تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 197 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز Y.O.U.S.E.F.P.3.0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    :اصفهان:P30 WORLD::

پيش فرض

سلام ، چاکرم ، تو خوبی؟

فرقی نمیکنه ، از لحاظ قشنگی سنگینن و از لحاظ سنگینی قشنگ ... چی گفتم؟
    نه منظورم حجمشون بود آخه تازه میفهمم دیال آپیها چی میکشن..

این فرانک نمیخواد از بوته بره؟ الان یکی دو ماهی میشه که تو بوته زار گیر کرده ...
    ممنونم عزیزم ...

گرفتم چی شد .... شرمنده از شما و بقیه دوستان !

خودم هم دایال آپی هستم ... !

------------------------------------------------------------

اصفهانیها اینقدر مهربان هستند که هیچ فردی دلش نمیاد اونها رو از یه جا بیرون کنند.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام:
    به نظر من فرانک خانوم یکی از همکاران خوش سلیقه و دقیق این فروم هست. فکر کنم به طور متوسط هر هفته یک رمان را میخونه و سلیقه اش در انتخاب اشعار واقعا تیزبینانه و ظریف هست.

تاپیکهای او چه در قسمت ادبیات و چه متفرقه و گاها موسیقی به جا و پر فایده هست.

نکته ای که به نظرم میرسه در رابطه با قسمت ادبیات این هست که چرا این انجمن تا حالا نتونسته یک "کاربر فعال" داشته باشه. در این صورت هم انجمن کمی از سکونی که دچارش شده بیرون میاد و هم به کاربر فعال این روحیه بیشتر را میده که فعالیت بیشتری بکنه.
    البته این که چرا کسی کاربر فعال نشده به فعالیتهای فرانک خانوم بر نمیگرده و شاید دلیل اصلی اش فعال نبودن کاربران قسمت ادبیات به قدر کافی هست.
    ه به نظر من کمی هم باید در انتخاب یک کاربر به عنوان فعال در قسمت ادبیات اغماض کرد. چرا که عرصه ادبیات مثل موسیقی و فیلم خیلی شتاب موضوعی ندارد تا کاربر هر بار بتواند پست تازه و مفیدی بدهد. مثلا هر روز میتوان چند فیلم دید و درباره شخصیتها و موضوعات آن صحبت کرد اما درباره رمان اینطور نیست کما اینکه تماشای یک فیلم به مراتب آسانتر از خواندن رمان میباشد. از طرفی ادبیات مخاطبان کمتری نسیت به فیلم یا مثلا موسیقی دارد. بنابر این همان اندک فعالیت در بخش ادبیات را باید به چشم بیشتری دید.
    به نظر من قسمت دانلود کتابهای ادبی هم باید در همین انجمن باشد نه آموزش های الکترونیکی!

البته اینها پیشنهاد بود واسه بهتر شدن انجمن ادبیات تا نقد فرانک خانوم!

همیشه شاد و موفق باشی

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام:
    به نظر من فرانک خانوم یکی از همکاران خوش سلیقه و دقیق این فروم هست. فکر کنم به طور متوسط هر هفته یک رمان را میخونه و سلیقه اش در انتخاب اشعار واقعا تیزبینانه و ظریف هست.

تاپیکهای او چه در قسمت ادبیات و چه متفرقه و گاها موسیقی به جا و پر فایده هست.

نکته ای که به نظرم میرسه در رابطه با قسمت ادبیات این هست که چرا این انجمن تا حالا نتونسته یک "کاربر فعال" داشته باشه. در این صورت هم انجمن کمی از سکونی که دچارش شده بیرون میاد و هم به کاربر فعال این روحیه بیشتر را میده که فعالیت بیشتری بکنه.
    البته این که چرا کسی کاربر فعال نشده به فعالیتهای فرانک خانوم بر نمیگرده و شاید دلیل اصلی اش فعال نبودن کاربران قسمت ادبیات به قدر کافی هست.
    ه به نظر من کمی هم باید در انتخاب یک کاربر به عنوان فعال در قسمت ادبیات اغماض کرد. چرا که عرصه ادبیات مثل موسیقی و فیلم خیلی شتاب موضوعی ندارد تا کاربر هر بار بتواند پست تازه و مفیدی بدهد. مثلا هر روز میتوان چند فیلم دید و درباره شخصیتها و موضوعات آن صحبت کرد اما درباره رمان اینطور نیست کما اینکه تماشای یک فیلم به مراتب آسانتر از خواندن رمان میباشد. از طرفی ادبیات مخاطبان کمتری نسیت به فیلم یا مثلا موسیقی دارد. بنابر این همان اندک فعالیت در بخش ادبیات را باید به چشم بیشتری دید.
    به نظر من قسمت دانلود کتابهای ادبی هم باید در همین انجمن باشد نه آموزش های الکترونیکی!

البته اینها پیشنهاد بود واسه بهتر شدن انجمن ادبیات تا نقد فرانک خانوم!

