچ مذاکره ای برای جذب کاکا با ما انجام نداده اند."

گالیانی سپس در مورد شایعه مربیگری ماسیمیلیانو آلگری در در میلان گفت :"میلان از وقتی که آنچلوتی هدایت این تیم را به عهده گرفته با هیچ مربی دیگری مذاکره نکرده است.آنچلوتی تا پایان فصل بعد با ما قرارداد دارد و تا پایان قراردادش در میلان می ماند." با توجه به حذف میلان از رقابت های جام یوفا و همچنین خارج شدن از کورس قهرمانی سری A مربیان زیادی مورد توجه مسئولان میلان قرار گرفتند.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

یه عکس دیدم که کاکا پیراهن رئال توی دستش بود
    امیدوارم نره رئال

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه عکس دیدم که کاکا پیراهن رئال توی دستش بود
    امیدوارم نره رئال
    اون عکس رو با فتوشاپ درست کرده بودن

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مصاحبه گاتزتا با کاکا تیترش این بود:

Kaka: Forget Real Madrid, I’m Milan For Life

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو:آنچلوتی و کاکا می مانند

ستاره جوان روسونری معتقد است که ستاره هم وطنش در میلان، همراه با مربی با تجربه این تیم، فصل بعد را نیز در رختکن سن سیرو سپری خواهند کرد.

سایت گل: میلان در حال حاضر بررده سوم جدول رقابتهای سریA تکیه زده و بدین ترتیب جواز حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به دست خواهند آورد. این در حالی است که فصل در حال به پایان رسیدن است و خبرهای زیادی در مورد بازار نقل و انتقالات تابستانی به گوش می رسد. این روزها شایعات در مورد پیوستن کاکا و کارلو آنچلوتی به رختکن تیم مادریدی قوت گرفته است و البته چلسی نیز تمایل زیادی به جذب این دو ستاره دارد.

بااین وجود الکساندر پاتو، ستاره جوان میلان معتقد است مربی و ستاره برزیلی این تیم، هر دو در میلان خواهند ماند. او در گفت و گویی با میلان استودیو سپورت گفت:« در ماه ژانویه ازاخباری که در روزنامه در مورد انتقال احتمالی کاکا می خواندم، بسیار نگران بودم. ولی او تصمیم درستی برای ماندن در میلان گرفت. چرا که اینجا خانه اوست. با حضور کاکا در کنارم، نکات زیادی را می آموزم و بدین ترتیب امیدهای زیادی دارم که بتواند من هم یک بازیکن بزرگ شوم. آنچلوتی هم یکی دیگر از افرادی است که همیشه به من کمک می کند ، چه در زمین مسابقه و چه در جریان تمرینات تیم. اگر او تیم را ترک کند، اصلا خوشحال نخواهم بود و البته فکر نمی کنم که او این کار را بکند چرا که محبت و علاقه زیادی میان او و سران باشگاه وجود دارد.»

پاتو در ادامه، روی صحبتش را به سمت تیم ملی برزیل برگردانده و گفت:« بسیار خوشحالم که به تیم ملی برزیل دعوت شده ام و البته در این میان برای تمام کسانی که قبل از من در این پست بازی می کردند، احترام زیادی قائلم. من به تلاش سختم ادامه خواهم داد و نهایت تلاشم را می کنم تا صعود تیممان به جام جهانی را مسجل کنیم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

AC MILAN, Kaka forever

In an interview with La Gazzetta dello Sport, AC Milan's Kaka said : "All the rumours suggesting that I will join Real Madrid in the summer are completely false. I want to stay at AC Milan forever".

این هم ترجمه صحبت های کاکا:

همه این شایعات که من در تابستان به رئال مادرید میروم کاملا دروغ است.من میخواهم برای همیشه در میلان بمانم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

همه خصوصیات یک اسطوره رو داره خداییش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

دیشب بازی بارسلون رو داشتم تماشا می کردم.

نزدیک بود اشکم در بیاد! واقعا جای میلان خالیه که منچستر ها و بارسلون ها رو لوله کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عیبی نداره
    فصل بعد 100% میلان برمیگرده به بازی های لیگ قهرمانان
    فکر کنم میلان توی سری آ بتونه دوم بشه
    فقط 5 امتیاز با یووه اختلاف داریم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکا: تا ابد در میلان

ستاره برزیلی شایعات اخیر مربوط به آینده خود را تکذیب کرده و گفته قصد ندارد میلان را ترک کند.

سایت گل: کاکا در ژانویه در آستانه ترک میلان قرار داشت. در آن هنگام منچسترسیتی پیشنهادی گران‌قیمت برای خرید او ارائه داده بود که در نهایت مورد پذیرش این بازیکن 26 ساله قرار نگرفت. اما در هفته‌های اخیر رسانه‌های اسپانیا مرتبا خبر از حضور او در رئال مادرید می‌دهند. او به گاتزتا دلو اسپورت گفته: «به نظرم مردم اخیرا زیاد درباره من حرف می‌زنند.

حالا نوبت من است که صحبت کنم. از رئال مادرید با من تماسی نگرفته‌اند. مطمئنا قبلا هم تاکید کرده بودم که دوست دارم در میلان بمانم. تا آخر دوران بازی در میلان خواهم ماند و این پنجمین باری است که این حرف را می‌زنم. این مسائل دیگر برای من و طرفداران خسته‌کننده شده. من به طرفداران بسیار وامدارم و به آن‌ها ثابت کردم می‌خواهم بمانم. البته یک لحظه تردید کردم که به سیتی بروم یا نه، ولی در نهایت تصمیم به ماندن گرفتم و بار دیگر تکرار می‌کنم با هیچ باشگاهی به توافق نرسیده‌ام.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •