خيلي زياده
زياده
اگه اينطوري باشه زياد جالب نيستش
خيلي زياده
زياده
اگه اينطوري باشه زياد جالب نيستش
بچه ها كسي نيست نمونه كارنامه هاي كنكور سراسري سراغ داشته باشه؟
خودشون گفتن هدف این نیست که دانش آموزا ابیاتو حفظ بکنن بلکه هدف اینه که با خوندنشون از طریق پی بردن به مفهوم و معنا هر تستی رو بزنن
كتابش رو همه جا دارن؟؟؟به نظر شما ادبيات قلم چي خوب نيست؟؟
عنبرستانی رو میگی؟
به نظر من کلک معلم بهتره توی ادبیات.چه عمومی و اختصاصی(البته برا انسانی)
ساجدی جزو بهترین دبیرای ایران هستش.تیمی هم که باهاش همکاری میکنن هم همین طور.ادبیات عمومی توی کنکور ضریب4 داره.مهم ترین درس عمومی هستش.من امروز سوالای86و85 رو دیدم.تقریبا ناامید شدم.اکثر تستای قرابت معنایی رو نمیشد زد و زبان فارسی رو هم که نخونده رد میکردم البته زمان بزرگترین مشکل من هستش چون همیشه برای عربی زمان کم میارم.زیر25دقیقه نمیتونم جواب بدم به اونایی که بلدم.
بچه ها گاج زبان فارسی خوب هستش برم بخرم؟کسی استفاده کرده؟
گندی دیگر از سری کتاب های قلمچی[کانون فرهنگی آموزش]:
بابا مگه من 100 دفه نگفتم کتابای قلمچی رو بی خیال بشید؟ تک و توک بعضی از کتاباش خوب در میان(مثل 10 سال کنکور فیزیک یا بنفش حسابان)
حالا این جا رو نگاه کنید:
این کتاب سبز قلمچی جامع کنکور ادبیات هستش.مولفش هم آقای عنبرستانیه:
این هم یکی از صفحات این کتابه(اینجاش رو دیگه باید به من اعتماد کنید!):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درون اون کادر زرد رنگ یه اشتباه کوچیکی(!!!!!!!) رخ داده...فقط جای نویسنده های کتاب عوض شده!
البته شاید این اشتباه توی چاپ جدید اصلاح شده باشه(که من بعید می دونم)
این نکته که رامایانا رو والمیکی و مهابهارات رو ویاسا نوسته بارها و بارها در کنکور(به خصوصی در رشته فنی!) سوال اومده...حالا چند نفر با خوندن اون صفحه(که به اصطلاح بخشی از کتابه که برای دوران جمع بندیه) بدبخت شدن معلوم نیست!
البته به قول مهندس بازرگانی فکر نکنید من این صفحه از کتاب رو ورداشتم پیراهن عثمانش کردما!!
بنده 3 بار لای این کتاب رو باز کرده ام!
بار اول: فقط مقدمشو دیدم که کتاب از چه بخشایی تشکیل شده...بعدش کتاب رو از فامیلم گرفتم(بله!حتی من این کتاب رو نخریدم!از فامیلامون به ارث رسیده ...یعنی 3 بار دست به دست شده..)
بار دوم: مقدمه درس "گیله مرد"رو خوندم و اونجا هم متوجه اشتباهی دیگه شدم که نویسنده گفته بود ""مجموعه اثر نامه ها" رو بزرگ علوی نوشته!!!!درحقیقت مولف فقط دیده بود که نام بزرگ علوی توی اون صفحه هستش...نام مجموعه اثر نامه ها هم تو اون صفحه هست...پس مجموعه نامه ها رو بزرگ علوی نوشته!!!(مجموعه نامه ها از یک سری داستان از نویسنده های مختلف تشکیل شده)
بار سوم رو هم که اولای پستم گفتم
[نمی دونم چرا هر وقت پست می دم،اینقدر طولانی می شه؟]
حالا باز شما برید بگید سبز قلمچی خوبه؟ آبی کانون چطوره؟و...
[البته بانک آزمون های کانون بد نیستن..مخصوصاً دین و زندگی کانون رو که استاد سعید شبقره طرح می کنه واقعاً سوالای مفهومی و جالبی توش داره]
به هر حال انتخاب با شماست.من که وظیفم بود بگم.
موفق باشید.
Last edited by pp8khat; 23-03-2008 at 14:26.
عرض نکردم خدمتتون؟
من دیدم ولی ندارم
مال یکی از بچه های سالای گذشته ی مدرسمون بود که همه درصداش94 بود الا ریاضی که 8درصد زده بود و باعث شده بود که بشه نفر8کنکور.البته قضیه قدیمی.طرف الان توی کردستان مسئولیت قضایی داره.
حالا میبینی که شده.
بیا عزیز!
اینم کارنامه ی یه بدبخت!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)