همیشه شاد و موفق باشی

سلام اقا جلال

ممنون از نظری که دادید و از دقتی که دارید

خوب من کاملا با شما موافقم که نبود کاربر فعال برای ادبیات ضعف هست اما کاربر فعال اونجا را فقط من نباید نظر بدهم بلکه نظر دیانلای عزیز و اقا جعفر هم شرطه و هرکدوم از ما کسی را معرفی کنه باید دو نفر دیگه هم 10 روزی فعالیت اون را زیر نظر داشته باشن و هر 3 با هم توافق کنیم خوب البته نمی دونم چه جوریه که هر کس یک بازه خاصی تو ادبیات فعال هست و برای اینکه همه بتونن فعالیتش را دنبال کنند باید یک این بازه طولانی تر باشه البته با همه اینها بازم با نظرتون موافقم و می گم باید با اغماض بهش نگاه کرد .ممنون

در مورد دانلود کتاب ها نمی دونم ایده بدی نیست اما خوب شاید انجمن اموزشهای الکتریکی با این کار خیلی تکه تکه بشه . مثل یک مجموعه کامل نباشه مثلا فیلم هم بخواد فیلم نامه ها و نمایشنامه ها را ببره ، برنامه نویسی کتاب های کامپیوتری را ببره و یک عمده ادبیاتی را هم ما بیاریم که چون انجمن ادبیات و علوم انسانیه مجبوریم نه فقط رمان بلکه کتاب های تاریخی ، جغرافیایی ، فلسفی و ... را هم بیاریم اما بازم قابل بررسی هست

ممنون بازم به خاطر لطفتون و دقتتون

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب تمام شد
    به همين راحتي

فكرش را ميكرديد يك روز در عيد قربان فرانك از جمع ما برود؟؟؟؟؟ نه جان من فكرش را ميكرديد؟؟؟ راستي امروز اونهايي كه بيرون رفتند سالم برگشتند؟؟؟گفتند بيرون بكش بكش بوده(شانس اوردم من نرفتم)

خوب نقد فرانك تمام شد و رو سياهي اش ماند به ذغال.فردا صبح نفر بعدي معرفي ميشوند.اگر فكر ميكنيد باز هم دختر است بايد بگم .....

فرانك خانم جواب بقيه اين اسپمرها را بدهيد كه ميگويند جوابتان درمونه

باز من فرصت نكردم بيام نقدتان كنم.كاش مسئولين تايپيك چند ساعت تمديد ميكردند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خوب تمام شد
    به همين راحتي

فكرش را ميكرديد يك روز در عيد قربان فرانك از جمع ما برود؟؟؟؟؟ نه جان من فكرش را ميكرديد؟؟؟ راستي امروز اونهايي كه بيرون رفتند سالم برگشتند؟؟؟گفتند بيرون بكش بكش بوده(شانس اوردم من نرفتم)

خوب نقد فرانك تمام شد و رو سياهي اش ماند به ذغال.فردا صبح نفر بعدي معرفي ميشوند.اگر فكر ميكنيد باز هم دختر است بايد بگم .....

فرانك خانم جواب بقيه اين اسپمرها را بدهيد كه ميگويند جوابتان درمونه

باز من فرصت نكردم بيام نقدتان كنم.كاش مسئولين تايپيك چند ساعت تمديد ميكردند

باشه اقا پدرام یکی طلبت

جواب همه رو دادم که بقیه با خودشون حرف می زدن نه من

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ها!
    آبجی فرانک خوبی؟!
    پرسپولیس قهرمان نمیشه!

حـــــرفـه ای Vmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    vmusic.ir

پيش فرض

سلام به همگی مخصوصا فرانک جان همکار عزیزمان !
    شب یلداتون مبارک ! درسته تموم شده ولی قانون شکنی می کنیم و یه تشکر کوچولو به خاطر زحماتی که می کشی ! همیشه موفق باشی !

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ها!
    آبجی فرانک خوبی؟!
    پرسپولیس قهرمان نمیشه!
    سلام یزدان جان
    ممنون
    پرسپولیس اولشو اخرشو و همیشه قهرمانه

سلام به همگی مخصوصا فرانک جان همکار عزیزمان !
    شب یلداتون مبارک ! درسته تموم شده ولی قانون شکنی می کنیم و یه تشکر کوچولو به خاطر زحماتی که می کشی ! همیشه موفق باشی !
    سلام جعفر جان
    وای مرسی خیلی خوشحالم کردی که اومدی نظر دادی
    یک دنیا ممنون

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنونم عزیزم ...

گرفتم چی شد .... شرمنده از شما و بقیه دوستان !

خودم هم دایال آپی هستم ... !

------------------------------------------------------------

اصفهانیها اینقدر مهربان هستند که هیچ فردی دلش نمیاد اونها رو از یه جا بیرون کنند.
    دشمنت شرمنده داش...
    ولی خودمونیما اسپم دادن تو تاپیک مردم خیلی حال میده ... نه؟

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

یکی از این دوستان را هم دعوت کنید
    MB-Danger
    x-2007
    shahedi
    Babak-King
    alastoor
    اولین نفری که نوشتم بیشتر حال می ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •