بهترین ماشین mitsubishi evolution
بهترین ماشین mitsubishi evolution
سلام.
pro street رو این سیستم نصب میشه؟
ram: 512/768
vga: 128 navidia geforce 4000x
cpu:2.8ghz full
برايgrip پورشه gt2 911 عاليه اگه آپگريد كنيد كه فوقالعادس ضمنا براي اسپيد چلنج هم انتخاب خوبي ميتونه باشه.
يه سوال : امتيازدهي در مراحلي مثل GRIP و Speed Challenge به چه عواملي بستگي داره سرعت در هنگام بازي سرعت هنگام ردشدن از خط پايان برخورد نكردن به كنار جاده و موانع كنار آن صدمه ديدن خودرو به چه عواملي بستگي داره؟؟؟[/quote]
با سلام
اقا این بازی رو کسی رفته اخرش
حدودا چندتا مر حله هست
اصلا میشه اخرش رفت یا خیلی سخت میشه
سلام دوستان ببخشيد اين تاپيكو ميارم بالا ميشه يه توضيحي در مورد اين عكسا بديد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچرا من اينا رو ندارم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cgp; 14-11-2008 at 13:07.
من كه منظورت رو نفهميدم و نميدونم اين عكسا رو از كجا پيدا كردي ولي اگه منظورت اينه كه چرا اين ماشينها توي اين بازي نيست منم خودم توي اين بازي اونا رو نديدم شايد مال قسمت مولتيپلير و آنلاين بازي باشه
من يه روش براي بدست آوردن بيش از 90000 كش توي اين بازي بلدم در اين بازي ميتوانيد هر تعداد كه خواستيد اين كار رو تكرار كنيد اما توجه داشته باشيد هر بار كه اين كار رو انجام داديد بايد به طور كامل از بازي خارج شويد و به همون ترتيب قبل عمل كنيد براي مرتبه دوم سوم و .....هزارم هم به همين ترتيب با اين كار ميتوند هر مقدار پول خواستيد بدست بياريد من كه خودم با اين روش تمام ماشينا رو خريدم و تا آخرين حد تيونينگ يا همون ارتقا دادم اول وارد بازي شده وارد career شده گزينه leave race day رو انتخاب كنيدبعد گزينه code entry بعد enter secret code بعد كدهاي زير را به ترتيب وارد كنيد و جواب تمام سوالات را ok بدهيد unlockallthings و leipzig
بعد وارد career map شده يك مرحله ترجيحا از مراحل آخر باشد بهتر است را انتخاب كنيد و ماشينها را انتخواب كنيد و وارد مرحله شويد بعد دوبارگزينه leave race day رو انتخاب كنيد بعد وارد قسمت cars و garage شده چهار ماشين اضافه شده رو با استفاده از گزينه sell car بفروشيد
ميتوانيد هر تعداد كه خواستيد اين كار رو تكرار كنيد اما توجه داشته باشيد هر بار كه اين كار رو انجام داديد بايد به طور كامل از بازي خارج شويد و به همون ترتيب قبل عمل كنيد براي مرتبه دوم سوم و .....هزارم هم به همين ترتيب با اين كار ميتوند هر مقدار پول خواستيد بدست بياريد من كه خودم با اين روش تمام ماشينا رو خريدم و تا آخرين حد تيونينگ يا همون ارتقا دادم
يه روش ديگه هم هست كه اين ماشين رو كه رايگان هست هر تعداد دفعه خواستيد بخريد و بفروشيد وارد گاراژ شده و ماشين acura integra رو بفروشيد با هر دفعه فروش بيش از 7000 كش نصيبتون ميشه كه اگر اينكار رو پشت سر هم انجاك بديد هر چقدر خواستيد پول نصيبتون ميشه.
بهترين ماشين براي drift البته اگر تا آخر اپگريد و تيونينگ بشه بدون شك Mazda rx7 ميباشد توي اين شك نكنيد
بهترين ماشين براي drag هم ّFord Shelby GT500 ميباشد البته در صورت اينكه تا آخر اپگريد و تيونينگ بشه.
من اين بازي رو خيلي وقته روي سيستمم نصب كردم اما چندتا مرحله آخرش هست واقعا بيخودي سخته و من نتونستم اونا رو رد كنم البته با كد تقلب وارد چند تا از اين مراحل شدم اما نتونستم اونا رو رد كنم كلا من بيشترين لذت اين بازي رو خريد و فروش و تيونينگ و تست كردن تمام ماشينهاي اون و مشاهده عملكرد ماشينها ميدونم كه واقعا توي اين بازي بخوبي بهش پرداخته شده بطوري كه مثل بازي مزخرفي مثل dirt نيست كه تمام ماشينا يه مشخصاتي داشته باشند و فقط اسم و ظاهرشون فرق كنه
آهنگهاي بازي هم كه محشره و صد البته گرافيكش كه واقعا محشره و اگه توي تنظيمات گرافيك بازي رزولوشن رو روي بيشترين بذاريد اونوقت مغزتون سوت ميكشه انگار آيينس البته اگه گرافيكتون ساپورت كنه اگر هم بخوبي ساپورت نكنه اينكار باعث كندي بازي ميشه احتمالا اما اگه گرافيكتون بالاس فورا اينكارو بكنيد و حالشو ببريد.
چون داستان نداره، حال نمیده، بعد بازی خیلی خشکه، و هم سخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)